photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Όνειρα εξωτισμού... #Hei Poa Beauty Shot




Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αλλάζεις. Αλλάζεις και βγάζεις μια για πάντα το χρώμα της κατήφειας από το χάρτη σου. Που παίρνεις το χάρτη σου και κυκλώνεις, βάζοντας δίπλα θαυμαστικά σε λέξεις όπως: χαλάρωση, διασκέδαση, φυσικότητα. Είναι η εποχή που αποφασίζεις να μετακομίσεις. Ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Ένα ταξίδι στα άστρα ή κάπου πιο σταθερά. Να πατάς στη γη και πιο συγκεκριμένα σε χρυσή άμμο ή σε λευκά βότσαλα. Να περπατάς πάνω σε μποέμ μονοπάτια στρωμένα με γιασεμιά ή ταϊτινά λουλούδια. Ξυπόλητη κάνοντας όνειρα, όλα πλημμυρισμένα με άρωμα καρύδας. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που απλώς αφήνεσαι στις αισθήσεις. Χάνεσαι στα πάθη και αγγίζεις το όνειρο με  μαλλιά ανέμελα και ανακατεμένα με μπόλικο αλατόνερο. Επιδερμίδα πιο σκούρα, χρυσαφένια ή αν είσαι τυχερή (που σε ζηλεύω) σχεδόν σοκολατένια. 
Κάθε καλοκαίρι αναζητώ τα προϊόντα που θα συμπληρώσουν το παζλ της περιποίησης. Κακά τα ψέματα το καλοκαίρι δεν θέλει πολλά. Είναι η ελευθερία και η χαλάρωση αρκετά για να σε κάνουν να ψάχνεις για μικρούς πολυχρηστικούς θησαυρούς. Αυτό που δεν λείπει ποτέ από το καλοκαιρινό νεσεσέρ μου είναι το ξηρό λάδι (αν με διαβάζεις το ξέρεις) και η μάσκα μαλλιών. Ψάχνω συνεχώς και κάτι νέο, δοκιμάζω και συμπληρώνω στο χάρτη της ομορφιάς μικρά ποστ ιτ με όσα αξίζουν. Ακριβώς αυτό έκανα και πριν 3 χρόνια που ανακάλυψα εντελώς τυχαία, τα Ηei Poa. Τα Hei Poa είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι μου. Είναι μαγική αγάπη που κρατάει χρόνια και σαν σημείο αναφοράς έχει τα μεθυστικά και αισθησιακά αρώματα. Είναι οι λύσεις θρέψης και περιποίησης ακόμη και το χειμώνα και ας σταθεροποιείται το λάδι (το βυθίζω σε ζεστό νερό και είναι σα να βυθίζομαι και εγώ σε Ταϊτινούς παραδείσους). Όπως θα δεις δεν λείπουν πολλά από τη συλλογή μου.




Λατρεύω όμως λίγο παραπάνω τo Ηei Poa, Coconut oil, λάδι πολλαπλών χρήσεων είναι κατάλληλο για σώμα και μαλλιά. Επιλέγω το άρωμα της καρύδας. Τι άλλο είναι άλλωστε το καλοκαίρι αν όχι ένα απαλό μαυρισμένο δέρμα, απόλυτα ενυδατωμένο και λαμπερό σχεδόν σαγηνευτικό που μυρίζει καρύδα; Απόλυτη ενυδάτωση, βαθιά θρέψη, λάμψη ασυναγώνιστη και αποτελεσματική  προστασία και όλα αυτά μπλεγμένα με μια εξωτική μυρωδιά.  Με την πιο απαλή και ανάλαφρη σύνθεση, βιταμίνες και εκχυλίσματα από φρούτα και άνθη αναπλάθουν το δέρμα ολικά. Χρησιμοποίησε το στο ντους αναμειγνύοντας τις μαγικές του ιδιότητες με το αφρόλουτρο, ως λοσιόν σώματος σε νωπή ή στεγνή επιδερμίδα, ως leave-in conditioner στα μαλλιά για προστασία από συσκευές θερμότητας, ως μάσκα πριν ή μετά το λούσιμο και σε κάθε χτένισμα για απόλυτο έλεγχο και απαράμιλλη λάμψη. Συμπληρώνω την απόλαυση πάντα στην παραλία με το εκπληκτικά τροπικό λάδι, Huille De Monoi Tahiti Coco. Το μαύρισμα που χαρίζει εξωτικό, βαθύ, απορροφάται αμέσως ενώ κλειδώνει και την ενυδάτωση του σώματος. (Αν είσαι ανοιχτόχρωμη σαν εμένα να το χρησιμοποιείς αφού έχεις ήδη μαυρίσει ή πάνω από ένα υψηλής προστασίας αντηλιακό). Αντίστοιχα λατρεμένη φροντίδα και το Pure Tahiti Monoi Oil. Με μεθυστική μυρωδιά Tiare. Η Ταϊτινή γαρδένια έχει μαγικές καταπραϋντικές και εξυγιαντικές ιδιότητες και αυτό το λουλούδι μέσα στο μπουκάλι συμπληρώνει το παζλ αυτής της ατέρμονης ανάγκης για ταξίδια. 
Aν τώρα για κάποιο λόγο δεν πολυσυμπαθείς τα ξηρά λάδια σου έχω τη λύση. Σημειώνεις; Το Tiare Balm της Hei Poa, μια κρεμώδης ενυδατική μαγεία που μυρίζει γαρδένια και ενυδατώνει ενώ παράλληλα θρέφει σε βάθος μαλλιά και σώμα. Επίσης να θυμάσαι πως μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά και σαν προϊόν styling σε μπούκλες που επιδιώκεις να κάνεις ανάλαφρες, αέρινες και μεθυστικά μαγικές. Από αυτές που έχεις όταν βγαίνεις από τη θάλασσα. Με την ειδοποιό διαφορά πως τώρα είναι προστατευμένες από τις βλαπτικές ιδιότητες του αλατόνερου και του ήλιου. Με μια σύνθεση σχεδόν σαν κερί που τη ζεσταίνεις στις παλάμες σου και λιώνει, όπως καταλαβαίνεις μαγική, που απορροφάται στο δευτερόλεπτο χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, αισθησιακή με χαλαρωτικό, απόλυτα καλοκαιρινό άρωμα θα κάνει την καθημερινότητα των διακοπών σου απλώς ξεχωριστή.

Φέτος κυκλοφορεί η συλλεκτική συλλογή της Hei Poa. Αγάπησα από την πρώτη μυρωδιά το Vanilla Monoi Oil, που έχει ένα αισθησιακά λαχταριστό άρωμα. Άνθη tiara, vanilla beans μπλεγμένα σε λάδι καρύδας συνθέτουν την πιο υπέροχη οσφρητική και ενυδατική περιπέτεια. Νότες από γκρέιπφρουτ, έντονο άρωμα βανίλιας και τριαντάφυλλου, ψήγματα από πατσουλί συνθέτουν ένα μπουκέτο αποπλάνησης. Και μια απαλή, ξυλώδης μυρωδιά να ξεσηκώνει τις αισθήσεις ακόμη και μέσα στην πόλη. 

Τι λες ετοιμάζεσαι μαζί μου για ένα εξωτικό ταξίδι; 
Μια ανάσα εξωτισμού και διαφυγής ακόμη και αν η άδεια αργεί.
Όλα μέσα στο μυαλό είναι. Ε και τα Hei Poa το κάνουν ευκολότερο.