photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

25 χρόνια ενεργής φροντίδας... #Elemis




Υπάρχουν brands που τα ξεχωρίζεις γιατί δεν κάνουν θόρυβο αλλά κάνουν όσα υπόσχονται και πολλά παραπάνω. Yπάρχουν brands που τα μαθαίνεις ξαφνικά σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο και από τότε γίνονται τα αγαπημένα σου. Υπάρχει η καθημερινή συνήθεια της ενυδάτωσης στα 20, υπάρχει και η πιο στοχευμένη που ξεκινά στα 30 και εκτός από ανάσες δροσιάς περιλαμβάνει και πρόληψη (θα σου πω τα πάντα σύντομα) και αντιγηραντικές ιδιότητες. Υπάρχει λοιπόν η κατηγορία των γυναικών που κοντεύει ή έχει περάσει τα 30 και ξέρει πως η επένδυση στο ανυπέρβλητο και υγιές δέρμα είναι επένδυση. Υπάρχει λοιπόν ένα μυστικό που έρχεται από την Αγγλία με διακρίσεις και βραβεία ομορφιάς (πάνω από 50) να αποκαλύψει και να διατηρήσει για όσο το πανέμορφο και εκφραστικό σου πρόσωπο. Στα 20 λοιπόν ζητάς ενυδάτωση, στα 30 χρειάζεσαι ένα δραστικό προϊόν που θα αναζωογονεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα αλλά και τη φωτεινότητα του δέρματος. Στα 40 όλα αυτά συν το κλειδί της αντιγήρανσης. Υπάρχει λοιπόν η Pro-Collagen Marine Cream της Elemis. Aυτή η επαναστατική κρέμα που δρα σε βάθος μειώνοντας τις γραμμές και τις ρυτίδες, ανορθώνοντας το δέρμα και αναπληρώνοντας τον χαμένο όγκο και όλα αυτά με τη μέγιστη ενυδάτωση. Το δέρμα χάρις στα πολύτιμα ενεργά συστατικά της είναι απόλυτα δομημένο, λείο, σφριγηλό και πιο νεανικό. Δοκίμασε την και θα με θυμηθείς. 




H Pro-collagen της Elemis φέτος μετράει 25. 25 χρόνια ενυδάτωσης, προστασίας και χαδιού. 25 χρόνια ενεργής φροντίδας (πωλείται μία κάθε δευτερόλεπτο) και σβήνει κεράκια ομορφιάς με μια συλλεκτική, αρτιστικά πανέμορφη, μίνιμαλ συσκευασία. Mε ανάγλυφα χαραγμένα μοτίβα στο καπάκι της και με έναν ονειρικό καθρέφτη για να ψιθυρίζει κοπλιμέντα αυτοπεποίθησης κάθε πρωί και λόγια αγάπης κάθε βράδυ. Είναι η καλύτερη σου καλημέρα και η αναγκαία σου καληνύχτα. Νομίζω πως έχεις βρει ένα λόγο παραπάνω να επενδύσεις στην κρεμική σου περιποίηση.


Τι λες; Ακολουθείς; 
Τα λέμε σύντομα με ταξίδια ενυδάτωσης που ξεκινούν και ξαναγυρνάνε στο Λονδίνο. 
Αλήθεια εσύ την Elemis την ξέρεις; 


Concept Φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου / S.S. / Αθηνά Πάνου
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου