photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Review.. Αυτά είναι τα καλύτερα προϊόντα με βιταμίνη C!




βιταμίνη C είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο trend τάσεις στο skincare και όχι άδικα μιας και είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την επιδερμίδα. Και επειδή φαντάζομαι πως μπορεί να έχεις απορίες σχετικά με τα οφέλη αλλά και τη χρήση της δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις και γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα προϊόν με βιταμίνη C. 

 

Kαι αφού λύσαμε τις απορίες γιατί είναι τόσο θαυματουργή και γιατί αγαπήθηκε τόσο πολύ από τις απανταχού beauties ας δούμε μαζί ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα με βιταμίνη C που αξίζει να επενδύσεις.  


ü  Kiehl's Powerful Strenght Line Reducing Concentrate 

Kiehls vitamin c

Το Kiehl's Powerful Strenght Line Reducing Concentrate είναι ένα από τα καλύτερα serum με βιταμίνη C. Αρχικά, να σου πως πως αυτός ο ορός με βιταμίνη C είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από εμάς που έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, ασκορβικό οξύ αλλά και υαλουρονικό οξύ γι' αυτό και  χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ βελτιώνει ορατά και την υφή της. Το χρησιμοποιούμε μόνο του ή σε συνδυασμό με την κρέμα προσώπου. Αν νιώσεις μια αίσθηση ζεστασιάς μην αγχωθείς είναι απολύτως φυσιολογικό αφού τα συστατικά του δρουν στο max. Τον αγαπώ!



ü  Clinique Fresh Pressed 7 Days System Vitamin C

Το υπέροχο κιτ της Clinique με βιταμίνη C είναι ο τέλειος σύμμαχος για λαμπερό και υγιές δέρμα. Ας το χαρακτηρίσουμε σαν τον φρεσκοστυμμένο χυμό που πίνεις κάθε πρωί και σε τονώνει ή σαν το συμπλήρωμα διατροφής που καταναλώνεις για να ενισχύσεις τον οργανισμό σου. Το Clinique Fresh Pressed 7 Days System Vitamin C χαρίζει λάμψη στη στιγμή. Η βιταμίνη C στο κιτ είναι στα φακελάκια σε μορφή σκόνης και την χρησιμοποιείς με νερό για να καθαρίσεις το πρόσωπο σου ενώ οι αμπούλες λειτουργούν συνδυαστικά με την κρέμα σου αφού τις αναμειγνύεις. Πίστεψε με σε μόλις 7 μέρες θα δεις τρομερή διαφορά στο δέρμα σου! 

 

ü  Korres, Άγριο Τριαντάφυλλο με Βιταμίνη C



Η σειρά της Korres άγριο τριαντάφυλλο είναι αγαπημένη μου εδώ και χρόνια (δες εδώ γιατί) γιατί ενυδατώνει, τονώνει, αναζωογονεί, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και εξαλείφει τα σημάδια της κούρασης χαρίζοντας λαμπερό δέρμα. Αλλά εμένα το αγαπημένο μου είναι το διφασικό booster με άγριο τριαντάφυλλο και 15% super vitamin c. Πίστεψε με δεν υπάρχει πιο ωραίο skincare ελιξίριο από αυτό αφού αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα λαμπερή και ξεκούραστη, σβήνοντας τις ανομοιοχρωμίες ενώ προστατεύει από όλες αυτές τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Αν αξίζει να επενδύσεις; Με κλειστά μάτια! 

 

ü  La Roche- Posay Pure Vitamin C 10 Serum


Ένας επίσης αγαπημένος μου ορός λάμψης που είναι εμπλουτισμένος με βιταμίνη C. Είναι αντιοξειδωτικός, αναζωογονητικός, αντιρυτιδικός, μειώνει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, τις λεπτές γραμμές, απαλύνει τις ρυτίδες ενώ χάρη στο σαλικυλικό οξύ που περιέχει απολεπίζει και διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων κάνοντας το δέρμα να είναι και να δείχνει υγιές. Είναι ιδανικός ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

 

ü  Apivita, Bee Radiant Ορός Αντιγήρανσης με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και βιταμίνη C.

O Apivita Bee Radiant oρός αντιγήρανσης και λάμψης με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και βιταμίνη C, χαρίζει τέλεια, φωτεινή - λαμπερή επιδερμίδα με ομοιόμορφο τόνο ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει και μειώνει τα σημάδια της κούρασης αλλά και του χρόνου ενώ χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει απόλυτα το δέρμα. Ακόμη και το άρωμα της είναι τόσο ''ξεσηκωτικό'' που σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα, θα σε ενθουσιάσει!

 

ü  Frezyderm, Antioxidant Vitamin C Cream Booster

Το Antioxidant Vit C Cream Bοοster της Frezyderm είναι μια τέλεια θεραπεία που εμπλουτίζει με βιταμίνη C την κρέμα νύχτας και ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Χαρίζει λάμψη, ομοιομορφία και χρωματική ομοιογένεια στο δέρμα και μειώνει τα σημάδια γήρανσης. Εφαρμόζουμε 1 σταγόνα από το booster στο μέτωπο το πηγούνι και τις παρειές ενώ όσο το χρησιμοποιούμε εφαρμόζουμε απαραίτητα αντηλιακό το πρωί. Είναι ο πιο value for money super σύμμαχος για τέλειο δέρμα. Go for it!