photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Το Tempo της Diptyque είναι το νέο σου άρωμα...



Ο οίκος Diptyque είναι γνωστός για τις φίνες οσφρητικές ευωδιές που δημιουργεί. Οι απανταχού λάτρεις των αρωμάτων ορκίζονται στα μοναδικά και συνάμα άκρως ξεχωριστά αρώματα του που αποτελούν ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων. Αν δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη το αγαπημένο σας άρωμα, σας προτρέπω να μυρίσετε το Tempo. 
To Tempo Eau de Parfum της Diptyque είναι συνώνυμο της διαχρονικότητας, της ελευθερίας και της ανατρεπτικότητας. Ένας μεθυστικός παράδεισος που κλείνει μέσα του νότες από πατσουλί, φασκόμηλο, φύλλα βιολέτας και τσάι. Εμπνέεται από τα 60s αλλά είναι εξαιρετικά σύγχρονο. Το Tempo Eau De Perfume της Diptyque αποτίει φόρο τιμής στο πατσουλί και ακόμη και αν δεν είσαι λάτρης του σε προκαλώ να το μυρίσεις• θα ενθουσιαστείς γιατί αρχικά δεν θα σου θυμίσει το έντονο και σκληρό άρωμα που πιθανότατα έχεις στο μυαλό σου. Είναι τόσο έντονο όσο χρειάζεται (και στο λέω εγώ που δεν προτιμώ τα έντονα και βαριά αρώματα), είναι εκλεπτυσμένο, τόσο ξυλώδες όσο και γήινο. Σοφιστικέ, ζωηρό, ιδιαίτερο σίγουρα θα γίνει το signature άρωμα σου!