photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Post-it λάμψης και φωτεινότητας... #Clinique Turnaround Revitalizing





Μερικές φορές θέλω να μείνει για πάντα η Κυριακή : να μένω χωμένη στα σκεπάσματα, να ανοίγω το παράθυρο και να μπαίνει φως και να χαζεύω τη λάμψη του ήλιου χωρίς να κάνω τίποτα. Μερικές επίσης φορές θέλω να μην υπάρχει Δευτέρα ή αν υπάρχει να είναι τόσο φιλική και γεμάτη ζωντάνια σαν Παρασκευή. Κάποιες άλλες μερικές φορές επίσης προσποιούμαι πως έχω την πολυτέλεια του χρόνου που βάζω μουσική στο you tube και βουρτσίζω τα δόντια μου ενώ συγχρόνως μουρμουρίζω με χαρά εφηβική το τραγούδι που παίζει κάνοντας γκριμάτσες με κραγιόν στον καθρέφτη. Οι ιδανικές Δευτέρες είναι λίγο σπάνιες στον δικό μου κόσμο μάλλον γιατί έχω το ΄΄σύνδρομο΄΄ του σχολείου από παλιά αλλά έχουν λάμψη και την έχουν βασιζόμενες κυρίως στα μικρά μυστικά που σκορπάω στο μπάνιο και στον κόσμο μου. Κάτι λουλούδια πολύχρωμα, κάτι αρωματικά χώρου με νότες από εσπεριδοειδή να ξυπνούν αισθήσεις, πορτρέτα στους τοίχους σε ακανόνιστες πολύχρωμες κορνίζες και μικρά μπουκαλάκια και σωληνάρια κατά παράταξη και κατ’ ανάγκη. Γαλάζια, πράσινα, κόκκινα, μοβ, ροζ. Και πάνω στον καθρέφτη post it συννεφάκια με ατάκες λάμψης, φωτεινότητας και αγάπης. Σε εμένα! 

Ατάκες λάμψης, φωτεινότητας και αγάπης που έχουν τα χρώματα του γαλάζιου και τον χαρακτήρα της Clinique. Έναν χαρακτήρα εμπιστοσύνης που χτίζω χρόνια όπως σίγουρα έχεις δει εδώ.  Ψάχνω, δοκιμάζω, ανακαλύπτω τα μικρά θαύματα της κρεμικής περιποίησης. Ελέγχω και κρίνω με βάση τη σύνθεση, την υφή και τα αποτέλεσμα τους. Τα χρησιμοποιώ ευλαβικά και τα περνάω από crash test. Ειδικά σε δύσκολες περιόδους μετά το καλοκαίρι που το δέρμα μου έχει μεγάλη ανάγκη λόγω αφυδάτωσης και ξηρότητας ή σε περιόδους με έντονο άγχος που έχω κάτι ωραιότατα ξεσπάσματα με κοκκινίλες, σπυράκια ή σε φάσεις με έντονα ξενύχτια ή έρωτες (αυτά τα δεύτερα ξενύχτια μεταξύ μας είναι τα πιο ωραία) που χάνω κάτι από τη φωτεινότητα και τη λάμψη. Σε κάτι τέτοιες περιόδους έχω ανακαλύψει τα πιο υπέροχα προϊόντα που έχουν γίνει οι αγαπημένοι μου σύμμαχοι για απόλυτα υγιή και νεανική επιδερμίδα. Κάπως έτσι πριν τρεις μήνες ανακάλυψα τη νέα σειρά της Clinique,  Turnaround Revitalizing που υπόσχεται να ΄΄ξυπνήσει΄΄ την εσωτερική λάμψη και με τα πιο premium προϊόντα να δράσει στοχευμένα σε κάθε ανάγκη σου δημιουργώντας μια επιδερμίδα λαμπερή, φωτεινή και άκρως αναζωογονημένη. 1 συγκλονιστικά υπέροχη σειρά και 6 μοναδικά προϊόντα που θα γίνουν αν τα δοκιμάσεις ο πιο πιστός σου σύμμαχος. 6 συγκλονιστικά μικρά θαύματα της κοσμετολογίας που χρησιμοποιείς από το πρωί μέχρι το βράδυ και αποκαλύπτουν ξανά το πιο αψεγάδιαστο δέρμα σου. Mια εκπληκτική λοσιόν, ένα καινοτόμο σέρουμ, μια ονειρική κρέμα ημέρας και μια κρέμα νυκτός, μια υπέροχη μάσκα και ένα μαγικό λάδι. Δεν θα σου πω πολλά θα σου πω μόνο τους λόγους που με έκαναν να λατρέψω κάθε προϊόν ξεχωριστά. 


