photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Man’s routine! Ανδρική περιποίηση! Ποια είναι τα must have προϊόντα ομορφιάς για έναν άνδρα;

 

Έκανα ένα μίνι γκάλοπ στο μπάνιο του σπιτιού μου, στο μπάνιο του αδερφού μου και στο μπάνιο φίλων μου με σκοπό να διαπιστώσω ποια είναι τελικά τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να έχει ένας άνδρας στο ντουλάπι του (δεν γράφω νεσεσέρ)! Η ανδρική περιποίηση τελικά δεν είναι απλή υπόθεση...

 

§  Ενυδατική κρέμα προσώπου


Όπως και το δικό μας δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση, έτσι χρειάζεται και το δέρμα του αγαπημένου μας. Πολύ καλή ενυδατική κρέμα για άνδρες είναι από τη σειρά 99 House του David Beckham και πιο συγκεκριμένα η 99 House David Beckham Greater Look Face Moisturiser που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και λειτουργεί ωφέλιμα για το ευαίσθητο δέρμα.



§  Τζελ ή σαπούνι ξυρίσματος


Σίγουρα το τζελ ξυρίσματος ή το σαπούνι ξυρίσματος είναι απαραίτητα για έναν άνδρα. Από την έρευνα μου ένα από τα καλύτερα τζελ ξυρίσματος είναι το τζελ ξυρίσματος Biotherm Homme Shaving Gel που διευκολύνει το ξύρισμα, αναζωογονεί και αναπλάθει το δέρμα ενώ ταυτόχρονα το καταπραΰνει.




§  Συμπυκνωμένη φροντίδα για ξύρισμα με ηλεκτρική μηχανή


Αν ο καλός σας ξυρίζεται με ηλεκτρική μηχανή αυτό το μαγικό προϊόν θα το λατρέψει. Το  Lab Series Shave εξασφαλίζει την ομαλή ρουτίνα του ξυρίσματος καθώς διευκολύνει την ολίσθηση της μηχανής στο δέρμα ενώ παράλληλα αναζωογονεί ευχάριστα, καταπραΰνει το δέρμα και εμποδίζει τον ερεθισμό του.



§  Το λάδι ή το βάλσαμο για τα μούσια


Must have προϊόν περιποίησης για το μούσι μιας και μετά το πλύσιμο τα γένια χρειάζονται εντατική θρέψη που επιτυγχάνεται με βάλσαμα και λάδια για τα γένια, τα οποία αφήνουν το μούσι υπέροχα απαλό και ενυδατωμένο. Δύο από τα καλύτερα λάδια για τα γένια είναι το premium Elemis Men Smooth Result Shave & Beard Oil και το πιο οικονομικό αλλά εξίσου καλό Hawkins & Brimble Natural Grooming Elemi & Ginseng.



§  Γαλάκτωμα σώματος


Last but not least το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για άνδρες. Αλλά επειδή οι άνδρες δεν συμπαθούν τα πολλά προϊόντα και τα πολλά μπουκαλάκια στο μπάνιο κάντε του δώρο το πολυχρηστικό προϊόν της Nivea Men Πρόκειται για μια κρέμα γενικής χρήσης προσώπου, χεριών και σώματος που θρέφει και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, αφήνοντας την απαλή και ελαστική χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει ενώ έχει ευχάριστο, διακριτικό άρωμα.