photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

True smiling faces...




«Την κοιτάω και παρατηρώ αυτό το χαμόγελο της. Είναι το πρώτο πράγμα που πρόσεξα πάνω της. Σχεδόν ανεξίτηλο εδώ και ένα χρόνο σε κάθε δύσκολη στιγμή. Να φωτίζει το πρόσωπο της και να σου φτιάχνει τη μέρα, έτσι απλά, χωρίς περιττές προσπάθειες. Είναι ένα χρόνο εκεί και σε όλο αυτό το διάστημα, το χαμόγελο της Κορίνας ακτινοβολεί αγάπη. Είναι το ίδιο χαμόγελο που εκείνο το βράδυ, στις 2 Ιουνίου δε σκοτείνιασε ούτε λεπτό. Είναι το ίδιο άτομο που έχει το πιο αληθινό χαμόγελο. Δες το στις φωτογραφίες και θα καταλάβεις. ». 

«Μου έκανε εντύπωση που δεν χαμογελούσε. Πάντα σοβαρή. Όταν ήθελε να γελάσει το έκανε βιαστικά, σχεδόν με φόβο. Χαμογέλα, Εύη. Με ένα χαμόγελα όλα μοιάζουν διαφορετικά, όλα διορθώνουν. Γιατί ένα χαμόγελο δίνει λάμψη. Να, κοίτα τώρα πως χαμογελά! Γεμάτη αισιοδοξία, ευτυχία, επιτυχία. Απολαμβάνει την αναγνώριση της δουλειάς της. Και το αξίζει όσο καμία άλλη της κατηγορίας.». 



- Η ζωή είναι αξία, πίστη ανάμεσα στο όνειρο και στην πραγματικότητα.
- Και σε αυτή την ισορροπία το χαμόγελο κάνει τη διαφορά...
- Όπλισε το με φυσικότητα.
- Και με λάμψη.
- Δώσε του λευκό χρώμα να δένει με την καθαρότητα της ψυχής.
- Ξέρεις, την αξία του δεν την αναγνωρίζουν όλοι. 
- Μόνο όσοι μπορούν να δουν την αισιόδοξη της πλευρά στο μεταίχμιο των απογοητεύσεων.

Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο. Ο τρόπος απλός: αρκεί σωστό βούρτσισμα με τα κατάλληλα προϊόντα. Εμπιστέψου την Colgate Maximum Cavity Protection, που υπόσχεται να σε προστατέψει από την τερηδόνα χάρη στο συνδυασμό των εξελιγμένων τεχνολογιών Sugar Acid Neutraliser και Pro-Argi Technology. H νέα Colgate εξουδετερώνει τα οξέα που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων και επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα το pH της αδαμαντίνης.



Tα μεγάλα χαμόγελα είναι ευλογία, όπως και οι αληθινές φιλίες. Σαν επιστέγασμα έχουν μια λέξη, ένα ειλικρινές βλέμμα, ένα φαλτσάρισμα με ένα ταυτόχρονο σφύριγμα σε μερικούς στίχους. ♬...Εγώ και εσύ μαζί...♬ .