  • Turnaround Revitalizing Watery Lotion



Αγάπησα πολύ τη Turnaround Revitalizing Watery Lotion. Η λοσιόν ενυδατώνει -αμέσως μόλις τη χρησιμοποιήσεις- την επιδερμίδα σου, δροσίζοντας την και αφήνοντας την λαμπερή και φρέσκια. Το μυστικό είναι να ρίχνεις λίγες σταγόνες της λοσιόν στα χέρια σου και με απαλά κτυπήματα να την απλώνεις στο πρόσωπο και στο λαιμό. Είναι ιδανική γιατί από την πρώτη στιγμή χαρίζει λάμψη αλλά κυρίως γιατί αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη, ομοιόμορφα τονισμένη και απαλή.


  • Turnaround Revitalizing Serum




To Turnaround Revitalizing Serum, είναι από αυτούς τους δραστικούς ορούς που πέραν του ότι προστατεύει και αναπλάθει την επιδερμίδα, βελτιώνει ορατά τον τόνο της, ενισχύοντας τη λάμψη και την ομοιομορφία της. Είναι τόσο μεταξένια η υφή του, τόσο δροσερή και απαλή που απορροφάται αμέσως αφήνοντας το δέρμα απολύτως έτοιμο για να δεχτεί τα ευεργετικά οφέλη της Turnaround Daytime Revitalizing MoisturizerΑυτή η κρεμώδης, ελαφριά και μη λιπαρή κρέμα ενυδατώνει απίστευτα το δέρμα ενισχύοντας τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας (κυκλοφορεί δε σε δύο αποχρώσεις για ρόδινη και για χρυσή λάμψη) και εξουδετερώνοντας τα σημάδια κούρασης την ωχρότητα. Από το πρώτο κιόλας λεπτό θα δεις τη διαφορά στο δέρμα σου, είναι απίστευτα τονισμένο, λαμπερό και ενυδατωμένο όλη μέρα. Ανάμειξε την με το foundation ή την bb cream σου, άπλωσε με πινέλο και θα με θυμηθείς...

  • Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer




Η κρέμα νυκτός είναι για εμένα το διαμάντι της σειράς μαζί με το λάδι. Όχι για συγκεκριμένους λόγους αλλά κυρίως γιατί εγώ είμαι εμμονική με τις κρέμες νυκτός και τα λάδια. Η Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer είναι από τις καλυτερότερες (σκόπιμη αλλαγή της λέξης) κρέμες νυκτός. Την απλώνεις με απαλές κινήσεις μασάζ στην επιδερμίδα σου αφού πρώτα την έχεις καθαρίσει καλά και την έχεις ενισχύσει με τη λοσιόν και κοιμάσαι. Το πρωί απλώς παρατήρησε τη διαφορά. Το δέρμα είναι ανανεωμένο, υγιές, φωτεινό. Η ελαστικότητα και η απαλότητα πραγματικά εξωπραγματική. Η επιδερμίδα είναι τόσο βελούδινη και νεανική, τόσο λαμπερή και ομοιόμορφη που πραγματικά δεν θα το πιστεύεις. Να μην ξεχάσω να σου πω πως είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει απαλή και υψηλής απόδοσης απολέπιση με ενυδάτωση όσο εσύ κοιμάσαι. Η πλούσια υφή της, η βελούδινη αίσθηση της που απορροφάται άμεσα θα σε ενθουσιάσουν. Σημείωσε την, τσέκαρε την και θα με ευγνωμονείς για το ΄΄νέο΄΄ σου δέρμα. Είναι πραγματικά υπέροχη.

  • Turnaround Revitalizing Treatnent Oil




Όσο για το λάδι Turnaround Revitalizing Treatnent Oil, απλώς εθιστικό. Δεν ξέρω αν είναι η ανάλαφρη σύσταση του, το υπέροχο άρωμα του ή η πλούσια ενυδάτωση που με κάνουν να το λατρεύω τόσο πολύ. Ξέρω όμως πως όταν θέλω έξτρα ενυδάτωση το πρωί, αναμειγνύω δυο σταγόνες του με την κρέμα ημέρας και μαγικά το δέρμα μου είναι απολύτως δροσερό και φρέσκο. Για μένα δεν νοείται πλέον βραδινή περιποίηση χωρίς λάδι, νομίζω το έχεις καταλάβει. Το λάδι λοιπόν της Clinique ήρθε για να πάρει παράταση χρόνου στην ρουτίνα της περιποίησης μου. Που μεταξύ μας με τέτοια προϊόντα, μόνο ρουτίνα δεν είναι.




Εσύ έχεις δοκιμάσει τη νέα σειρά της Clinique;

Αλήθεια ποιο σου έκλεισε το μάτι πιο πονηρά και σε ποιο θα επένδυες χωρίς δεύτερη σκέψη; 



Concept Φωτογράφισης : Αθηνά Πάνου / All things you are  
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου