photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Nina Ricci Rose Extase Εau De Toilette Sensuelle



Τα αρώματα είναι αναμφίβολα ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων. Αποτελούν ελιξίρια, θεία δημιουργήματα που ξεχωρίζουν και προσδιορίζουν το άτομα που τα επιλέγει. Ανάλογα με τη σύνθεση τους καθορίζουν τη φύση κάθε γυναίκας που τα επιλέγει. Η επιλογή του κατάλληλου αρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν όμως ωφψάχνετε το κατάλληλο άρωμα που θα σας ταξιδεύει με τη φίνα και ντελικάτη αύρα του και θα ξεσηκώνει επιφωνήματα θαυμασμού, σου το αποκαλύπτω.

Το άρωμα λοιπόν που θα σας συνεπάρει και θα σας συντροφεύσει από εδώ και πέρα κάθε λεπτό της ημέρας και της νύχτας είναι η νέα υπέροχη οσφρητική δημιουργία της Nina Ricci. Το νέο άρωμα του οίκου Nina Ricci Rose Extase Εau De Toilette Sensuelle έχει υπέροχο musky, λουλουδένιο και φρουτώδη χαρακτήρα και φιλοδοξεί να ξεσηκώσει τις αισθήσεις, οδηγώντας μας ένα βήμα πιο βαθιά στον ερωτικό κόσμο των γυναικείων φαντασιώσεων. Ένα σαρκικό ταξίδι στην καρδιά των αισθήσεων. Το άθροισμα των ευγενών πρώτων υλών, θα σας αποπλανήσει καθώς πρόκειται για μια ονειρική έκσταση με κυρίαρχο πρωταγωνιστή το τριαντάφυλλο. Μια οσφρητική πανδαισία που αποκαλύπτει τις νότες της σταδιακά: τα ανθισμένα πέταλα των τριαντάφυλλων συναντούν τα ζουμερά, ελάχιστα όξινα βατόμουρα και οδηγούν σε έναν ανεμοστρόβιλο αισθήσεων με τις νότες της αισθησιακής βανίλιας και του musk να ξετυλίγονται γύρω από τις ξυλώδεις ambery νότες. Μια αρμονία υπέροχων στοιχείων που συνθέτουν μια φρέσκια συμφωνία κάνοντας το Rose Extase το πιο ζωηρό και συγχρόνως θηλυκό άρωμα που έχουμε ποτέ μυρίσει. Ο Francis Kurkdjian και η Maïa Lernout, οι δημιουργοί του δηλώνουν: “Το άρωμα Rose Extase είναι η ανθοφορία ενός ζωντανού, χυμώδους τριαντάφυλλου, ενισχυμένο από τον αισθησιασμό του musk.”

Ακόμη και το μπουκάλι του σε κάνει να το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Άκρως κομψό, διατηρεί το Παρισιάνικο ύφος του οίκου και εμπνέεται από το βραδινό τσαντάκι τύπου clutch, το εμβληματικό αξεσουάρ του οίκου. Το μπουκάλι είναι σε ροζ-ανοιχτό πουδρέ χρώμα, με γυαλιστερό λείο τελείωμα ενώ η εμβληματική χρυσή πλακέτα του ιστορικού δρόμου του Παρισιού, ορόσημο του οίκου, δεσπόζει στο κάτω μέρος του μπουκαλιού.




Το Rose Extase Εau De Toilette Sensuelle είναι ένα άρωμα που το χαρακτηρίζει μια απροσδιόριστη μαγεία. Από την πρώτη στιγμή που το μύρισα με παγίδευσε με τον χαρακτήρα του και με έκανε να το ερωτευτώ αυτομάτως. Έχει ΄΄αυτό το κάτι΄΄ που αναζητά κάθε γυναίκα από το άρωμα της. Εμένα με ξεσήκωσε και είναι σίγουρο πως θα σας συμβεί το ίδιο!