photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό... #Bobbi Brown, Ιntensive Skin Serum Foundation




Η Bobbi Brown έχει την πιο ενδιαφέρουσα ιστορία ομορφιάς και την πιο απλή φιλοσοφία αποτυπωμένη σε λίγες λέξεις ΄΄το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό, να είσαι ο εαυτός σου.’’. Θεωρεί πως η ομορφιά είναι άμεσα συνυφασμένη με το λαμπερό, και αψεγάδιαστο δέρμα. 



Πιστή στη φιλοσοφία της για τη φυσική ομορφιά (σου είχα μιλήσει εδώ ) η Bobbi Brown δημιούργησε το πιο πολυτελές και παράλληλα must have foundation σε μορφή serum. To Ιntensive Skin Serum Foundation SPF 40 είναι το πιο αέρινο και μεταξένιο foundation που έχω δοκιμάσει ποτέ. Από την πρώτη ματιά ερωτεύεσαι την μινιμαλιστικά εκλεπτυσμένη συσκευασία του με το χρυσό λογότυπο της εταιρείας και μόλις το ανοίξεις λατρεύεις το απίθανα έξυπνο απλικατέρ - δοσομετρητή του. Βασισμένο στη φιλοσοφία και στις ευεργετικές δράσεις του serum το Ιntensive Skin Serum Foundation SPF 40 σε καθηλώνει αρχικά με το λεπτό άρωμα από αιθέριο έλαιο λεβάντας. Από την πρώτη σταγόνα που θα εφαρμόσεις στο πρόσωπο σου θα αισθανθείς μια δροσερή αίσθηση να κατακλύζει το πρόσωπο σου αφού η ενυδάτωση που προσφέρει είναι κορυφαία. Σ' αυτό βοηθούν τα εκχύλισμα από lychee, καρπούζι και μήλο που περιέχει και ενυδατώνουν το δέρμα ενισχύοντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας. Σε συνδυασμό με τη μέτρια κάλυψη και τη φυσική και ζωντανή όψη που χαρίζει στην επιδερμίδα αλλά και την υπέροχη λάμψη είναι ιδανικό να σου εξασφαλίσει την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσουν. Για εμένα εκτός από την βελτίωση της υφής, του τόνου της επιδερμίδας και της φυσικότητας που εξασφαλίζει, από τα βασικά θετικά χαρακτηριστικά του είναι οι αντιγηραντικές -χάρη στην τεχνολογία acetyl Hexapeptide-8 που ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου λειαίνοντας τις ρυτίδες- και οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Μέσα σε όλα αυτά αν προστεθεί η υψηλή προστασία χάρη στο SPF 40 που αντικειμενικά είναι ένα από τα υψηλότερα επίπεδα δείκτη που θα συναντήσεις σε ένα foundation κατανοείς για ποιο λόγο είμαι τόσο ενθουσιασμένη που εδώ και ένα μήνα δεν το αποχωρίζομαι και αρνούμαι να χρησιμοποιήσω άλλο. 



Όπως κατάλαβες υπάρχουν πολλά που με ξετρέλαναν σε αυτόν τον beauty θησαυρό: η φυσική κάλυψη, η λαμπερή αίσθηση του δέρματος, η ενυδατική υφή, το δροσερό φινίρισμα και η υψηλή προστασία από τον ήλιο. όμορφα φάσμα των αποχρώσεων. Το Intensive Skin Serum Foundation SPF40 της Bobbi Brown κυκλοφορεί σε 11 αποχρώσεις για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει απόλυτα στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου και για καλύτερα αποτελέσματα αλλά και για αλαβάστρινη - νεανική επιδερμίδα που θα σε ρωτούν όλοι, μπορείς να το συνοδεύσεις με το concealer και το corrector της ίδιας σειράς (θα σου πω σύντομα).