photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τριχοπτωση : Ολα oσα πρεπει να ξερετε!

Hair loss treatment

Όλες λατρεύουμε τα υγιή, πλούσια και δυνατά μαλλιά και η αλήθεια είναι πως η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί κατά καιρούς. Καθημερινά χάνουμε περίπου 80 έως 150 τρίχες και αυτό είναι φυσιολογικό, το θέμα είναι τι γίνεται όταν μιλάμε για μεγαλύτερο αριθμό; Τότε μιλάμε για τριχόπτωση που μπορεί να επιβραδυνθεί ή να αντιμετωπιστεί σημαντικά. 

Ποιες είναι οι αιτίες της  τριχόπτωσης;

Την γυναικεία τριχόπτωση την επηρεάζουν πολλοί παράγοντες κοινοί τις περισσότερες φορές με την ανδρική τριχόπτωση. Η τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται στο άγχος, στη μη ισορροπημένη διατροφή, την έλλειψη βιταμινών και σιδήρου κάποια θεραπεία που ίσως κάνετε ή κάποιο στρεσογόνο γεγονός. Η αλλαγή της εποχής από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, μπορεί να συμβάλλει στην τριχόπτωση, αν και δεν είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά. Τέλος, η εγκυμοσύνη επηρεάζει τα μαλλιά κυρίως της αλλαγής που συντελείται στις ορμόνες.

Ποιες είναι οι λύσεις για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης;

Για να αναστείλετε αποτελεσματικά την τριχόπτωση ή να την επιβραδύνετε καλό είναι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με μια ολιστική προσέγγιση : να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή και να επενδύσετε σε μια καλή σειρά προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά σας.

 

Ποια σειρά περιποίησης μαλλιών είναι ιδανική για την τριχόπτωση;

Και όμως υπάρχει μια σειρά περιποίησης μαλλιών ιδανική για την τριχόπτωση που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και δεν είναι άλλη από τη  Genesis της Kerastase 

Kerastase Genesis
Kerastase Genesis Top choice for hair loss problem


Η σειρά Genesis αποτελεί την πρώτη σειρά διπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης που προσφέρει συνεχή ενδυνάμωση της τρίχας και μειώνει την τριχόπτωση κατά 84%. Η σειρά Genesis λοιπόν εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση της απώλειας τριχών και προσωπικά τη χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο που με ταλαιπωρεί και εμένα η τριχόπτωση. Την έχω ξεχωρίσει για τα πολύτιμα στοιχεία της, το υπέροχο άρωμα αλλά και για την αποτελεσματικότητα της. Από τη σειρά χρησιμοποιώ όποτε λούζω τα μαλλιά μου το δυναμωτικό σαμπουάν Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant που ενισχύει την τρίχα και προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και τη μάσκα Kérastase Genesis Masque Reconstituant που χαρίζει στα μαλλιά μου εντατική θρέψη καταπολεμώντας την τριχόπτωση, προστατεύει από το σπάσιμο και τους εξωτερικούς αρνητικούς παράγοντες ενώ εξασφαλίζει εκπληκτική λάμψη. Τέλος, το hero product που σου προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη είναι οι αμπούλες Kérastase Cure Anti-Chute FortifiantesΠρόκειται για μια τέλεια θεραπεία με αμπούλες (μονοδόσεις) που ακολουθώ στο σπίτι μετά το λούσιμο,  η οποία χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει δρα κατά της τριχόπτωσης και αφήνει τα μαλλιά πιο δυνατά, στιλπνά και υγιή.


Υ.γ. Διαβάστε εδώ τα πάντα για την ανδρική τριχόπτωση