photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

REN... Γράψε τη δική σου ιστορία ομορφιάς...




Η ιστορία λένε πως γράφεται από στιγμές, όραμα, μάχες και ορόσημα. Η ιστορία λένε πως επαναλαμβάνεται, κι όμως κάθε φορά έχει άλλα γράμματα, άλλους πρωταγωνιστές, άλλη εποχή. Η ιστορία είναι η γραφή, η καταγραφή, η αρχειοθέτηση, η μνήμη. Η μνήμη των ουσιωδών στιγμών που δεν είναι απλά γεγονότα αλλά είναι στιγμές που χαρακτηρίζονται από σημαντικότητα. Η ίδια σημαντικότητα που χαρακτηρίζει και εσένα και χαρακτηρίζεται από εσένα.

Η ιστορία της ομορφιάς, γράφεται κάθε μέρα από εσένα, με τα δικά σου γράμματα, τις δικές σου λέξεις. Ο καλύτερος δίαυλος επικοινωνίας με το μέλλον και την αυριανή μέρα της επιδερμίδας σου. Eίναι αναμφισβήτητα πολύτιμο να ανακαλύψεις τα προϊόντα ορόσημα που δεν θα αποχωριστείς ποτέ. Να βρεις πιστούς συμμάχους για να εξασφαλίσεις τη φρεσκάδα, τη λάμψη, τη νεότητα. Πολύτιμα συστατικά που θα είναι το μελάνι της ιστορίας σου, λευκές κόλλες που θα είναι οι φόρμουλες και γραμματοσειρά τις ξεχωριστές υφές. Είναι πολύτιμο να ανακαλύψεις τα ΄΄lifetime΄΄ προϊόντα που δεν θα αποχωριστείς ποτέ γιατί απλώς δεν τα βρίσκεις σε καμία άλλη μπράντα. Αυτό ακριβώς, έχει συμβεί με τη REN. Ξέρεις πόσο τη λατρεύω, σου έχω πει για τα υπέροχα προϊόντα που έχει. Μαζί προετοιμαστήκαμε άλλωστε για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (εδώ) και τώρα έρχομαι να σου αποκαλύψω τα 5 προϊόντα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις. 

Τα 5 απόλυτα προϊόντα που δεν αποχωρίζομαι από όταν τα δοκίμασα, αυτά που αγαπώ με πάθος.
Και όπως ξέρεις πολύ καλά σε ένα πράγμα επενδύω και είμαι πολύ σχολαστική –εχμ εμμονική- στην περιποίηση και ενυδάτωση του προσώπου μου. Δεν διαπραγματεύομαι τίποτα λιγότερο από υψηλές φόρμουλες, πολύτιμα συστατικά που είναι αγνά και σέβονται την φυσιολογία του δέρματος. Γι’ αυτό και πάντα επιλέγω τα καλύτερα. Δεν μπορώ να ζήσω ειλικρινά χωρίς να περιποιηθώ το δέρμα μου, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα κοιμηθώ χωρίς να εφαρμόσω ορό, λάδι, κρέμα νυχτός και κρέμα ματιών. Πως θα ξυπνήσω και δεν θα ενυδατώσω το πρόσωπο μου, πως δεν θα το προστατεύσω από τον ήλιο. Πιστεύω πως η θωράκιση και η πρόληψη είναι σωτήρια επένδυση για το πιο υπέροχο αύριο. 



To πιο τέλειο προϊόν – θαύμα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο ντουλάπι σου και φυσικά δεν λείπει ποτέ από το δικό μου είναι το Flash Rinse 1 Minute Facial. Η πιο μαγική θεραπεία με βιταμίνη C που ανανεώνει, αναζωογονεί και ζωντανεύει το δέρμα. Σε μόλις ένα λεπτό, εξαφανίζει κάθε σημάδι κούρασης και κάθε εκνευριστική ατέλεια (ναι και αυτό το σπυράκι που έβγαλα προχθές λόγω άγχους). Το χρησιμοποιώ κάθε φορά που νιώθω το δέρμα μου άτονο –μετά από εξαντλητικά ωράρια και από περιόδους με λίγο ύπνο- και πρέπει οπωσδήποτε να δείξει γεμάτο ζωντάνια και ενέργεια. Απλώνω σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό (αφού το έχω καθαρίσει σε βάθος με τον Rosa Centifolia αφρό -σου είχα μιλήσει εδώ) λίγη ποσότητα από το Flash Rinse κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια βρέχω τα δάχτυλα μου και συνεχίζω το μασάζ ώστε να ενεργοποιηθεί η βιταμίνη C. Αφήνω το προϊόν να δράσει για 1 λεπτό και ξεπλένω. Το αποτέλεσμα ειλικρινά είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Νεανικό, λαμπερό δέρμα που φαίνεται τόσο ξεκούραστο και υγιές που πραγματικά δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο μια bb cream ή και όχι. Μόνο θυμήσου να το χρησιμοποιείς μόνο 3 φορές την εβδομάδα και όχι σε ευαίσθητο δέρμα.


