photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα 5 καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα!




Τα καλοκαιρινά αρώματα είναι συνυφασμένα με αναμνήσεις, ευχάριστες στιγμές και ανεμελιά. Γιασεμί, καρύδα, σύκο, εσπεριδοειδή, ξύλο και άλλα μαγικά στοιχεία αναμειγνύονται και δημιουργούν μικρούς οσφρητικούς θησαυρούς που μας φτιάχνουν τη διάθεση και και μας ταξιδεύουν ακόμη και αν είμαστε ακόμη στην πόλη. 





Byredo Blanche 

Το Byredo Blanche είναι ένα λουλουδένιο, αέρινο, φρέσκο και εξαιρετικά δροσερό είναι από τα μπεστ σέλερ αρώματα του οίκου.
























Eccentric Molecules Molecule 01

Είναι ίσως το πιο αινιγματικό άρωμα και αν σας αρέσουν οι πειραματισμοί τότε πρέπει να το δοκιμάσετε. Ξυλώδες, βαθύ και εξαιρετικά εκλεπτυσμένο το Molecule 01 θα σας ενθουσιάσει.
















Escada Flor de Sol

Το συλλεκτικό άρωμα του οίκου που περιμένουμε όλες οι απανταχού λάτρεις των αρωμάτων είναι και φέτος μοναδικό. Φρουτώδες, λουλουδάτο και άκρως καλοκαιρινό θα σας κάνει να το λατρέψετε.




















Marc Jacobs Daisy Daze 

Φρουτώδες, λουλουδένιο, αισθησιακό και άκρως εκλεπτυσμένο άρωμα που θα συνδυάσετε με τις πιο μαγικές σας καλοκαιρινές νύχτες. 



















Korres Aegen Bronze

Λαμπερό και άκρως ζεστό άρωμα με νότες ξεχωριστές που θα σας φέρει στο μυαλό όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις.