photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Πρότυπα μινιμαλιστικής ομορφιάς... #Vichy





Τα δικά μου πρότυπα ομορφιάς δεν χρειάζονται πολλά. Λάμπουν κυρίως με την προσωπικότητα και το μυαλό τους. Αποπνέουν φινέτσα, ομορφιά και βγάζουν αυτή την έννοια της μινιμαλιστικής τελειότητας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αυτή την έννοια την αναζητώ εδώ και χρόνια και συνήθως καταλήγω πάντα στα ίδια και στα ίδια πρόσωπα. Στην Τζένη Καρέζη, τη Μελίνα Μερκούρη, την Αudrey Hepburn, την Lauren Bacall. Φυσικότητα, χαμόγελο, λαμπερή επιδερμίδα και δυναμισμός. Θεωρίες επί θεωριών στο μαγικό κόσμο του μακιγιάζ και τελικά αυτό που μετράει είναι η λάμψη και το νεανικό πάθος.

Η ιδανική επιδερμίδα : η νεανική, η λαμπερή, η γεμάτη φρεσκάδα. Η ιδανική επιδερμίδα έχει στάδια. Δεν θέλει πολλά, αρκούν 5 προϊόντα. Το παν είναι η σωστή βάση, η υγιής, η ενυδατωμένη. Και αν μιλάμε για ιδανική επιδερμίδα το πρώτο όνομα που σου έρχεται στο μυαλό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η Vichy. H Vichy, φέτος συνεργάστηκε με την Allison Depriestre, διεθνούς φήμης μακιγιέζ με συνεργασίες με διεθνείς οίκους όπως οι: Chloe, Dior και Hermut Lang, αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά για να αναδείξουμε τον πιο όμορφο εαυτό μας. 4  βήματα και μόλις 5 προϊόντα. Όσο πιο απλά τόσο καλύτερα μαζί με έξτρα tips.



Βήμα 1ο , η δυναμική ενυδάτωση σε πρόσωπο και μάτια. Η φρέσκια, ξεκούραστη και αναζωογονημένη επιδερμίδα γίνεται παιχνιδάκι χάρη στο Aqualia Thermal Serum (δες ) και στο πιο δροσιστικό serum ματιών και βλεφαρίδων, Liftactiv Serum 10. Για πιο νεανικό και ομοιογενές αποτέλεσμα, μην παραλείψεις να αναμείξεις το serum με το foundation. Το αποτέλεσμα πέρα από ενυδάτωση θα ενισχύσει και τη φυσική όψη της επιδερμίδας σου. Βήμα 2ο , η εφαρμογή του foundation. Η Allison Depriestre, συμβουλεύει να επιλέγουμε τη σωστή απόχρωση εφαρμόζοντας και τσεκάροντας τη στο περίγραμμα του σαγονιού και φυσικά κάτω από το φως της ημέρας. Ιδανικό make up το Vichy, Teint Ideal Fluid Make-up που χάρη στην ρευστή υφή του που έχει σαν βάση το νερό χαρίζει ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς εφέ ‘’μάσκας’’, καλύπτει δραστικά κάθε ατέλεια, αφήνοντας παράλληλα το δέρμα ενυδατωμένο. Η Allison προτείνει να ζεσταίνουμε το foundation με το χέρι μας πριν προχωρήσουμε στην εφαρμογή του για καλύτερη δράση. Βήμα 3ο , το μπρονζέ σέξι ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα. Το Teint Ideal Bronzing Powder, είναι μαγικό bronzer που εξασφαλίζει άμεση λάμψη και φωτεινότητα. Η Allison συμβουλεύει να απλώνουμε πάντα το bronzer στο ίδιο σημείο για πιο ντεγκραντέ αποτέλεσμα, σβήνοντας προς τα έξω. Σε οβάλ πρόσωπα για να δημιουργήσετε κοψίματα εφαρμόστε το διαγώνια ενώ σε μακρόστενο πρόσωπο οριζόντια. Για βάθος στα μάτια προτείνει να σκιάσουμε την εσοχή πάνω από το βλέφαρο προεκτείνοντας τη γραμμή ανοδικά προς τους κροτάφους, ενώ παράλληλα μένουμε προς την κοιλότητα των ζυγωματικών. Αν το μέτωπο είναι μεγάλο, συνεχίζουμε πάνω από τους κροτάφους, σκιάζοντας το περίγραμμα του προσώπου μέχρι επάνω. Τέλος, περνάμε απαλά το πινέλο πάνω από τη μύτη για να την κάνουμε να δείχνει πιο λεπτή. Βήμα 4ο , η απόλυτη λάμψη και η ενίσχυση της φωτεινότητας στα θαμπά σημεία του προσώπου. Το Teint Ideal Roll-on Illuminator, ένα μαγικό highlighter με συμπυκνωμένη σύνθεση λεπτόρευστης υφής με υγρές μικροπέρλες λάμψης που ξεκουράζει άμεσα το βλέμμα και φωτίζει. Η Allison συνηθίζει να εφαρμόζει στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια που βοηθά να μεγαλώσουν τα μάτια, στην εσωτερική γωνία των ματιών, κάτω από τα μάτια ακόμη και στο περίγραμμα του άνω χείλους στο κέντρο για να δώσει μια ώθηση και να το ‘’ανασηκώσει’’. Μπορεί να απλωθεί ακόμη και σαν βάση, σαν σκιά ή πάνω από τη σκιά για ένα απίστευτα δροσερό look.
Για περισσότερα βίντεο δες στο επίσημο κανάλι της Vichy


Tι λες; Ποντάρουμε στον μινιμαλισμό; Είναι το κλειδί της τελειότητας...