photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Sweet Victoria's Secret dreams...




Ανακατεύω μια κουταλιά ζάχαρη, μια ιδέα όνειρα, δύο σταγόνες εσάνς φράουλας και φτιάχνω μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις. Αναμειγνύω υλικά, άλλοτε συνηθισμένα, άλλοτε ετερόκλιτα. Πιάνω σοκολάτες, βανίλια, κανέλα και πορτοκάλι και τα αναμειγνύω με ανθάκια γιασεμιού και λεβάντας. Σαμπάνια και λικέρ μήλου για να δώσουν σπιρτόζικη νότα. Παίζω με τα υλικά και δημιουργώ φαντασία. Φλερτάρω με τη μοναδικότητα του χειροποίητου και το απογειώνω με τη διαφορετικότητα του παιχνιδίσματος. Αυτό το παιχνίδι που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει μέσα από αναμνήσεις. Αναμνήσεις παιδικές. Το βάζο με τη μαρμελάδα φράουλα, το βούτυρο από τα μπισκότα που ψήνονται στο φούρνο, η ζαχαρόπαστα που παίρνει μορφή και σχήματα. Τα αρώματα που γεμίζει η κουζίνα και γαργαλάνε τη μύτη και σε οδηγούν σε παραδείσους απόλαυσης και ομορφιάς. Ξεφυλλίζω και παίρνω οδηγίες για γλυκές διαδρομές από το βιβλίο της φίλης μου της Αθηνάς,  Sugar Buzz. Σε κάθε σελίδα και μια μυρωδιά, μια στάμπα παρακαταθήκη γλυκών ιστοριών και σημειώσεις για να μην ξεχνάω πως η στιγμή μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλαυση. 




Και ύστερα η ζάχαρη μπλέχτηκε με τα όνειρα και έφτιαξε εικόνες. Ή καλύτερα έφτιαξε μυρωδάτες εικόνες. Εικόνες γλυκές που μοσχοβολάνε αθωότητα κοριτσιού και άλλες που μυρίζουν σαγήνη. Αν ήταν υλικά που μπλέκονταν θα ήταν φράουλες μπλεγμένες με τη σπιρτόζικη αίσθηση της πολυτελούς σαμπάνιας που στη συνέχεια, σκανδαλιάρικα θα χανόντουσαν σε ένα βουνό σαντιγύ. Αν ήταν άρωμα θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το Strawberries and Champagne της Victoria's Secret. To πιο γλυκό, φρουτένιο και παράλληλα σαγηνευτικό άρωμα. Ένα συναρπαστικό άρωμα που σφύζει από ζωή και γλυκύτητα. Η απόλυτη ρομαντική σύνθεση, εμπνευσμένη από ένα μεθυστικό μείγμα που μυρίζει σαν τάρτα φράουλας, σαν καραμέλα ή σαν αέρινη συμφωνία κρέμας που στέκεται ατίθασα στον πάγκο ενός καταστήματος με παγωτά στην Ιταλία. Αυτή η ρομαντική και κοριτσίστικη σύνθεση, περιέχει ένα μεθυστικό μείγμα από φράουλες, σαμπάνια, φραγκοστάφυλλο, χαμομήλι και αλόη. Το Strawberries and Champagne είναι το πιο θηλυκό και ρομαντικό αρωματικό κοκτέιλ. Κάθε νότα του πλημμυρίζει το μυαλό αισιοδοξία και πάθος για ζωή. Για μια ζωή που έχει όλη την έννοια της ευχής ''όνειρα γλυκά''. Δεν θα σου πω πολλά, θα σου πω μόνο πως αν θέλεις, μια διακριτική και συγχρόνως εντυπωσιακή και άκρως μεθυστική αύρα από αρώματα, να επενδύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη στο Strawberries and Champagne. Τώρα αν θες κάτι πιο λουλουδάτο το Τrue Escape είναι η ιδανική επιλογή με το πιο αναζωογονητικό  και δροσερό άρωμα. Παραμυθένια αρώματα, που θα τα βρεις στο ishoponline.


Και τώρα που ξεχώρισες μυρωδιές και συστατικά, τι λες να τα ανακατέψουμε όλα μαζί και να δοκιμάσεις την τύχη σου; Κληρώνω για αρχή το βιβλίο της Αθηνάς, Cookies από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Έτσι, γιατί η ζωή έχει τη γεύση που αποφασίζεις να της δώσεις... 
Επιλέγω βανίλια, φράουλα και γιασεμί. Εσύ;