photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Jo Malone The Herb Garden... #Beauty Shots




H νέα συλλογή της Jo Malone - The Herb Garden - εμπνέεται από το βοτανικό κήπο. Λουλούδια, φυτά, βότανα, φρούτα, λαχανικά. Ποικίλα στοιχεία που καθορίζουν και διαμορφώνουν άλλη μια άκρως ενδιαφέρουσα σειρά αρωμάτων του Βρετανικού brand. H ιδέα περικλείει τη σύζευξη τους και οδηγεί στη δημιουργία αρωμάτων με ξεκάθαρη και συγχρόνως διαφορετική ταυτότητα που θα ενθουσιάσουν τις πιστές οπαδούς (count me in - γνωστό τοις πάσι) των απρόσμενων αρωμάτων της Jo Malone.

            5 διαφορετικές αύρες, 5 ντελικάτες συνθέσεις, 5 ξεχωριστές συμφωνίες και μια ώσμωση που γοητεύουν από το πρώτο λεπτό.
Sorrel & Lemon Thyme : xυμώδες ξύσμα λεμονιού συνδυάζεται με τη θέρμη του νερατζιού, αναδεικνύοντας απαλά το άρωμα της οξαλίδας, του λεμονιού και του δεντρολίβανου. Τα καταπράσινα φύλλα του γερανιού και γήινα βρύα αναπτύσσουν περίπλοκες ρίζες και μαζί με το κίτρο δημιουργούν ένα κομψό και ιδιαίτερο άρωμα. Wild Strawberry & Parsley : πιπεράτη αίσθηση του μαϊντανού, φύλλα ντομάτας, μαύρα φραγκοστάφυλα, απαλή νότα άγριας φράουλας, φυλλώδης βιολέτα αλλά και καταπράσινη χυμώδης αίσθηση κάνουν αυτό το άρωμα ξεχωριστά διαφορετικό. Nasturtium & Clover : δροσερό τριφύλλι, πιπεράτη ρόκα, αφρώδες λεμόνι, άνθη από νεροκάρδαμο, πέταλα γιασεμιού και βετιβέρ συνθέτουν το πιο εθιστικό άρωμα. Carrot Blossom & Fennel : φινέτσα και κέφι, η πρώτη εντύπωση που αφήνει το ώριμο καρότο σε συνδυασμό με το φρέσκο μάραθο αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις αφήνοντας μια διακριτική νότα. Ρόδα και πορτοκαλί λουλούδια αναμειγνύονται με την γήινη γλυκύτητα του καρότου, ενώ η κομψότητα της ίριδας αφήνει ένα αξέχαστο τελείωμα. Lavender & Coriander : Αγγλική και Γαλλική λεβάντα, κόλιανδρος, φασκόμηλο, μια φυσική ξυλώδη νότα, καρπός τόνκα δημιουργούν το πιο αισθησιακό άρωμα.  

            Εγώ από τη συλλογή ξεχώρισα (θα το δεις και στη στήλη μου beauty lounge στο iqbeaute.com Απριλίου) το Wild Strawberry & Parsley, το Nasturtium & Clover και το Lavender & Coriander. Και για να είμαι απολύτως ειλικρινής με μια σαφή προτίμηση στο Nasturtium & Clover. Δεν ξέρω, ενώ πάντα τείνω στα φρουτένια αρώματα και στις ξυλώδεις νότες, αυτή η συλλογή με μάγεψε κυριολεκτικά. Είναι άκρως ισορροπημένη, τα αρώματα ανάλαφρα αλλά συγχρόνως ζωηρά και το κυριότερο για εμένα, απολύτως κομψά. Έχουν μια γοητεία που δεν μπορείς ξεκάθαρα να προσδιορίσεις με λέξεις αλλά που σε παγιδεύει στη δικιά της φίνα αύρα. Αναζήτησε τα στο Attica και θα με θυμηθείς... Kαι για ακόμη πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα ανάμειξε διαφορετικά αρώματα. Το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει!