photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα 5 top αρώματα για την άνοιξη!

 


Τα ανοιξιάτικα αρώματα είναι μια πανδαισία από ενδιαφέρουσες νότες που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις και μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Η ΄΄παλέτα΄΄ των ανοιξιάτικων αρωμάτων είναι ξεχωριστή και περιλαμβάνει αρώματα εσπεριδοειδών αρώματα με εσπεριδοειδή  , αρώματα με λεβάντα και αρώματα λουλουδάτα. Επίλεξα τα 5 καλύτερα αρώματα και σας τα παρουσιάζω!

 

Yves Saint Laurent Libre

Το άρωμα Yves Saint Laurent Libre είναι μια ωδή στο θάρρος και την ελευθερία του νου. Ένα τέλειο λουλουδένιο άρωμα, άρωμα με λεβάντα με συγχορδίες λεβάντας που συνοδεύονται από λάδι μανταρινιού και φραγκοστάφυλου. Μετά από λίγο οι νότες λεβάντας εμφανίζονται μαζί με το γιασεμί στην καρδιά του αρώματος. Ο τελικός συνδυασμός ζεστής βανίλιας με μόσχο, κεχριμπάρι και κέδρο διασφαλίζει την μεγαλοπρέπεια του αρώματος. Είναι ιδανικό για δυναμικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση!

 

Narciso Rodriguez Narciso Poudrée

Το Narciso Rodriguez Narciso Poudrée είναι ένα άκρως θηλυκό και τρυφερό άρωμα που ανήκειστην κατηγορία των λουλουδάτων αρωμάτων. Η σύνθεση του έχει ξεχωριστές νότες χάρη στο βουλγάρικο τριαντάφυλλο, το οποίο σε συνδυασμό με το γιασεμί. Όταν υποχωρεί ελαφρά η λουλουδένια εισαγωγή, βγαίνουν στο προσκήνιο οι συγχορδίες μόσχου, το γλυκό ξύλο κέδρου και το βετιβέρ που προσδίδουν επιπλέον αισθησιασμό.

 

Dsquared2 Wood Pour Homme

Το Dsquared2 Wood Pour Homme είναι ένα από τα καλύτερα αρώματα με εσπεριδοειδή. Η σύνθεση του ανοίγει με ένα κύμα μεσογειακής φρεσκάδας, που την εξασφαλίζει το μείγμα λεμονιού Σικελίας, μανταρινιού και περγαμόντου Καλαβρίας. Το άρωμα του τζίντζερ προσθέτει κομψότητα και ευχάριστη ένταση και μαζί με τα μενεξεδένια φύλλα και το κάρδαμο δημιουργούν ένα μεσαίων τόνων άρωμα με αντιθέσεις. Το εξαιρετικά ελκυστικό αμπροξάν, τα λευκά ξύλα και το βέτιβερ παρέχουν γήινη τραχύτητα που τονίζει την έμφυτη γοητεία σας.

 

Gucci Guilty Pour Homme Love Edition

Το Gucci Guilty Pour Homme Love Edition είναι ένα υπέροχο άρωμα με λεβάντα. Οι νότες του αποτελούνται από το κιτρώδες κουμκουάτ και το μανταρίνι, μαζί με συνοδεία από τζίντζερ που προσδίνει ενέργεια στο άρωμα, τη λεβάντα, το πικάντικο ροζ πιπέρι, το δεντρολίβανο και τις υπνωτιστικές λουλουδένιες νότες του γερανιού. Η ξυλώδης φύση του βετιβέρ, το πατσουλί και η βενζοΐνη χαρίζουν αρρενωπότητα και αισθησιασμό στο άρωμα.

 

Zadig & Voltaire This is Her!

Το Zadig & Voltaire This Is Her! Είναι ένα φλοράλ άρωμα που ακροβατεί ανάμεσα στην απόλυτη απαλότητα και στην πιο σκοτεινή μυστηριώδη πλευρά. Ελαφρά πικάντικο, ξυλώδες άρωμα με γκουρμέ άγγιγμα χάρη στις λουλουδένιες εσάνς αλβίζιας και γιασεμιού που συνδυάζονται με ροζ πιπέρι. Η γλυκιά καρδιά του Zadig & Voltaire This Is Her! αποκαλύπτει γοητευτικό άρωμα κάστανου και ζεστής βανίλιας που συμπληρώνεται με ακαταμάχητες νότες σαντιγύ ενώ κλείνει με θερμές συγχορδίες ξύλου κασμίρ και σανταλόξυλου.