photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

To σωτήριο για τα μαλλιά argan oil και η καλύτερη σειρά περιποίησης με αργανέλαιο!





Η πρώτη μου επαφή με το Argan oil έγινε πριν πολλά χρόνια όταν πληροφορήθηκα τις μαγικές του ιδιότητες! Η αλήθεια είναι πως είναι ένα μαγικό ελιξίριο για κάθε γυναίκα που θέλει όμορφα, λαμπερά, υγιή μαλλιά. Γιατί όμως το argan oil είναι τόσο πολύτιμο;
Αρχικά να σε ενημερώσω πως πρόκειται για τον βασιλιά των ελαίων. Το λάδι αργανιάς είναι ένα έλαιο πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, ω6, ω3 και βιταμίνη Ε Για όλα αυτά, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή όταν το ζητούμενο είναι απαλότητα και λείανση στα ξηρά, ατίθασα μαλλιά που έχουν την τάση να φριζάρουν.

Και αν αναρωτιέσαι σε ποια αποτελεσματική σειρά περιποίησης μαλλιών με argan oil να επενδύσεις προκειμένου να δεις τα μαλλιά σου κυριολεκτικά να μεταμορφώνονται σου έχω τη λύση που ακούει στο όνομα Nashi Argan!
Τα προϊόντα που δοκίμασα από την σειρά μαλλιών του ιταλικού hair brand Nashi Argan ήταν για εμένα μια πραγματική αποκάλυψη και  δεν μπορώ να σου κρύψω πως με ξετρέλαναν... 

Aλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Τι υπόσχεται η σειρά;
Υγιή, όμορφα, λαμπερά μαλλιά, προστατευμένα.
Απαλότητα, πειθαρχία και τέλος στο φριζάρισμα.
Εκλεπτυσμένο άρωμα στα μαλλιά.


Ποιοι είναι οι λόγοι που με έκαναν να λατρέψω αυτή τη σειρά;

Αρχικά, να αναφέρω πως την δοκίμασα και την ''τέσταρα'' όταν τα μαλλιά μου ήταν ατίθασα, θαμπά και εξαιρετικά ταλαιπωρημένα από το επίμονο styling, τις βαφές και τα ξανοίγματα που κάνω και αναζητούσα εναγωνίως μια σωτήρια λύση για θαμπά και άτονα μαλλιά, για μαλλιά που φριζάρουν και γενικώς κάτι που θα λειτουργεί σαν θεραπεία! Θεωρώ πως πρέπει να σου πω πως τα hair care products της Nashi Argan είναι εμπλουτισμένα με ένα μείγμα πολύτιμων φυσικών στοιχείων βιολογικής και οργανικής προέλευσης, όπως το Argan oil και το λινέλαιο.


Ποια προϊόντα Nashi Argan ξεχώρισα και γιατί;


Ξεχώρισα λοιπόν το σαμπουάν της σειράς Nashi Argan Shampoo που χάρη στο έλαιο άργκαν που διαθέτει, θρέφει εντατικά την τρίχα, προσφέροντας στα μαλλιά βαθιά ενυδάτωση, απαλότητα, ανθεκτικότητα στο χρώμα και εκτυφλωτική λάμψη. Μετά τη χρήση του, τα μαλλιά λάμπουν, το χρώμα τους αναδεικνύεται και είναι απόλυτα μεταξένια ενώ μυρίζουν φανταστικά. Αν έχεις μαλλιά που φριζάρουν είναι ό,τι καλύτερο! 
Για να "κλειδώσω" και να ενισχύσω τη θρέψη τους χρησιμοποιώ και το conditioner της σειράς. Το Nashi Argan Conditionerείναι πολύ θρεπτικό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη και εξαιρετική απαλότητα στα μαλλιά, αφήνοντας τα ευκολοχτένιστα. Προσωπικά το χρησιμοποιώ ασταμάτητα και θέλω να μοιραστώ μαζί σου πως είναι ένα από τα καλύτερα conditioners. 
Τέλος, χρησιμοποιώ ανελλιπώς το λάδι μαλλιών Nashi Argan Oil! Πρόκειται για ένα πολυτελές και αισθησιακό λάδι μαλλιών που απορροφάται άμεσα από την τρίχα και δεν τη βαραίνει. Αμέσως μετά την εφαρμογή του τα μαλλιά μου ακτινοβολούν και χαρακτηρίζονται από μεταξένια απαλότητα. Οι έντονες θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου αναδομούν την τρίχα και την προστατεύουν. Με τη χρήση του το styling είναι πιο εύκολο. Τα μαλλιά στρώνουν καλύτερα, στεγνώνουν πιο γρήγορα, αποκτούν σώμα, πειθαρχία και δεν φριζάρουν, παραμένοντας όμως πλούσια και ανάλαφρα. Με συστηματική χρήση μεταμορφώνονται, δείχνουν υγιή, πιο δυνατά και απαράμιλλα λαμπερά.
Υ.γ. Αν αναζητάς άρωμα μαλλιών που θα κάνει τα μαλλιά σου να μυρίζουν συγκλονιστικά, το Nashi Argan Love hair mist θα σε ξετρελάνει με το φίνο, σαγηνευτικό – αισθησιακό του άρωμα που τα μαλλιά σου θα λατρέψουν.,


Αν λοιπόν ψάχνεις και εσύ τον τρόπο να χαρίσεις στα μαλλιά σου τις ευεργετικές ιδιότητες του argan oil σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη σειρά περιποίησης μαλλιών της Nashi Argan. Είναι prof, είναι αποτελεσματική και το κυριότερο κάνει ακριβώς όλα όσα υπόσχεται. Τη λατρεύω!