photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Vitamin C! H Βιταμίνη C είναι η βιταμίνη που θα μας χαρίσει τέλειο δέρμα!





H βιταμίνη C είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο trend τάσεις στο skincare και όχι άδικα μιας και είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την επιδερμίδα.

Γιατί η βιταμίνη C είναι άκρως αποτελεσματική για την περιποίηση της επιδερμίδας;
Καταρχάς, προσφέρει λάμψη στο δέρμα και ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει ορατά στη βελτίωση της ποιότητας και της υφής της, αυξάνοντας το πάχος της. Kαταπολεμά δυσχρωμίες, περιορίζει τις φλεγμονές ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος. Τέλος, έχει αντιγηραντική δράση και βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Πρέπει να επενδύσεις σε ένα προϊόν με βιταμίνη C;
Η απάντηση είναι ναι αν νιώθεις το δέρμα σου θαμπό και κουραμένο. Με τη χρήση της βιταμίνης C η επιδερμίδα θα δείχνει  και πάλι λαμπερή, φρέσκια και άκρως ανανεωμένη. Ταυτόχρονα θα είναι και προστατευμένη από τις ελεύθερες ρίζες και από όλες αυτές τις επιθέσεις του περιβάλλοντος πχ από την έκθεση στον ήλιο, τον καπνό του τσιγάρου. Η  τοπική εφαρμογή της βιταμίνης C στην επιδερμίδα βοηθά το κολλαγόνο, κάνοτας τα γηρασμένα κύτταρα να λειτουργούν και πάλι με αποτέλεσμα το δέρμα μας να είναι και να δείχνει άκρως νεανικό.

Τί να προσέξεις με τη Βιταμίνη C;
Η βιταμίνη C, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι πολύ ευαίσθητη. Στην επαφή της με το φως, τον αέρα, τη ζέστη, την υγρασία, αποσταθεροποιείται, οξειδώνεται. Για αυτό και θα τη βρεις προστατευμένη σε αδιαφανείς και αεροστεγείς συσκευασίες.

Πότε  τη χρησιμοποιούμε;
Προτίμησε να την εφαρμόζεις το πρωί σε καθαρή επιδερμίδα, πριν από τον ορό προσώπου και την κρέμα ημέρας, τρίβοντας την απαλά ώστε να ενεργοποιήσεις την βιταμίνη C και οπωσδήποτε μετά αντηλιακό ώστε να μην ερεθίσεις και προκαλέσεις φωτοευαισθησία στο δέρμα σου.


Stay tuned…