photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα 5 καλυτερα scrub για απολεπιση σωματος!


Γιατί πρέπει να κάνω scrub;

Καταρχάς η απολέπιση σώματος είναι ο καλύτερος τρόπος να είναι το δέρμα σου υγιές, λαμπερό και ενυδατωμένο. Ένα καλό scrub σώματος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την θαμπή όψη της επιδερμίδας ενώ λειτουργεί αποτελεσματικά και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Προσωπικά αγαπώ πολύ τα scrub σώματος και τα χρησιμοποιώ μια με δύο φορές την εβδομάδα είτε σε υγρή επιδερμίδα για ήπια απολέπιση είτε σε στεγνή για πιο έντονη και βαθιά απολέπιση. Εφάρμοσε το scrub σώματος μια με δύο φορές την εβδομάδα με απαλές κυκλικές κινήσεις από τα πέλματα προς την κορυφή και ξέπλυνε με ζεστό νερό, και σε περιοχές με έντονες σκληρύνσεις όπως αγκώνες ή γόνατα επίμενε περισσότερο.

 

Τα 5 καλύτερα scrub σώματος




Elemis Body Exotics Lime and Ginger Salt Glow. Ένα premium scrub σώματος  που λατρεύουν οι Βρετανίδες και είναι από τα best seller του brand και το οποίο μυρίζει εκπληκτικά ενώ απαλλάσσει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και εξασφαλίζει την τέλεια απαλότητα.




Apivita Royal Honey Scrub. Ένα από τα πιο αγαπημένα scrub σώματος που περιέχει άλατα Νεκράς Θάλασσας και ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι και το οποίο απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης.


Natura Siberica Tuva Siberica Black Mud. Είναι ένα από τα απολεπιστικά σώματος που όσες προτιμούν τα φυσικά προϊόντα ορκίζονται καθώς περιέχει τουλάχιστον 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Απολεπίζει βαθιά και αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό.





Frank Body Original Coffee Scrub.
Είναι από τα πιο γνωστά και αγαπημένα scrub σώματος με βάση τους κόκκους καφέ που απολεπίζει σε βάθος και τονώνει άμεσα τις αισθήσεις, αφήνοντας το δέρμα απαλό, λαμπερό και ελαστικό.







Korres Algae Exfoliaing Soap. Ένα από τα πιο αγαπημένα και value for money scrub σώματος σε σαπούνι και μάλιστα απόλυτα φυσικό με κόκκους φυκιών και καφεϊνη που απολεπίζει, ενώ χάρη στο του κάνουμε μασάζ σε όλο το σώμα και στις περιοχές με κυτταρίτιδα.