photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα πιο ωραία Χριστουγεννιάτικα beauty δώρα…


Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη εποχή. Σου φτιάχνουν τη διάθεση και μόνο ως ιδέα. Τα φωτάκια, οι μυρωδιές, τα δώρα... Δώρα, δώρα, δώρα! Τι δώρα να επιλέξεις για εσένα και τους αγαπημένους σου αυτά τα Χριστούγεννα; Θα σου δώσω ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση του τι να αγοράσεις είτε για την οικογένεια σου είτε για τη φίλη σου, είτε για εσένα! Ας δούμε, λοιπόν μαζί ποια είναι τα πιο ξεχωριστά δώρα, τόσο luxe όσο και πιο οικονομικά που θα ενθουσιάσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα...


Luxury beauty gifts
Affordable beauty gifts


§  Παλέτες σκιών

ü  H luxe επιλογή : η Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch. Μοιάζει με τσαντάκι είναι πανέμορφη και έχει δέκα σκιές ματιών για λαμπερά μακιγιάζ.

ü  Η οικονομική επιλογή : η Maybelline The City Mini Palette. Αν η φίλη σου ή και εσύ αγαπάτε τα nude χρώματα αυτή η παλέτα είναι τέλεια.


§  Κρέμες σώματος, λάδια για το σώμα και αφρόλουτρα

ü  Η luxe επιλογή : Elemis Body Exotics Frangipani Favourites. Είναι η τέλεια επιλογή καθώς πέρα από το εξωτικό άρωμα είναι από τα top προϊόντα σώματος και best seller στην Αγγλία.

ü  Η οικονομική επιλογή : Τα σετ σώματος της Caudalie. Ό,τι πιο Parisienne και τέλειο για το σώμα!


§  Προϊόντα για τα μαλλιά

ü  Η luxe επιλογή : Το L’Oréal Professionnel Steampod 3.0. To Steam Pod καλύτερο σίδερο ατμού για τα μαλλιά έβερ. Αξίζει να επενδύσεις σε αυτό! Θα με ευγνωμονείς!

ü  Η οικονομική επιλογή : Τα προϊόντα της σειράς Apivita Holistic Hair Care Hyaluronic Acid & Aloe. Μεταμορφώνουν ακόμη και τα πιο ξηρά μαλλιά.


§  Το κόκκινο κραγιόν

ü  Η luxe επιλογή : To Christian Louboutin Loubilaque Lip Lacquer Rouge είναι ωδή στο απόλυτο sexiness.

ü  Η οικονομική επιλογή : Το Maybelline x Marvel SuperStay Matte Ink. Τέλειο κόκκινο ματ με απίστευτη διάρκεια!


§  Κρέμες χεριών

ü  Η luxe επιλογή : Chanel La Crème Main. Μικρό κομψοτέχνημα για την τσάντα και τέλειο για τα χέρια!

ü  Η οικονομική επιλογή : Korres Κρέμα Χεριών με Αμύγδαλο και Βούτυρο Καριτέ. Μυρίζει τέλεια και ενυδατώνει βαθιά.


§  Το mist προσώπου

ü  Η luxe επιλογή : La Mer The mist. Μαγικό, μαγικό, μαγικό!

ü  Η οικονομική επιλογή : Caudalie, Beuty Elixir. Best seller παγκοσμίως και όχι άδικα, το αγαπώ!