Και μιας και σου είπα για bb κρέμες και μιας και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ πως ζούσα χωρίς αυτές τόσα χρόνια ας σου μιλήσω γι’ αυτή που με έχει ενθουσιάσει. Η bb λοιπόν που εγώ χρησιμοποιώ ανελλιπώς το τελευταίο διάστημα είναι η REN Satin Perfection BB Cream. Την ξεχώρισα για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Ενυδατώνει, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, αφήνει το δέρμα ομοιόμορφο και λαμπερό ενώ ταυτόχρονα καλύπτει κάθε σημάδι και κάθε ατέλεια της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα την προστατεύει από την ακτινοβολία UVA/UVB. Την εφαρμόζω πάντα μετά από τον ορό μου και το δέρμα μου είναι τόσο πορσελάνινο και τόσο ενυδατωμένο που πραγματικά λατρεύω να το χαζεύω (και νάρκισσος). 

Η κρέμα ματιών. Μεγάλη υπόθεση. Μέγιστης σημασίας να βρεις την ιδανική και εγώ μετά από δοκιμές τη βρήκα και είναι η Vita Mineral™ Active 7 Eye Gel. Βασικά δεν είναι κρέμα, είναι gel και είναι ό,τι πιο δροσιστικό, ενυδατικό, αποτελεσματικό έχεις εφαρμόσει ποτέ στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Είναι θαύμα ειλικρινά, είναι έκρηξη ανακούφισης και λύτρωσης από  τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Συσφίγγει την περιοχή, ενυδατώνοντας την και παράλληλα δρα ως ιδανική αντιρυτιδική πρόληψη. Εμπιστεύσου με είναι καταπληκτικότατο προϊόν που αν το δοκιμάσεις δεν θα το αλλάξεις με τίποτα (θα το δεις να φιγουράρει στα προϊόντα που ξεχωρίζω και σε ένα special θέμα που ετοιμάζουμε στο Iq Beaute) .

Το άλλο προϊόν, λοιπόν που εγώ λατρεύω και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό, μιας και την αδυναμία μου στα λάδια προσώπου την ξέρεις, είναι το REN Rose O¹² Moisture Defence Oil. Ένα υπέροχο λάδι που προσφέρει απίστευτη θρέψη και εκπληκτική ενυδάτωση στο δέρμα. Ανακουφίζει την επιδερμίδα και επαναφέρει τη λάμψη και την απαλότητα και την ελαστικότητα της. Το δέρμα τόσο ανανεωμένο, και λαμπερό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του. Ενώ η πρόληψη που λέγαμε είναι δεδομένη καθώς προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Το λάδι το εφαρμόζω πάντα πριν την κρέμα νυκτός μου ή σε special περιπτώσεις αναμειγνύω δυο-τρεις σταγόνες του με τη μάσκα μου. Σημείωσε το και θα με θυμηθείς, είναι το πιο αποτελεσματικό τρικ για άμεση λάμψη, τόνωση και θρέψη. Η κρέμα νυκτός που χρησιμοποιώ αυτή την εποχή είναι η V-Cense Revitalising Night Cream. Μια εξαιρετικά δραστική, μη λιπαρή κρέμα που ενυδατώνει, αναζωογονεί και να ανανεώνει το δέρμα, σχεδόν αναπλάθοντας το όσο εσύ κοιμάσαι. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στην πρόωρη γήρανση, εξομαλύνει τον τόνο και απαλύνει τις γραμμές έκφρασης. Η λάμψη, η νεανικότητα, η σφριγηλότητα, η ομοιομορφία και η σμίλευση είναι δεδομένα. 

Νομίζω πως τώρα είσαι έτοιμη να γράψεις τη δική σου ιστορία ομορφιάς. 
Πόνταρε μόνο στα σωστά προϊόντα, κάνε τα ορόσημα σου και ξετύλιξε το δικό σου υπέροχο αύριο. 



Concept Φωτογράφισης : All things you are / S.S.
Shooting : Φώτης Καραπιπέρης – Studio Verve