photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

H καλύτερη φροντίδα των μαλλιών αυτό το καλοκαίρι... Klorane Sun Radiance με Ylang-Ylang wax




To καλοκαίρι είναι εδώ, οι εξορμήσεις οργανώνονται και στη βαλίτσα μου φιγουράρουν τα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο για τα μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως το αντηλιακό μαλλιών, ένα καλό σαμπουάν και ένα αποτελεσματικό conditioner  συνιστούν αναμφίβολα τους πιο πιστούς μου συμμάχους ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η έκθεση στον ήλιο είναι μεγαλύτερη και αναγκαιότητα της χρήσης τους είναι δεδομένη. Γι’ αυτό και αναζητώ πάντα τα καλύτερα, καθώς το haircare είναι η μεγάλη μου εμμονή. 
Όταν λοιπόν ανακάλυψα τη νέα εκπληκτική σειρά της Klorane Sun Radiance με Ylang-Ylang wax, δεν μπορώ να σας κρύψω πως ξετρελάθηκα...  
Aλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Τί υπόσχεται η σειρά;
ü  Υγιή, όμορφα, λαμπερά μαλλιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού
ü  Απόλυτη προστασία από τον ήλιο, το αλάτι, το χλώριο, τον αέρα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα μετά από μόλις 6 εφαρμογές
ü  Θρέψη και επανόρθωση ακόμη και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά
ü  Άρωμα Καραϊβικής στα μαλλιά


Ποιοι είναι οι λόγοι που με έκαναν να λατρέψω αυτή τη σειρά;
Αρχικά, να σας αναφέρω πως την δοκίμασα και την τέσταρα κάτω από τον καυτό ήλιο της Μήλου. Σε τέτοιες συνθήκες κρίνω την αποτελεσματικότητα των προϊόντων καθώς τότε τα μαλλιά μου υποφέρουν από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, την άμμο, τον αέρα και ενίοτε από το χλώριο της πισίνας. Η ταλαιπωρία που περνούν όλο το χειμώνα με το επίμονο styling, τις βαφές και τα ξανοίγματα σε συνδυασμό με τα παραπάνω τα κάνουν ξηρά, άγρια, θαμπά και άτονα ενώ πολύ συχνά καταλήγουν να ΄΄σπάνε΄΄ και οι άκρες τους να γεμίζουν ψαλίδα.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά...

Όπως σας έγραψα και πιο πάνω, ποτέ δεν ξεχνώ να προστατεύσω τα μαλλιά μου από τις φθορές που μπορεί να τους προκαλέσει ο ήλιος, γι’ αυτό και χρησιμοποιούσα καθημερινά το αντηλιακό λάδι μαλλιών Klorane Sun Radiance Protective Oil με Ylang-Ylang wax,το οποίο λειτούργησε ως απόλυτη ασπίδα προστασίας από τον ήλιο, χάρη στο διπλό φίλτρο UVA/UVB που περιέχει, και ταυτόχρονα χάρισε βαθιά θρέψη στα μήκη των μαλλιών μου. Ενώ προστατεύει, ταυτόχρονα αναδεικνύει το χρώμα τους, ενισχύει την απαλότητα τους και περιορίζει την φθορά τους. Τα μαλλιά λοιπόν παραμένουν ενυδατωμένα και απόλυτα υγιή, παρά την έκθεση τους στον ήλιο. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς από τη φύση του, το άνθος του Ylang-Ylang γνωρίζει πως να παραμένει υπέροχο κάτω από τον ήλιο, αναπτύσσοντας τη δική του φυσική άμυνα ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις και την έκθεση στον ήλιο. Το εκπληκτικό του δε άρωμα, που είναι τόσο τροπικό και παραδεισένιο με κάνουν να το λατρεύω ακόμη περισσότερο και να απολαμβάνω τη χρήση του. Πιστέψτε με είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must-have, ένα μικρό θαύμα που καταφέρνει να αναμείξει την προστασία και την καλοκαιρινή απόλαυση όπως κανένα άλλο προϊόν!



Ας μην ξεχνάμε όμως και τη φροντίδα μετά την παραλία και τον ήλιο... H ενυδάτωση και η θρέψη ξεκινούν από τον καθαρισμό.
Ένα καλό σαμπουάν είναι επομένως το Α και το Ω. Το Klorane Sun Radiance Nourishing Shampoo με Ylang-Ylang wax, χάρη στην εμπλουτισμένη με κερί Ylang-Ylangσύνθεσή του, θρέφει εντατικά την τρίχα, προσφέροντας στα μαλλιά βαθιά ενυδάτωση, δύναμη, ανθεκτικότητα και εκτυφλωτική λάμψη. Μετά τη χρήση, τα μαλλιά λάμπουν, το χρώμα τους αναδεικνύεται και είναι απόλυτα μεταξένια.
Τέλος, για να "κλειδώσουμε" και να ενισχύσουμε τη θρέψη, και να βοηθήσουμε την επανόρθωση των μαλλιών μας, δεν πρέπει να παραλείψουμε το conditioner.
Το Klorane Sun Radiance Rich Restorative Conditioner με Ylang-Ylang wax  είναι ιδανικό. Είναι πολύ θρεπτικό και επανορθώνει σε βάθος τη τρίχα χάρη στην σύνθεση του με κερατίνη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη και εξαιρετική απαλότητα στα μαλλιά, αφήνοντας τα ευκολοχτένιστα. Προσωπικά το χρησιμοποιώ ασταμάτητα και ειλικρινά το έχω λατρέψει. Θεωρώ πως είναι ένα από τα καλύτερα conditioners.

Συμπέρασμα που θέλω να κρατήσετε: Μπορούμε να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας  υγιή και όμορφα ακόμη και στις διακοπές με τα 3 εξαιρετικά προϊόντα της Klorane. Η σειρά Sun Radiance λοιπόν είναι η απόλυτη εμπειρία καλοκαιρινής απόλαυσης και προστασίας, που αγκαλιάζει τα μαλλιά μας, και τους χαρίζει μία καλοκαιρινή ασπίδα ανεμελιάς και ασφάλειας από όλες τις συνθήκες που τα ταλαιπωρούν...
Αυτό το καλοκαίρι μπορούμε να συνεχίσουμε ανέμελες να απολαμβάνουμε τον ήλιο στην παραλία, στην πισίνα, στο νησί, και να αναδείξουμε τον τροπικό εαυτό μας, με σέξι beach hair, ανακατεμένα με έλαια φροντίδας και άρωμα Καραϊβικής..!