photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Darphin Intral 2 νέα προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα...





Η ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα είναι ζητούμενο σε κάθε ηλικία, όμως συχνά λόγω περιβαλλοντολογικών συνθηκών (όπως είναι το κρύο, η υπερβολική ζέστη, το κλιματιστικό, η ρύπανση), ψυχολογικής διάθεσης η επιδερμίδα γίνεται συχνά ευαίσθητη. Συμπτώματα όπως η αφυδάτωση, οι κοκκινίλες, τα οιδήματα, ο έντονος ερεθισμός, το ΄΄τράβηγμα΄΄είναι αυτά που χαρακτηρίζουν μια επιδερμίδα πιο ευάλωτη. Ανεξάρτητα από τον τύπο της γίνεται εύθραυστη, αντιδραστική και καθόλου ανεκτική σε πολλά καλλυντικά προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιλέγουμε προϊόντα εξειδικευμένα που να χαρίζουν άνεση και ευεξία.

Η σειρά Intral της Darphin είναι ιδανική. Μέσα από μια γκάμα προϊόντων χαρίζει μια ανάσα φρεσκάδας στην επιδερμίδα. Πλέον εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα. 

Το Intral Air Mousse Cleanser with Chamomile και το  Intral Environmental  Lightweight Shield SPF 50




Το Intral Air Mousse Cleanser with Chamomile, έναν αφρός καθαρισμού που καθαρίζει απαλά και βοηθά την ευαίσθητη επιδερμίδα να αποβάλλει τις τοξίνες. Είναι εξαιρετικά απαλός, με σύσταση από ευγενή φυτικά συστατικά, μεταμορφώνεται από υγρή μορφή σε μια υπέροχα αφράτη κρεμώδη mousse. Καθαρίζει, τονώνει, δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αποτοξινώνει το δέρμα, ενισχύοντας τη φυσική ασπίδα προστασίας του. Απομακρύνει τους περιβαλλοντικούς ρύπους, αφαιρεί αποτελεσματικά, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, φρέσκια και υγιή. Η υπέροχη σύνθεση του από εκχυλίσματα από φύκια, καρύδα λευκάγκαθα αλλά και χαμομήλι, συμβάλλει στην άνεση της επιδερμίδας ενώ παράλληλα καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, μειώνοντας τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς του. Το απαλό άρωμα του φίνο και ξεχωριστό χάρη στη βανίλια και το Musk. Αυτός ο αφρός έχει κερδίσει επάξια περίοπτη θέση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μου. Δοκιμάστε τον και θα με θυμηθείτε! Συνδυάστε τον ιδανικά με το L’ Institut Facial Sonic Cleansing Expert (δείτε εδώ).


Η έτερη προσθήκη στη σειρά είναι το Intral Environmental  Lightweight Shield SPF 50. Μια υπέροχη αόρατη "ασπίδα" προστασίας της επιδερμίδας από την περιβαλλοντική ρύπανση. Το μαγικό με αυτό το προϊόν είναι πως χρησιμοποιείται πέρα από την περιοχή του προσώπου και στα μάτια. Ναι, καλά διάβασες και στη περιοχή των ματιών. Ένα διαφανές, ουδέτερης απόχρωσης υγρό που εφαρμόζεται στο δέρμα, με ελαφριά πολυτελή υφή που απορροφάται αμέσως, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, λεία και λαμπερή ενώ παράλληλα την προστατεύει από τη ρύπανση και την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο δείκτη προστασίας SPF50 που διαθέτει ενώ λειτουργεί ως ιδανική βάση για το μακιγιάζ χάρη στις φυσικές μεταλλικές χρωστικές ουσίες που διαθέτει, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, λαμπερή και λεία. Με μια λέξη, εκπληκτική! Αποτελεί ιδανική επιλογή για την ευαίσθητη αλλά και όχι μόνο επιδερμίδα. Προσωπικά θεωρώ πως είναι το πιο it προϊόν για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από την τσάντα μας.