photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Detox αέρας αναζωογόνησης στα μαλλιά μας! Le Petit Marseillais




Aέρας detox και αύρα αποτοξίνωσης φυσάει στο πιο signature σημείο της γυναικείας θηλυκότητας, στα μαλλιά μας! Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μπαίνουμε σε boho mood και αφήνουμε τα μαλλιά μας να «αναπνεύσουν» από την ταλαιπωρία του χειμώνα, το styling, τις βαφές και τις τεχνικές διαδικασίες. Ακολουθούμε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και εστιάζουμε στην «καρδιά» της τάσης του haircare, η οποία επιβάλλει να φερόμαστε στα μαλλιά μας όπως και στον οργανισμό μας. 

Ξέρουμε ότι πλέον δεν αρκεί να φροντίζουμε μόνο το μήκος των μαλλιών μας, καθώς η πηγή της φροντίδας ξεκινάει πάντα από τις ρίζες. Γι’ αυτό λοιπόν το αγαπημένο μας brand Le Petit Marseillais δημιούργησε μια νέα σειρά που χαρίζει detox αναζωογόνηση στα μαλλιά. Τα θεραπευτικά φύλλα λουΐζας και το τσάι συνθέτουν ένα ανάλαφρο κοκτέιλ αποτοξίνωσης, που καθαρίζει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα αφήνει να αναπνεύσουν.


Η σειρά αποτελείται από το υπέροχο σαμπουάν Detox Aναζωογόνησης και την κρέμα μαλλιών Detox Aναζωογόνησης που θα σας χαρίσουν πραγματικά ανάλαφρα και αναζωογονημένα μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες. 
Το σαμπουάν κάνει πλούσιο αφρό, καθαρίζει σε βάθος την τρίχα και την αφήνει απαλή, λεία και αναζωογονημένη. Έχει ελαφριά υφή, δεν βαραίνει τα μαλλιά και το άρωμα του είναι συναρπαστικό!


Η κρέμα μαλλιών δρα σε 1 μόλις λεπτό (μαγικό προϊόν για όλες εμάς που δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο), εφαρμόζεται σε όλο το μήκος των μαλλιών και προσφέρει μεταξένια απαλότητα, τόνωση και λάμψη στα μαλλιά μας.


Προσωπικά τη σειρά Detox αναζωογόνησης Le Petit Marseillais την έχω λατρέψει! Την ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή που τη δοκίμασα και τη χρησιμοποιώ από τότε ανελλιπώς. Αν σας την προτείνω; Ανεπιφύλακτα! Είναι αναμφίβολα ο καλύτερος σύμμαχος για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι, αλλά και για κάθε εποχή του χρόνου. Γιατί να την επιλέξετε; Γιατί το μυστικό για όμορφα μαλλιά ξεκινά από τις ρίζες! 


Μπες κι εσύ σε καλοκαιρινό mood #detox με τη νέα σειρά Detox Αναζωογόνησης Le Petit Marseillais®!


Detox yourself!


Conept Φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου - S.S. 
Φωτογράφιση / Styling : Αθηνά Πάνου (SugarBuzz.gr)