photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Just summerish Bronze Goddess...




Σαν κοντράστ συναισθημάτων. Σαν την αντιφατικότητα της πολυτέλειας που μπορεί να υπακούς και σε οδηγεί στην απολαυστική εξερεύνηση του κόσμου των αισθήσεων. Σαν την αίσθηση του ταξιδιού που χάνεσαι φυλλομετρώντας τις σελίδες του βιβλίου σου κάτω από τον καυτό ήλιο. Σαν τις φωτογραφικές αναμνήσεις που συλλέγεις στο μυαλό σου και μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής. Σαν την πολυπλοκότητα του κόσμου των αρωμάτων που σε γεμίζει μνήμες και όπου και αν πας κουβαλάς μαζί σου σαν πολύτιμο θησαυρό.

Κάθε καλοκαίρι αφήνομαι στην απολαυστική συντροφιά των στιγμών. Έχω μάθει εδώ και χρόνια να τις δημιουργώ. Να ψάχνω το δυσνόητο και να το απλοποιώ. Να ψάχνω μυρωδιές και να τις οριοθετώ σαν πολύτιμα φυλαχτά. Αν η ζωή ήταν η πιο δυνατή αίσθηση, θα ήταν η όσφρηση. Αν το καλοκαίρι μου ήταν πλάνο ταινίας θα ήταν γυρισμένο σε γαλαζοπράσινα νερά, με μια μουσική επένδυση αρμονίας. Αν τα μάτια μου έβλεπαν ένα μόνο μέρος θα επέλεγα το παιχνίδισμα της φύσης που έφτιαξε το θαύμα που λέγεται Καραϊβική. Και εγώ θα χανόμουν εκεί, μαζεύοντας στιγμές και μυρίζοντας ξανά και ξανά το άρωμα μου. Σαν από πείσμα για να μην ξεχάσω ποτέ τις νότες του για να τις κουβαλώ σαν καρτ ποστάλ το χειμώνα. Αν το άρωμα είχε όνομα θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent της Estée Lauder. Και αν άφηνε εικόνες θα ήταν σίγουρα οι πιο καλοκαιρινές, γεμάτες ομορφιές και απολαύσεις από εξωτικές παραλίες.


Για μια ακόμη χρονιά η Estée Lauder φέρνει στο προσκήνιο την πλέον αγαπημένη ντελικάτη σύνθεση που είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον όρο ''καλοκαίρι''. Αν το Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent, ήταν γυναίκα, θα ήταν σαγηνευτική, φινετσάτη, μυστήρια και παράλληλα γλυκιά. Αν το Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent, ήταν αύρα, θα ήταν ζεστή και ντελικάτη. Τώρα όμως που το Bronze Goddess είναι νότες, είναι μια καλοκαιρινή συμφωνία από κρεμώδες γάλα καρύδας, σανδαλόξυλο και βανίλια που αποκαλύπτουν μια μεταξένια ζεστασιά και παράλληλα από vetiver και το myrrh που φέρνουν ένα αισθησιακό  παιχνίδισμα στο άρωμα. Ταυτόχρονα, τo βελούδινο κεχριμπάρι με το ζεστό και μυστηριώδες άρωμά του, λάμπει στο επίκεντρο, εκφράζοντας με τον τρόπο του το πνεύμα και τη ζεστασιά του καλοκαιριού καθώς φλερτάρει με χυμώδες μανταρίνι και περγαμόντο Σικελίας, εκχυλίσματα από λεμόνια και πορτοκάλια που αφήνουν μια ζουμερή αίσθηση. Στο τελείωμα, ένας μεθυστικός συνδυασμός από λουλούδια συμπληρώνει της απαλότητα του αρώματος, όπου το πλούσιο Tiare Flower και το εξωτικό γιασεμί συνδυάζονται με τα τρυφερά πέταλα μανόλιας, άνθη από μπουμπούκια πορτοκαλιάς  και φρέσκιας λεβάντας και δίνουν υπόσταση στη μυστική συνταγή της καλοκαιρινής αποπλάνησης. Κλεισμένο σε ένα μινιμαλιστικό χρυσό μπουκάλι μαγεύει από την πρώτη ματιά.


Και η μαγεία δεν σταματά εδώ. Επιδιώκοντας να σε μυήσει ακόμη περισσότερο στη χώρα των αισθήσεων η Estée Lauder λανσάρει δύο νέα προϊόντα, βασισμένα πάνω στη μαγική αυτή μυρωδιά τoy Bronze Goddess. Tο Shimmer Body Oil, ένα μεταξένιο ιριδίζον λάδι σώματος και τη whipped body crème, μία πολυτελή, πλούσια κρέμα σώματος που θα κάνει την επιδερμίδα σου πιο απαλή και ενυδατωμένη από ποτέ, κλειδώνοντας την υγρασία της χάρις σε έναν πολύτιμο συνδυασμό από φυσικά έλαια ελιάς, σπόρων σταφυλιού, φλοιού ρυζιού και πυρήνα βερίκοκου, αφήνοντας επάνω της ένα απαλό και αισθησιακό κύμα καλοκαιρινής εσάνς.


Η απόλυτη όσμωση της καλοκαιρινής θηλυκότητας. 
Σε ψεκάζω καλοκαίρι και σε στροβιλίζω στις απόλυτες νότες.
Μύρισε μέχρι εκεί καλοκαίρι;