photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Avene orange is the happiest color...



Γνώρισα πριν λίγες μέρες έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Τη λένε Ε.Α. Μου είπε πως το αγαπημένο της χρώμα είναι το πορτοκαλί. Σκέφτηκα τι είναι το πορτοκαλί. Χρώμα ενδιάμεσο που εμπνέει, ισορροπεί και απελευθερώνει. Εκφράζει μετάλλαξη. Είναι το χρώμα των ιδεών και της φαντασίας. Συμβολίζει την πολυτέλεια, την λαμπρότητα και την ευτυχία. Διεγείρει την δημιουργικότητα και φανερώνει φιλοδοξία και ενεργητικότητα, ενώ όσοι το προτιμούν χαρακτηρίζονται από ροπή στις διασκεδάσεις, τάση στην άνεση, την αφθονία, την απόλαυση, την θέρμη, την κοινωνικότητα, το δυναμισμό, την υπερηφάνεια και την ανεξαρτησία. Γενικά, μετριάζει το πάθος μετατρέποντάς το σε τρυφερότητα και γλυκύτητα. Χαρίζει ζεστασιά και δημιουργεί ευχάριστη διάθεση ενώ εκφράζει ωριμότητα συναισθημάτων και θαλπωρή. Διώχνει την θλίψη, χαλαρώνει και ανακουφίζει. Χρώμα που δημιουργεί διάθεση για νέες εμπειρίες. Πορτοκαλί το χρώμα που θα έδινα και εγώ σε ό,τι διαφορετικό και ευχάριστο. Το χρώμα του ηλιοβασιλέματος. Το χρώμα των φύλλων το φθινόπωρο που τρελαίνομαι να χαζεύω. Το χρώμα των χρυσόψαρων που επιμένω να γοράζω συνέχεια! Το χρώμα που συνήθιζα να ζωγραφίζω τον ήλιο όταν ήμουν μικρή. Το χρώμα που συνδιάζω με μια από τις αγαπημένες μου αντηλιακές κρέμες. Πορτοκαλί,  το χρώμα της Avene. Παρατήρησες μήπως πως στα χαρακτηριστικά του πορτοκαλί αναγνωρίζεις πολλές από τις αρχές της Avene; Δεν είναι τυχαίο... ''Orange is the happiest color'', το είχε πει και ο Frank Sinatra.

H αρχή είχε γίνει με Reflexe Solaire SPF 50+. Είχα καεί σε διακοπές ως συνήθως και η φαρμακοποιός μου έδωσε την Avene. Δεν ήμουν και πολλή θερμή, παλιά συνήθιζα να μην αλλάζω παγιωμένες καταστάσεις. Την δοκίμασα όμως και όπως φαντάζεσαι έγινε αυτή συνήθεια και ανάγκη. Καθημερινή. Mια αντιηλιακή κρέμα που έχω σχεδόν πάντα στην τσάντα μου ακόμη και τώρα, όπως θα δεις η συσκευασία της είναι τόσο πρακτική. Προσφέρει υψηλή προστασία από UVA και UVB ακτίνες. Έχει πλούσια και κρεμώδη υφή. Απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει λιπαρότητα, το άρωμα της διακριτικό, είναι ανθεκτική στο νερό και προστατεύει την περιοχή του προσώπου αποτελεσματικά.  Και από τα πιο σημαντικά, είναι φωτοσταθερό προϊόν και δεν περιέχει parabens.

Φέτος όμως η Avene θέλησε για μια ακόμη φορά να υπερβεί εαυτόν. Βελτιώσε σημαντικά τα προϊόντα της τόσο στο φωτοπροστατευτικό σύστημα όσο και στις υφές. Η σειρά 50+ , η Cleanance solaire SPF30, καθώς και τα σπρέι  SPF30 άλλαξαν και είναι εδώ για αν σου προσφέρουν την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.  Την Avene σαν εταιρεία την αγαπώ και την προτιμώ σταθερά εδώ και χρόνια (έχω μια εμμονή με τα φαρμακευτικά προϊόντα) και όταν δοκίμασα τα νέα αντηλιακά ενθουσιάστηκα. Υφές διαφανείς, κρεμώδεις, εύκολες στην εφαρμογή, άμεσα απορροφήσιμες, με ματ τελείωμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Αλλά τα πιο σημαντικό εξατομικευμένη προστασία αναλόγως τον τύπο του δέρματος σου. Δοκίμασα όλον αυτό τον καιρό ό,τι καινούργιο έβγαλε και δηλώνω επισήμως ενθουσιασμένη.Από την καθημερινή δε χρήση έχω να πω πως εγώ που καίγομαι στο πρόσωπο σε κάθε έκθεση στον ήλιο δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα (αγόρασα και το στικ για ευαίσθητες ζώνες).
Αν έχεις μεικτό ή κανονικό δέρμα η Emulsion SPF 50+ είναι η κατάλληλη για εσένα. Ανάλαφρη υφή, όπως όλες απορροφάται εύκολα, προστατεύει και προσφέρει διαφανή υφή καθώς περιέχει πούδρες που δίνουν άμεσα dry touch αποτέλεσμα. Εγώ που απεχθάνομαι οποιαδήποτε γυαλάδα στο πρόσωπο την λάτρεψα. Dry touch αποτέλεσμα είχα και με τη Cleanance Solaire 30. Μαγική αντηλιακή με σμηγματορυθμιστική δράση, προστατεύει, ενυδατώνει και προσφέρει ματ τελείωμα σε δέρματα με τάση ακμής. Για ξηρό δέρμα κατάλληλη είναι η Creme Spf 50 με διάφανη εφαρμογή, πλούσια και κρεμώδη υφή προστατεύει ενώ παράλληλα ενυδατώνει. Αλλά αυτή που ξεχώρισα ήταν η κρέμα με χρώμα, Creme teintee SPF 50. Μια κρέμα με ανάλαφρη υφή που χαρίζει ομοιομορφία και απόλυτη προστασία από τον ήλιο. Απορροφάται αμέσως, δεν είναι καθόλου λιπαρή και προσφέρει μια ελαφριά κάλυψη. Iδανική αν δες θες πολλά πολλά το καλοκαίρι.

Η αντιηλακή περιποίηση είναι απαραίτητη για το καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να θες κάτι λιγότερο από σωστή προστασία.