photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ενυδάτωση! 11 τέλεια ενυδατικά προϊόντα...



H αλήθεια είναι πως κάθε καλοκαίρι το δέρμα μας υποφέρει! Ο ήλιος, η θάλασσα, το κλιματιστικό, η ζέστη, η υγρασία ταλαιπωρούν το δέρμα μας με αποτέλεσμα να γίνεται ξηρό, θαμπό και με το πέρασμα του χρόνου να χάνει τη νεανική του όψη.  Η αφυδατωμένη επιδερμίδα αναγνωρίζεται εύκολα καθώς είναι τραχιά, άτονη, χωρίς φυσική λάμψη ενώ συχνά εμφανίζει αίσθηση «τραβήγματος». Απαραίτητη λοιπόν είναι η συστηματική ενυδάτωση που αναπληρώνει τα χαμένα αποθέματα υγρασίας και αποτρέπει την απώλεια νερού από την εξωτερική στιβάδα του δέρματος.

Γι΄αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε σε μαγικά προϊόντα που ενυδατώνουν πλούσια το δέρμα μας, διατηρώντας την επιδερμίδα μας λεία, απαλή, λαμπερή και νεανική. Επιλέγουμε ήπια προϊόντα καθαρισμού, ενυδατικό oρό serum, μια καλή ενυδατική κρέμα που εφαρμόζουμε συνδυαστικά πρωί βράδυ και πλούσιες ενυδατικές μάσκες που χρησιμοποιούμε 1-3 φορές την εβδομάδα!  

Δοκίμασα πολλά και επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας μερικά τα πιο must ενυδατικά προϊόντα που θα ''ξεδιψάσουν΄΄ και θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας!



