photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Το πρόσωπο σου θέλει ενυδάτωση; Τα 6 προϊόντα που θα ξεδιψάσουν αμέσως το δέρμα!






To καλοκαίρι είναι η εποχή που το less is more είναι κανόνας και προφανώς το ίδιο ισχύει και για την περιποίηση του προσώπου μας. Αν αναζητάς λοιπόν τα κατάλληλα skincare products για να ξεδιψάσεις την επιδερμίδα σου αυτό το ποστ είναι για εσένα. 6 προϊόντα skincare που είναι κατάλληλα για το αφυδατωμένο δέρμα, το ακνεϊκό δέρμα ή ακόμη και το ευαίσθητο δέρμα (θα ακολουθήσει αναλυτικό ποστ καθότι παθούσα) που χαρίζουν ενυδάτωση, άνεση, προστασία και ανακούφιση!

Σημειώνεις;

ü  The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + Β5 Hydration : Το The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + Β5 Hydration  είναι ένα τέλειο σέρουμ ενυδάτωσης που θα ξεδιψάσει το δέρμα χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενώ λόγω της βιταμίνης Β5 αφήνει το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Το απόλυτο must have!
ü  The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30 Ml : To The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30 Ml είναι αυτό το μαγικό ελιξίριο για τα μάτια που είναι το αγαπημένο πολλών you tubers beauty gurus. Λογικό αν σκεφτείς πως μειώνει δραστικά και ορατά τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Αυτό τον τέλειο ορό τον χρησιμοποιώ πριν την κρέμα ματιών μου. Φανταστικό προϊόν!

ü  Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly : To Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly είναι ένας επίσης τέλειος ορός προσώπου που θα ενυδατώσει απόλυτα το δέρμα του προσώπου σου. Έχει απίστευτα ανάλαφρη υφή υδάτινου gel, προσφέρει πολύωρη επανόρθωση ενυδάτωσης και επιπλέον προστατεύει από την περιβαλλοντική ρύπανση. Τέλειο!
ü  Galenic Beaute du Regard : H Galenic Beaute du Regard είναι μια επαναστατική κρυο-ενισχυτική κρέμα ματιών που μας απαλλάσει κυριολεκτικά από τις ρυτίδες, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους χαρίζοντας μας νεανικό βλέμμα. Έχει απίστευτη υφή σαν παγάκι που ενεργοποιείται με το κρύο (βάλτε την στο ψυγείο) και ξυπνά το δέρμα ενώ το μεταλλικό στόμιο κάνει μασάζ που αποσυμφορεί την περιοχή! Την αγαπώ!
ü  Korres Greek Yoghurt 48 h Moisture Pro Day Cream-Gel : To Korres Greek Yoghurt 48 h Moisture Pro Day Cream-Gel είναι ό,τι πιο δροσερό έχω δοκιμάσει τελευταία και ναι είμαι ειλικρινής. Πρόκειται για μια δροσερή κρέμα μη λιπαρής υφής που προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και είναι πλούσια σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεϊνες γιαουρτιού και τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος. Πέραν του ότι ξεδιψά το δέρμα, το αφήνει δυνατό και υγιές ενώ παράλληλα το ισορροπεί. Μοναδικό!
ü  Ducray Kerancyl Gel Mousant Visage et Corps : To Ducray Kerancyl Gel Mousant Visage et Corps είναι ένα τέλειο 2 σε 1 προϊόν για ακνεϊκά δέρματα. Ένα ένα καθαριστικό προσώπου για το πρόσωπο και το σώμα που καθαρίζει τέλεια το δέρμα που ταλαιπωρείται από την ακμή χωρίς να το ταλαιπωρεί, να το ξηραίνει ή να το ερεθίζει. Αν σας ταλαιπωρεί ακμή δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. 


Αυτά είναι τα latest προϊόντα με πραγματικά skin care benefits που ξεχώρισα και που αξίζει να αναζητήσετε και εσείς