photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Top man perfumes! Τα 5 πιο ωραια ανδρικα αρωματα ever που μπορεις να φορεσεις και εσυ!



Τα ανδρικά αρώματα είναι σέξι και αναμφίβολα πολλές από εμάς έχουμε ζηλέψει και έχουμε «κλέψει» το άρωμα του συντρόφου μας. Η αναζήτηση του καλύτερου ανδρικού αρώματος είναι σαφώς προσώπική υπόθεση, πολλές φορές δύσκολη, ωστόσο θα σου προτείνω τα πιο ωραία ανδρικά αρώματα που θα κλέψουν την καρδιά τόσο του αγαπημένου σου όσο και τη δική σου! 

 

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana

Το Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana είναι το ιδανικό ανδρικό άρωμα. Ξυλώδες, σέξι μας μεταφέρει νοητά στην Σικελία. Το K by Dolce &Gabbana είναι μια τέλεια αρωματική σύνθεση εσπερειδοειδών που συνδυάζει την πικάντικη άρκευθο, το σαγκουίνι, τη λεβάντα, το μοσχοκάρυδο και το φασκόμηλο ενώ ολοκληρώνεται με αρρενωπές συγχορδίες από ξύλο κέδρο, βετιβέρ και πατσουλί. Το αγαπώ!

 

Jo Malone London Black Cedarwood & Juniper Cologne


Προσωπικά το θεωρώ ως το πιο σέξι, αρρενωπό άρωμα ever. Το έχω ταυτίσει με ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και η αλήθεια είναι πως συχνά το χρησιμοποιώ και εγώ είτε μόνο του είτε συνδυαστικά με το Jo Malone London Mimosa & Cardamom. To Jo Malone London Black Cedarwood & Juniper Cologne είναι το απόλυτα σαγηνευτικό και μεθυστικό άρωμα με νότες από κύμινο, πιπέρι τσίλι, άρκευθο και κέδρο. Είναι τόσο μοντέρνο και αισθησιακό που θα το λατρέψετε τόσο εσύ όσο και ο καλός σου!

 

Diptyque  Oud Palao


To Diptyque Oud Palao έχει μια χαρακτηριστική, ακαταμάχητη μυρωδιά που το κάνει ένα από τα πιο ωραία ανδρικά ξυλώδη, ανατολίτικα αρώματα (βασικά unisex). Το Diptyque Oud Palao είναι εξαιρετικά elegant και σοφιστικέ και πως θα μπορούσε να μην είναι αφού συνδυάζει πολυτελείς νότες όπως το οud, το πατσουλί, ο καπνός, καμφόρα, σανδαλόξυλο, βουλγάρικο τριαντάφυλλο, βανίλια μαγαδασκάρης, λαβδάνο, ρούμι. Ο αγαπημένος σου θα ξετρελαθεί!

 

Creed Aventus



Το Creed Aventus είναι ένα απόλυτα premium ανδρικό άρωμα. Είναι προκλητικό, αρρενωπό και αισιόδοξο. Η σύνθεση του Creed Aventus περιλαμβάνει φρουτώδεις νότες όπως το φραγκοστάφυλο, το μήλο Calville Blanc, το αναζωογονητικό περγαμόντο και ο ανανάς, το ξύλο σημύδας και το πατσουλί, το τριαντάφυλλο και το γιασεμί, το βρύο βελανιδιάς συνδυασμένο με ζεστή βανίλια, μόσχο και άμβρα. Ένα άρωμα- ύμνος για τους δυναμικούς άνδρες!

 

Kilian Straight to Heaven


To Kilian Straight to Heaven, white cristal είναι το άρωμα που θα σε καθηλώσει από την πρώτη στιγμή που θα το μυρίσεις στον αγαπημένο σου ή πάνω σου... Η γοητεία του και ο εθιστικός του χαρακτήρας κάνουν αισθητή την παρουσία τους από την πρώτη στιγμή, όταν το πλούσιο σκούρο ρούμι γλυκαίνεται από την κρεμώδη βανίλια και τα αποξηραμένα φρούτα. Στο κλείσιμο, καθώς το πικάντικο πατσουλί δένει αρμονικά με τις αναζωογονητικές ξυλώδεις νότες του κέδρου, νιώθουμε την αρμονία από τις ζωικές νότες που προσδίδουν έντονη διάρκεια. Μύρισε το και θα καταλάβεις!