photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Αποδεσμεύοντας τις πόζες ενός ευάλωτου σήμερα... #Dove




Τι να σου πρωτοπώ δεν ξέρω. Όλες αυτές τις εβδομάδες έψαχνα τον αληθινό παλμό της ζωής μέσα σε καταστάσεις κάπως πιο έξω από τα νερά μου. Δεν μου ήρθαν πολύ εύκολα τα πράγματα το τελευταίο διάστημα. Ένα ατύχημα, ένα νέο ξεκίνημα και μια παύση που ουσιαστικά ήταν ακούσια. Μέσα στα δικά μου σύννεφα έψαχνα πόζες αισιοδοξίας σε μια ζωή που το ευάλωτο κομμάτι θα κλειδωνόταν μαγικά ή θα διαγραφόταν οριστικά και το κυριότερο γρήγορα. Δεν έψαξα ποτέ περιποιημένες ή παραποιημένες εικόνες, δεν τις δημιούργησα και δεν με αφορά να τις ανακαλύψω. Δεν χρησιμοποίησα δεκανίκια και δεν στηρίχτηκα σε ανάγκες πλαστοπροσωπίας. Όταν δεν είμαι καλά, απλώς δεν είμαι καλά. Ή μήπως όταν δεν είμαι καλά πρέπει να βρω τη δική μου πόζα αισιοδοξίας στον καθρέφτη; Κάπου εκεί μεταξύ πολλών κοκτέιλς και άπειρων αναζητήσεων με διαλόγους ή μονολόγους που κοινό είχαν τα μεταμεσονύχτια λεπτά, συνειδητοποίησα πως η πόζα δεν είναι τίποτα λιγότερο από απείκασμα της πραγματικότητας. Η πόζα μπορεί να είναι η αποσιώπηση της ανάγκης και ταυτόχρονα αυτό το κλάμα που έπρεπε να βγει προς τα έξω αλλά κρύφτηκε πίσω από ένα άτσαλο χαμόγελο σε μια φωτογραφία που ανέβηκε στο facebook. Η πόζα δεν είναι τίποτα άλλο από μια ανάγκη άμυνας ενός ευάλωτου σήμερα. Η πόζα ξεθωριάζει εύκολα, αυτό που μένει στο τέλος είναι πόσο συνειδητά μπορείς να θωρακίσεις και να επανα-ανακλύψεις, να επαν-ευφέρεις, να συναρμολογήσεις και πάλι το χαμόγελο σου, τη διάθεση σου για καλύτερες μέρες, αληθινές και πάνω από όλα ευτυχισμένες. 


Δεν ξέρω πόσο εύκολες είναι οι στιγμές της αποσυμφόρησης ειδικά κάτι βράδια αυτοκριτικής στο ντουζ. Νερό, μοναξιά, αλήθεια και εσύ αντιμέτωπη με τον καλύτερα τσαλακωμένο εαυτό σου. Γυμνό σώμα και γυμνή ψυχή. Μόνο με αυτή τη γύμνια αποδεσμεύεσαι από πόζες και βρίσκεις τον εαυτό σου. Χάδια και ανάγκη απαλότητας που σου χαρίζεις σαν επιπλέον αγάπη για τα καλά, τα στραβά, τα όνειρα και τους φόβους σου. Και αν πρέπει να ανατρέξεις κάπου να το κάνεις στη δική σου σταθερά. Να ανατρέξεις στις σχεδόν ιαματικές ιδιότητες της Dove. Προσωπικά δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο μου. Είναι συνδυασμένα με αγωνίες, στίχους, όνειρα, φάλτσα, κλάματα. Είναι συνδυασμένα με το σημείο της δικής μου γύμνιας το πρωί και το βράδυ. Τα Dove τα αγαπώ για τη μεταξένια αγάπη που χαρίζουν. Τα αγαπώ για την αισιοδοξία που σκορπάνε τα αρώματα τους. Τα αγαπώ για την καθαρότητα τους. Για τα ''ξεχνάω'' που βοηθάνε και για τα ''δεσίματα'' επί δύο που χαρίζουν. Για την απαλή, λεία και μεταξένια επιδερμίδα που κλειδώνουν. 



Η Dove φτάνει τη φροντίδα σε άλλο επίπεδο και παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή σειρά Body Wash Deeply NourishingΗ νέα σειρά, αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία της μάρκας, αφού οι ειδικοί του Dove βελτίωσαν τη σύνθεσή της κάνοντας τη ακόμα πιο απαλή για την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας. Θυμίζοντας ή καλύτερα υπενθυμίζοντας την πιο πιο όμορφη επιδερμίδα σου, την άνεση και την αυτοπεποίθηση σου όλη μέρα. Ξεκίνησε τη μέρα σου απολαμβάνοντας ένας ντους με το νέο Dove Body Wash, συνέχισε με το Body Milk Essential Nourishment και δες την καθημερινή φροντίδα του εαυτού σου να γίνεται μια πραγματική εμπειρία ομορφιάς. Με το σχεδόν πουδρένιο άρωμα του, με την αίσθηση καθαρότητας που σε πλημμυρίζει και με τους ενυδατικούς παράγοντες για θρέψη και ενυδάτωση εξασφαλίζουν την πιο ονειρική περιποίηση ομορφιά. 






Kαι να θυμάσαι να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. 
Ακόμη και αν μοιάζει ακατόρθωτο σήμερα, σε πάει παρακάτω. 
Στο καλύτερο σου αύριο.