photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

3 Κορεατικα beauty προϊοντα που πρεπει οπωσδηποτε να αγορασεις!

Αν είσαι εμμονική με την περιποίηση του δέρματος όπως και εγώ σίγουρα θα γνωρίζεις πως η Κορέα θεωρείται η γενέτειρα των trends στο skincare. Τα Κορεατικά καλλυντικά θα σου χαρίσουν την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που έχουν οι Κορεάτισσες. Προσωπικά έχω μυηθεί εδώ κ χρόνια στα Κορεατικά μυστικά και έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο μου. Γι’ αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τα 3 must have Κορεάτικα προϊόντα που πρέπει να έχουμε απαραίτητα στο νεσεσέρ μας. 

 

Η ΒΒ cream

Erborian BB κρέμα είναι το κορεατικό μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας που ενοποιεί τον τόνο του δέρματος και καλύπτει τις ατέλειες, αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό, προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη και φρεσκάδα και προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Την απλώνουμε όπως την ενυδατική ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το μακιγιάζ. 

 

Η υφασμάτινη μάσκα 

Μία από τις αγαπημένες μου υφασμάτινες  μάσκες προσώπου είναι η Κορεατική μάσκα προσώπου Skin79 Seoul Girl's Beauty Secret που περιποιείται και φροντίζει το δέρμα Χάρη στα ενισχυμένα δραστικά συστατικά της. Είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες, χαρίζει αίσθηση άνεσης και δρα κατά της ερυθρότητας. Must have για την maskne. 

 

Scrub προσώπου 

Το Mizon Collagen Milky Peeling Scrub είναι ένα εκπληκτικό Κορεατικό Scrub προσώπου με κολαγόνο που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο ράφι του μπάνιου σου. Είναι φανταστικό καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα , λειαίνει και μαλακώνει και φωτίζει το δέρμα κάνοντας το ομοιόμορφο ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το ευαίσθητο δέρμα.