photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Συμμαχία ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον. L’ Erbolario



...Σε αυτά που κάνουμε σήμερα, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, για τον κόσμο που γνωρίσαμε χθες...

Γυρνάμε μαζί λίγο πίσω; Να θυμηθούμε τη ζωή τότε που μας μάθαιναν πως είναι εξαιρετικά όμορφη και ελεύθερη; Όπως οι παιδικές και εφηβικές βόλτες κάτι πολύχρωμα απογεύματα πάνω σε ένα ποδήλατο!Τότε που το χαμόγελο ήταν συνεχώς παρόν και η λάμψη στο πρόσωπο ήταν «ελεύθερη» από κρέμες και προϊόντα μακιγιάζ.
Κάπως έτσι, ξεκινά και η ιστορία της LErbolario. Συνταγές ομορφιάς καλά φυλαγμένες σε παλιά σημειωματάρια, αγάπη για τη φύση, σεβασμός στον φυσικό τρόπο ζωής και τη γυναίκα. Όλα αυτά μετουσιώθηκαν σε premium και ραφινάτα προϊόντα που έλαβαν περίοπτη θέση στα σύγχρονα μπουντουάρ μας. Με την LErbolario έχουμε ιδανική σχέση. Κάθε της προϊόν φροντίζει απολύτως το δέρμα μου, το σέβεται και το προστατεύει, γι’ αυτό και υπάρχουν πάντα προϊόντα της στο ντουλάπι μου. Αγαπώ τη φιλοσοφία της και δεν σας κρύβω πως όταν έμαθα για τη νέα της ενέργεια ενθουσιάστηκα!

Μια από τις πιο δροσερές και ανοιξιάτικες πρωτοβουλίες που συνάντησα τον τελευταίο καιρό και μου γέννησε μεγάλη επιθυμία γιαrestart” είναι το κίνημα “Tree of Beauty. Μπαίνουμε στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.treeofbeauty.gr/el από τον υπολογιστή (όχι από τάμπλετ ή κινητό) και μέσα από ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι,φυτεύουμεκαι μεγαλώνουμετο δικό μας δέντρο. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά διαδραστική, καθώς οι φωτογραφίες είναι τόσο ΄΄ζωντανές΄΄,που ακόμη και αν παίζουμε με το TreeofBeauty από το γραφείο, νιώθουμε σα να βρισκόμαστε στην εξοχή.Πέρα όμως από fun, μπορεί να γίνει και εξαιρετικά χαρωπό και profitable μιας και μας γεμίζει δώρα. Φυτεύοντας λοιπόν, το εικονικό μας δεντράκι και ολοκληρώνοντας τη διαδικασία (μπορούμε να παίξουμε όσες φορές θέλουμε, ενισχύοντας τις πιθανότητες να κερδίσουμε), μπορούμε να κερδίσουμε υπέροχα beautyδώρα: 3 ποδήλατα και 20 προσεκτικά επιλεγμένα σετ ομορφιάς με προϊόντα L’Erbolario.


Τι λέτε; Ξεκινάμε το παιχνίδι για να γεμίσουμε το σώμα και το πνεύμα μας με εικόνες και μυρωδιές; Τις συστάσεις σας τις είχα κάνει εδώ
Καλή μας τύχη!