photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Οι νέες μάσκες Korres Beauty Shots The Premium Collection...



Aν αναζητάτε ένα προϊόν που θα σας χαρίσει υπέροχο, νεανικό και άκρως υγιές δέρμα σε λίγα μόλις λεπτά, μάλλον πρέπει να κατευθυνθείτε στο φαρμακείο ή στο store της Korres. Η αγαπημένη μας εταιρεία αφουγκραζόμενη τον ελάχιστο χρόνο αλλά και την ταλαιπωρία που υφίσταται η επιδερμίδα μας, κυκλοφόρησε την Korres Beauty Shots The Premium Collection. Μια πιο πολυτελή σειρά που ήρθε να ενισχύσει την ήδη λατρεμένη σειρά των Beauty Shots (θυμάσαι; Σου είχα μιλήσει εδώ). 

Τρεις νέες ενισχυμένες φόρμουλες άμεσης δράσης που χαρίζουν με μία εφαρμογή ενυδατωμένο, λαμπερό, νεανικό δέρμα και ξεκούραστη όψη, σε μόλις λίγα λεπτά χάρη στα πολύτιμα και άκρως εξειδικευμένα συστατικά που περιέχουν. 



Αν έχουμε αφυδατωμένο δέρμα και χρειαζόμαστε εντατική ενυδάτωση και θρέψη, η πλούσια μάσκα Babassu Butter, είναι ιδανική. Τα αποτελέσματα της άμεσα, χαρίζει απίστευτη ενυδάτωση, θρέψη, απαλή επιδερμίδα χάρη στη συνδυαστική δράση του Babassu Butter με ιδιότητες μαλακτικές και προστατευτικές του δέρματος, του υαλουρονικού οξέως υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, του θρεπτικού και καταπραϋντικού φυτικού σκουαλένιου και της βεταϊνης, συστατικό που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Η φόρμουλα ολοκληρώνεται με ένα μείγμα φυτικών ελαίων και κεριών που μεγιστοποιούν την ενυδατική, καταπραϋντική και θρεπτική δράση της μάσκας.
 Αν το δέρμα μας είναι κουρασμένο, θαμπό και θέλουμε άμεση λάμψη, θα προτιμήσουμε την Damaskan Rose, μια βελούδινη μάσκα για ολονύχτια δράση. Με εκχύλισμα Damask Rose ή αλλιώς Εκατοντάφυλλο, γνωστό για τις αντιγηραντικές ιδιότητές του, και εμπλουτισμένη με καταπραϋντική Αλόη, υαλουρονικό οξύ που δεσμεύει την υγρασία, σταθερή βιταμίνη C για μέγιστη λάμψη και αντιοξειδωτική δράση η οποία ενισχύεται και από τη συμμετοχή της βιταμίνης Ε, αλλά και φυτικά κεριά και έλαια που θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Την εφαρμόζουμε και κοιμόμαστε με αυτή. Το αποτέλεσμα είναι το επόμενο πρωί το πρόσωπο μας να είναι λαμπερό, φρέσκο και απολύτως αναζωογονημένο.

Τέλος, αν χρειαζόμαστε άμεση σύσφιγξη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, η Goji Berry μάσκα χάρη στις εξαιρετικά ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της και στους ολιγοσακχαρίτες προσφέρει άμεσο lifting, καθώς λειαίνει την υφή του δέρματος. Ένα μείγμα φυσικών φυτοστεροειδών από Wild Yam και Soy Bean, αυξάνει την ελαστικότητα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Φυτικά έλαια και κεριά, βούτυρο Karitè, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε, συμβάλλουν με την ενυδατική, θρεπτική, απαλυντική, καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση στη φόρμουλα, χαρίζοντας άμεσα νεανική όψη.