1.      Frezyderm Moisturizing Plus Hydrating & Restructuring Cream
Πρόκειται για μια αγαπημένη μου κρέμα προσώπου, ιδανική αν είστε και εσείς γύρω στα 30. Είναι εξαιρετικά πλούσια και απαλή κρέμα που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση, χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει. Είναι ευχάριστη στην εφαρμογή, απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα και ενυδατώνει απόλυτα την επιδερμίδα. Παράλληλα βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και η επιδερμίδα με τη χρήση της δείχνει εξαιρετικά φρέσκια και νεανική. Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης!
2.      Rexaline Hydra-Dose Hyper – Hydrating Rejuvenating Cream
Η αλήθεια είναι πως είναι μια από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αν και δεν είναι τόσο γνωστή (αναζητήστε το brand στα Sephora, θα σας ξετρελάνει) η ενυδάτωση που προσφέρει στη διψασμένη επιδερμίδα είναι απίστευτη. Έχει υπέροχη υφή, απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
3.      Darphin Hydraskin Intensive Skin Hydrating Serum
 Αγαπημένος μου ορός προσώπου, διαχρονικά! Η υψηλής αποτελεσματικότητας σύσταση του (με ρόδι) παρέχει ενισχυμένη και διαρκή ενυδάτωση στο αφυδατωμένο δέρμα, το οποίο και ανακουφίζει άμεσα από όποια αίσθηση τραβήγματος. Έχει λεπτόρευστη υφή, είναι εξαιρετικά δροσιστικός για το δέρμα καθώς το απαλύνει άμεσα, ενισχύοντας την ελαστικότητα και τη λάμψη του. Τέλειο!
4.      Vichy Mineral 89 Ενυδατικό Booster προσώπου
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό booster που ενυδατώνει άψογα το δέρμα χάρη στο συνδυασμό Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy και στο 89% Υαλουρονικό Οξύ που περιέχει. Πέρα από την πλούσια ενυδάτωση, ενισχύει και θωρακίζει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, άγχος, κούραση. Από την πρώτη κιόλας χρήση το δέρμα ενυδατώνεται, τονώνεται και λάμπει άμεσα. Έχει λεπτόρευστη υφή και απορροφάται άμεσα, αφήνοντας το δέρμα μας απαλό και ομοιόμορφο. Αξίζει να τονιστεί πως χρησιμοποιείται ως πρώτη κίνηση στη ρουτίνα περιποίησης μας, μετά τον καθαρισμό, πριν τον ορό και την κρέμα μας. Είναι πράγματι απολαυστικό!
5.      Vichy Masque Mineral Desalterant
Ιδιαιτέρως αποτελεσματική για την ξηρή και άτονη επιδερμίδα είναι η συγκεκριμένη μάσκα. Χάρη στο ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy, δρα ως άμεση δόση ενυδάτωσης και καταπραΰνει τη διψασμένη επιδερμίδα που έχει χάσει την άνεσή της και αντιμετωπίζει προβλήματα όπως κνησμό και ερυθρότητα. Ενυδατώνει άψογα και σε βάθος, ανακουφίζει το δέρμα και το αφήνει απαλό, αναζωογονημένο, λαμπερό. Υπέροχη!
6.      Bioderma Hydrabio Gel Crème
Τη συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα τη χρησιμοποιώ χρόνια, ειδικά όταν νιώθω πως το δέρμα μου είναι αφυδατωμένο. Ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, το καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και χαρίζει έντονη λάμψη. Έχει υπέροχη πλούσια και κρεμώδη υφή που απορροφάται άμεσα και θρέφει έντονα το δέρμα ενώ παράλληλα προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση. Aναζητήστε την και θα με θυμηθείτε!
7.      Sephora Gel Mask Hydrating & Quenching
Μετά την έκθεση στο ήλιο νιώθουμε το δέρμα μας ξηρό και άτονο και έχουμε ανάγκη για βαθιά ενυδάτωση. Ποντάρουμε λοιπόν στη συγκεκριμένη μάσκα από τη Sephora που έχει πλούσια σύνθεση και ενυδατώνει άμεσα και βαθιά. Πρόκειται για ένα άκρως αναζωογονητικό, δροσιστικό, ενυδατικό και χαλαρωτικό τζελ που θρέφει και καταπραΰνει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα. Εφαρμόζουμε μια πλούσια στρώση, την αφήνουμε να δράσει 10 με 15 λεπτά και αφαιρούμε με βρεγμένο βαμβάκι. Αμέσως νιώθουμε το δέρμα μας ενυδατωμένο, λαμπερό και αναζωογονημένο. Μαγική θα τη χαρακτήριζα!
8.      La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere
Επίσης μια κρέμα που ξεχωρίζω και εμπιστεύομαι για την πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα μου όλη την ημέρα. Φροντίζει εντατικά την επιδερμίδα μου προσφέροντας της βαθιά ενυδάτωση και μοναδική λάμψη χάρη στο Υαλουρονικό οξύ που περιέχει. Αμέσως μετά τη χρήση της, νιώθουμε το δέρμα μας αναζωογονημένο, δροσερό, ενυδατωμένο, χωρίς αίσθηση ΄΄τραβήγματος΄΄ και τυχόν ερεθισμούς, απαλό και ομοιόμορφο! Παράλληλα έχει τέλεια, δροσερή και ελαφριά υφή που κάνει τη χρήση της ακόμη πιο απολαυστική! Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
9.      Korres Mask Babassu Butter Intense Moisturising & Nourishing
Η πιο sos λύση ενυδάτωσης που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας, μιας και αυτή η μαγική μάσκα χαρίζει πλούσια ενυδατωμένη επιδερμίδα, άμεσα σε μόλις λίγα λεπτά. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και βαθιά θρέψη χάρη στα πολύτιμα συστατικά της, αφήνοντας την επιδερμίδα απίστευτα τέλεια : αναζωογονημένη, ενυδατωμένη, βελούδινη και λαμπερή, άκρως υγιή! Αν δεν την έχετε δοκιμάσει, να το κάνετε άμεσα!
10.  Nuxe Crème Fraîche de Beauté
Last but not least, αυτός ο μοναδικός συνδυασμός από τη Νuxe για άμεση και βαθιά ενυδάτωση. Η κρέμα είναι μια πλούσια, απολαυστική 24ωρη ενυδατική-καταπραϋντική κρέμα που ενυδατώνει σε βάθος όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας, αποκαθιστώντας τα αποθέματα νερού και μειώνοντας την απώλεια του. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, απαλό, λαμπερό και ξεκούραστο ενώ είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία, αλλά και για τα ευαίσθητα δέρματα. Αν συνδυαστεί δε με τον ορό Nuxe Crème Fraîche de Beauté Serum (11) , κάνει θαύματα! Θα σας ξετρελάνουν και τα δύο όσο και εμένα!


Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; 
Αλήθεια, εσάς ποιο είναι το δικό σας  αγαπημένο ενυδατικό ελιξίριο ομορφιάς;