photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τι είναι το νερό micellaire και ποια είναι τα καλύτερα micellaire νερά;

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα όμορφο υγιές και λαμπερό πρόσωπο.  Από εκεί ξεκινάμε την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και η αλήθεια είναι πως οι τρόποι για το ντεμακιγιάζ προσώπου που ακολουθούμε ποικίλλουν. Ωστόσο ένας από τους πιο αγαπημένους και ευρύτατα διαδεδομένους τρόπους καθαρισμού είναι με τη χρήση ενός micellaire water 

 Το νερό καθαρισμού ή αλλιώς μικκυλιακό νερό είναι ένα υδατοειδές διάλυμα με ελαφριά και ήπια σύνθεση που περιέχει ενυδατικά συστατικά αλλά και μικκύλια που μαγνητίζουν τους ρύπους, απομακρύνουν το μακιγιάζ και το σμήγμα ενώ καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Το καλύτερο είναι πως σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καθαριστικά προσώπου, το νερό micellar λόγω της ελαφριάς σύνθεσής του μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και από τους πιο ευαίσθητους. Όλες οι απανταχού skincare lovers το λατρεύουμε καθώς καθαρίζει, ενυδατώνει και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. 

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου με ένα καθαριστικό προσώπου εφαρμόστε σε ένα βαμβάκι λίγο μικκυλιακό νερό και καθαρίστε απαλά το πρόσωπο σας  χωρίς να ξεβγάλετε το micellaire water.  

Από τα καλύτερα νερά micellaire είναι αναμφίβολα το best seller της Bioderma Sensibio H20, το Micellar Water Ultra της La Roche-Posay αλλά και το MicellAIR Rose Water της Nivea.