photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Σε αυτό που βλέπεις διαφορετικά... #Caudalie




Σκόρπια λόγια, σκόρπιες λέξεις που ενώνονται και φτιάχνουν προτάσεις. Μπερδεμένα ''και'' που μπαίνουν δίπλα δίπλα με τα ''θέλω''. Όνειρα, προσδοκίες και παραμύθια. Μπλεγμένα που ξεκάθαρα σου δείχνουν ποιος είναι ποιος. Ρομαντισμός και αλήθεια. Αισιοδοξία και ενίοτε πεσιμισμός. Μα πάντα αλήθεια. Οδηγός. Μπροστά σαν αεροβάτης σε μια εποχή σχεδόν φάλτσα. Η πρώτη αντίδραση είναι η έκπληξη. Η δεύτερη ο ενθουσιασμός. Η εμπιστοσύνη που κερδίζεται, που χτίζεται. Βήμα βήμα. Μέρα με τη μέρα. Είσαι εδώ και με διαβάζεις. Είσαι εδώ και με πιστεύεις. Ταξιδεύουμε μαζί και μαζί ανακαλύπτουμε πως να κάνουμε τη ζωή λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Μαζί μαθαίνουμε να σεβόμαστε όσα έχουν αξία. Ένα χάδι, ένα βλέμμα, μια αγκαλιά. Η δαντέλα, το βελονάκι και τα σχέδια, τα λουλούδια στο βάζο, το κουτάκι με τα ραφτικά της γιαγιάς. Η ευχή της. Οδηγός. Η ομορφιά είναι στο πάντρεμα του παλιού με το νέο. Στην ανακάλυψη του στοιχείου που θα συνεισφέρει στην εξέλιξη της. Σε αυτό το κάτι που συνεχώς αναζητάς. Σε αυτό που έχεις στα χέρια σου αλλά το βλέπεις διαφορετικά. 

Το 1993 ο καθηγητής Vercauteren, συνάντησε τη Mathilde Thomas, στον αμπελώνα Smith Haute Lafitte. Βλέποντας τις φλούδες και τα κουκούτσια των σταφυλιών, αναφώνησε ''Ξέρετε πως πετάτε θησαυρούς;''. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μιας και αποκαλύφθηκαν οι αντιοξειδωτικές ικανότητες που έχουν οι πολυφαινόλες της αμπέλου και του σταφυλιού. Και έτσι η Caudalie γεννήθηκε. Έντεκα χρόνια μετά με μια πρωτοποριακή σειρά βασισμένη στις πολυφαινόλες, τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά του φυσικού βασιλείου, φέρνει στο προσκήνιο τη Polyphenol [C15]. Mια ολιστική σειρά περιποίησης προσώπου που σταματά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες αποτελούν τη βασική αιτία γήρανσης του δέρματος. Μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες κλεισμένες σε μικρά μπουκαλάκια. Μικρά θαύματα για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Στοχεύοντας σε ένα ηλικιακό γκρουπ 30+, αλλά και σε επιδερμίδες με εμφανή τα διαβρωτικά σημάδια των σύγχρονων ρυθμών ζωής (άγχος, καυσαέριο, ακτίνες UV) δρα αποτελεσματικά και ξαναδίνει στην επιδερμίδα τη σφριγηλότητα, τη νεανικότητα και την υγιή λάμψη που είχε. Βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ μπλέκονται μαζί με τις πολυφαινόλες, γνωστά και τα τρία για την αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική τους δράση παράλληλα με την ενυδατική.



Θα σου μιλήσω ειλικρινά. Γνωστή skin care addicted, το έχεις καταλάβει, δοκιμάζω τα πάντα. Επιλεκτικά καταλήγω σε συγκεκριμένα. Στην πρωινή μου περιποίηση, όσες κρέμες και να αλλάξω πάντα θα γυρνάω στη ματ αλλά άκρως ενυδατική αίσθηση της Vinosource, Caudalie. Όταν, λοιπόν, έμαθα για τη νέα σειρά της εταιρείας και για όλα όσα υπόσχεται, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω όλα τα προϊόντα συνδυαστικά. Κομβικό κομμάτι, η ηλικία και μια επιδερμίδα άκρως ταλαιπωρημένη με εμφανή τα σημάδια του άγχους. Πρόληψη και δράση. Ενίσχυση και επανόρθωση. Ένας ορός που αποτελεί την ιδανική επιλογή πριν την πρωινή σου κρέμα και χαρίζει τόνους ενυδάτωσης και λάμψης στο δέρμα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και δρα ουσιαστικά στις ρυτίδες απαλύνοντας τες, ενώ χάρις στην υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών διεισδύουν στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της χαλάρωσης και προσφέροντας ομοιόμορφo αποτέλεσμα. Με μια άκρως ανάλαφρη, δροσερή υφή, όπως κάθε serum, απορροφάται αμέσως από το δέρμα, ενυδατώνει σε βάθος και περιμένει να συνδυαστεί με την άκρως δραστική ενυδατική κρέμα της σειράς, που έχει και 20 SPF δείκτη προστασίας. Υφή μοναδική, σύνθεση ξεχωριστή που χάρις στη γλυκερίνη ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας μια λεία, υγιή, σφριγηλή σχεδόν νεανική επιδερμίδα. Η κρέμα ματιών έχει τα ίδια συστατικά με τον ορό με την προσθήκη Matrixyl 3000, ένα ξεχωριστό μείγμα πεπτιδίων με ανυψωτικές και αντιρυτιδικές  ιδιότητες, το οποίο και επαινείται ως «θαύμα» και εντοπίζεται σε highend κρέμες ματιών. Kαι αν πρέπει να σου προτείνω το απόλυτο θαύμα κατά τη γνώμη μου είναι το ξηρό λάδι νυχτός. Εμμονική πλέον με τα ξηρά λάδια βρήκα τον απόλυτο βραδινό σύμμαχο που αναδομεί και αποτοξινώνει το δέρμα αναγεννώντας το και αφήνοντας το το επόμενο πρωί σχεδόν βρεφικό. Απαλό, υγιές, γεμάτο λάμψη, φρέσκο και ξεκούραστο. Πρόσθεσε στα συν πως απορροφάται αμέσως και δεν βαραίνει την επιδερμίδα, αλλά ούτε και φράζει τους πόρους και μόλις κατάλαβες γιατί πρέπει να βρει θέση οπωσδήποτε στο ντουλάπι του μπάνιου σου. Μόνο μειονέκτημα η μυρωδιά του, ελαφρώς έντονη αλλά μπροστά στα οφέλη και κάτω από την ενυδατική σίγουρα δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Οπότε μιλάμε για μια άκρως δραστική σειρά περιποίησης που σίγουρα πρέπει να την ανακαλύψεις και να την εντάξεις στην καθημερινή σου συνήθεια. Στο DVcare σε περιμένουν.


Σε αυτό το κάτι που συνεχώς αναζητάς. 
Σε αυτό που έχεις στα χέρια σου αλλά το βλέπεις διαφορετικά. 
Σε αυτό που με άλλα λόγια θα σε μεταμορφώσει ολικά.
Και αξίζει κάθε λεπτό, της μεταμόρφωσης. 
Αξίζει το τελικό στάδιο.