photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

I like the vintage GLAMGLOW hollywood look...



Σκέψου λέει να υπήρχε μια χρονομηχανή που να μπορεί να σε ταξιδέψει σε όποια εποχή θες... Ποια θα διάλεγες; Αν χωρίζεις τη σκέψη σου σε κουτάκια μπορείς να συνεχίσεις. Στο κουτάκι της ομορφιάς ποια εποχή θα επέλεγες; Ποιον ή ποια θα ήθελες να συναντήσεις από τα beauty icons που άλλαξαν και καθόρισαν μια εποχή. Γυρνάω πίσω, πολύ πίσω και σκέφτομαι τη Marlene Dietrich. Αγαπώ το στυλ της, αγαπώ το δυναμισμό της. Αγαπώ τη φινέτσα της. Λίγο μετά το μυαλό μου αφήνεται και οδηγείται από μόνο του στην Audrey Hepburn. Η απόλυτη κομψότητα. Αγαπώ την ομορφιά της, την απλότητα της, το πόσο ανεπιτήδευτα όμορφη είναι χωρίς ουσιαστική προσπάθεια. Λίγο πιο μετά σκέφτομαι τη Marilyn Monroe, πόσο με εμπνέει αυτή η γυναίκα. Παρατηρώ τις φωτογραφίες της. Αισθησιακή, πανέμορφη, ειδικά στις φωτογραφίες της που είναι πιο φυσική από ποτέ. Με όσο πιο λίγο μακιγιάζ. Συνεχίζω να σκέφτομαι και ακολουθούν η Rita Hayworth και η Brigitte Bardot. Ανεξίτηλο ταπεραμέντο, μαγευτική ομορφιά. Kim Novak, Greta Garbo. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια θεωρώ πιο όμορφη. Ό,τι και να φέρνεις στο μυαλό σου ακούγοντας αυτά τα ονόματα το σημείο αναφοράς πέρα από την εντυπωσιακή ομορφιά, είναι το λαμπερό δέρμα. Λαμπερό δέρμα όπως αυτό στις ταινίες ή στις φωτογραφίες. Αψεγάδιαστο χωρίς ατέλειες, χωρίς εμφανείς πόρους, λεπτές γραμμές και  ρυτίδες.


Το πιο τέλειο δέρμα. Δεν θα ήταν ιδανικό να υπήρχε ένα «μαγικό» προϊόν που να χαρίζει άμεσα εμφανή λάμψη, σε μόλις 10 λεπτά; Αδύνατον θα σκεφτείς. Και όμως δυνατό θα σου πω. Και ξέρεις πως το λένε αυτό το μαγικό προϊόν; GLAMGLOW. Καθόλου τυχαίο, κρύβει πολλούς τόνους λάμψης μέσα στο κουτί του. 


Δεν είναι απλό προϊόν, είναι μια μάσκα δεκάλεπτης δράσης που υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα, ενεργοποιώντας τη σύνθεση του κολλαγόνου, χαρίζοντας στην επιδερμίδα αστραφτερή όψη.  Με συστατικά όπως η θαλάσσια λάσπη από τη Μεσόγειο, ηφαιστειακή ελαφρόπετρα και teaoxi, ένα σύμπλεγμα που απελευθερώνει σταδιακά ένα μείγμα αντιοξειδωτικών: σκουαλένιο, πολυφαινόλες EGCG (επιγαλλοκατεχίνη) και φύλλα τσαγιού. Δύο μάσκες για εξειδικευμένη περιποίηση της επιδερμίδας και ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων της εκ των έσω. Έρχονται στην Ελλάδα από τα Sephora και αναμένεται να συζητηθούν πολύ! Ε! Δεν είναι και λίγο να ανανεώνουν την όψη της επιδερμίδας σου σε 10 λεπτά και να σε κάνουν να νιώθεις σταρ του Hollywood. 


Η μάσκα Super Masque Sexy απολεπίζει επίσης την επιφάνεια της επιδερμίδα, αφήνοντάς τη πιο λεία, πιο μαλακή και πιο αστραφτερή. Απορροφά τις ακαθαρσίες και την υπερβολική λιπαρότητα ενώ συσφίγγει τους πόρους και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και το καλύτερο τη χρησιμοποιείς όποτε θες. Πρόσθεσε στα συν της το πράσινο τσάι που προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει και απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα, την ελαφρόπετρα και ηφαιστειογενή πετρώματα που αποτοξινώνουν και αναζωογούν την επιδερμίδα και τη θαλάσσια λάσπη που δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα καύσου και ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και νομίζω πως την έχεις γράψει ήδη στη beauty wish list σου. Σε υπέρκομψη μαύρη συσκευασία, λαμπερή, των 50 ml.

H SUPER SUPERMUD Clearing Treatment είναι κατάλληλη για να ενισχύσει την άμυνα της επιδερμίδας και να σε απαλλάξει οριστικά από όσους παράγοντες την εξασθενούν : στρες, η έκθεση στον ήλιο, η διατροφή. Τη χρησιμοποιείς σαν θεραπεία, μία συνολικά ανορθωτική μάσκα, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά με στοχευμένο τρόπο όσο συχνά χρειάζεται. Με συστατικά όπως Βήτα υδροξύ οξέα (BHA) που βοηθά στην απόφραξη των πόρων, AHA (άλφα υδροξύ οξέα) που συμβάλλουν στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και μειώνουν την υπερμελάγχρωση. Γαλακτικό οξύ που βοηθά στη μείωση της μελάγχρωσης, ενυδατώνει και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, αμυγδαλικό οξύ που στοχεύει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καθώς και την ελαστικότητα του δέρματος, αζελαϊκό οξύ και πυροσταφυλικό οξύ. Βάλε στα συν και το πράσινο τσάι, το ACNECIDIC-6: Ένα άριστα ισορροπημένο μείγμα έξι οξέων για την εξασφάλιση άμεσων αποτελεσμάτων και το PORE-MATRIX που καταπολέμα την υπερβολική λιπαρότητα και έχεις το πιο έξυπνο και καινοτόμο προϊόν στα χέρια σου σε πανέμορφη λευκή συσκευασία των 34 γραμμαρίων.


Η ομορφιά δεν θέλει πολλά. 
Αρκεί να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα.
Τι λες; Σε έπεισε όσο και εμένα;