photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Το γλυκολικο οξυ ειναι ο,τι καλυτερο για το δερμα

Τι είναι το γλυκολικό οξύ ;


Το γλυκολικό οξύ  (glycolic acid) είναι οξύ ΑΗΑ που χάρη στα μικρά του μόρια, διεισδύει πολύ εύκολα στην επιδερμίδα και χρησιμοποιείται κυρίως σαν χημική απολέπιση αλλά και σε προϊόντα περιποίησης για ακνεικά δέρματα ή για επιδερμίδες που ταλαιπωρούνται από δυσχρωμίες και κηλίδες.

 

Τί κάνει το γλυκολικό οξύ; 

• Ενυδατώνει την επιδερμίδα

• Βοηθά στη λείανση των ρυτίδων, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει τα σημάδια γήρανσης.

• Μειώνει τα σημάδια από την ακμή και τις κηλίδες.

• Καταπολεμά την ακμή και τα μαύρα στίγματα ενώ συσφίγγει τους πόρους.

 

Ποια top προϊόντα με γλυκολικό οξύ να επιλέξετε; 

 

Το σέρουμ με γλυκολικό οξύ 

Το La Roche-Posay Effaclar είναι ένας ιδανικός ορός για προβληματική επιδερμίδα που ταλαιπωρείται από την ακμή. Εξαλείφει τις ατέλειες μειώνει την παραγωγή σμίγματος και συσφίγγει τους πόρους.

 

Το scrub με γλυκολικό οξύ

H απαλή απολέπιση με γλυκολικό οξύ είναι απαραίτητη για ένα αψεγάδιαστο δέρμα γι αυτό και ένα scrub βαθιάς απολέπισης με ΑΗΑ όπως το Revolution Skincare Multi Acid είναι must have! 

 

Οι εντατικές αμπούλες νύχτας 

Επενδύστε σε αμπούλες νύχτας που δρουν ενάντια στα μαύρα στίγματα και στις κηλίδες όπως οι Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C που διορθώνουν τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, τις χρωστικές κηλίδες, τον ανομοιόμορφο τόνο και την έλλειψη φωτεινότητας. 

 

Η θεραπεία νυχτός 

Ο ορός προσώπου Catrice Glow AHA Treatment είναι προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες, χάρη στις οποίες αναπλάθει το δέρμα , φωτίζει και κάνει το δέρμα λαμπερό και νεανικό.