photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

And God created Brigitte Bardot...





''Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα''. Η Ζιλιέτ Αρντί ,είναι είναι μια γυναίκα των καιρών της, που αποτινάσσει κάθε συναίσθημα ενοχής, κάθε ταμπού που της επιβάλλει ο καθωσπρεπισμός μιας συντηρητικής κοινωνία και ζει χωρίς όρια τη ζωή που θέλει. Ασυγκράτητη, με μια αστείρευτη δίψα για ζωή. Μια γυναίκα που κατόρθωσε να χαρακτηριστεί femme fatale και να αλλάξει τα δεδομένα της εποχής με την ομορφιά και την επιβλητική της παρουσία. Κράμα αισθησιασμού και αθωότητας. 
Είναι η Brigitte Bardot. Έμβλημα της γυναικείας χειραφέτησης και της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς. Καθόλου τυχαίο πως έκανε τη Σιμόν ντε Μποβουάρ να γράψει για αυτή και το σύνδρομο της Λολίτας. Ανεπιτήδευτη ομορφιά και σαγήνη. Όλα όσα θέλει κάθε γυναίκα.

Χάρις στη Brigitte Bardot αγάπησα τη μαρινιέρα και το πουά. Τα μακριά ξανθά μαλλιά με μπούκλες και τα μαντίλια. Το μαύρο eye-liner στα μάτια και τις τεράστιες βλεφαρίδες. Τα κόκκινα και τα ροζ χείλη. Για εμένα είναι το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς και δυναμισμού. Και αγαπώ κάθε ενέργεια της ακόμη και σήμερα. Αγαπώ την αφοσίωση της στα ζώα και κάθε ενέργεια της για την αξιοπρεπεή τους διαβίωση. Αυτός ήταν και ο λόγος που ενθουσιάστηκα όταν είδα στο e-shop του beautytestbox το πρόσωπο της πάνω στο πιο στυλάτο t-shirt ήξερα πως έπρεπε να αποκτηθεί πάση θυσία. Και έτσι έγινε. Γιατί έχει άλλον αέρα να κυκλοφορείς με τη Brigitte on top, κυριολεκτικά. Και να τη συνδιάζεις με μαρινιέρα και τα πιο ξεχωριστά Πριγκιπώ κοσμήματα. Το καινούργιο κολιέ σπουργίτι είναι η νέα εμμονή. Η μέρα σου αποκτά ομορφιά και στυλ χωρίς πολλά πολλά.




 Και απλώς καταλήγεις πριν βγεις να χρησιμοποιείς πέντε βασικά προϊόντα που χαρίζουν αυτή τη λάμψη της. Foundation, μάσκαρα, κόκκινο κραγιόν, eye liner και ρουζ. 


Πάλι από το e-shop Beautytestbox επέλεξα το πιο κόκκινο κραγιόν που είναι η απόλυτη τάση για φέτος. Είναι της εταιρείας  Aden Cosmetics και χαρίζει βελούδινο και ιδιαιτέρως έντονο χρώμα. Είναι άκρως ενυδατικό αλλά παράλληλα στρώνει εξαιρετικά και είναι μακράς διάρκειας. Και που λες άφθονη μάσκαρα, διάλεξα τη Intelligent Mascara Voluminous Lashes and Dramatic curl της Aden και eye liner. Αγαπημένο μου από όταν κυκλοφόρησε το Professional Liquid Eyeliner, Black Volcanic του Korres. Νομίζω πως δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Μην ξεχάσεις να κάνεις τη σωστή γραμμή, χρησιμοποιόντας μολύβι πρώτα. Δεν το λέω εγώ, συμβουλή του Γιάννη Μαρκετάκη. Θυμάσαι; Και πάλι επιλέγω της αντίστοιχης σειράς του Κορρέ. 

Και κάπως έτσι καταλήγεις να έχεις κάτι από γαλλική φινέτσα στις μέρες σου. Brigitte rules.
Και όπως είχε πει :
''Η αγάπη είναι η ενότητα της ψυχής, του νου και του σώματος. Δώστε προσοχή στην προτεραιότητα''.  ...