photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Retro Rose thoughts...



Οι μνήμες που δημιουργούν σταθερές. Είναι αυτές που όταν όλα τείνουν να εκλείψουν σε κρατάνε στα όνειρα. Τότε που κλείνεις τα μάτια και επιστρέφεις πίσω. Τότε που θυμάσαι ό,τι σε σημάδεψε. Γεύσεις, μυρωδιές, εμπειρίες που σε μεγάλωσαν και σε έκαναν αυτό που είσαι σήμερα. Όλα όσα ζωντανεύουν στιγμές. Όλα αυτά που καθορίζουν όχι μόνο ό,τι είσαι αλλά και ό,τι γίνεσαι. Πίσω από το χρονοντούλαπο της μνήμης, ένα βάζο με γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο, μια κανάτα με ροζ λεμονάδα, ένα κουτί λουκούμια με την ίδια μυρωδιά και ένα φλυτζάνι που ακροβατεί με τον ελληνικό καφέ ή το τσάι σε απογεύματα που η πολυτέλεια αρνούνταν να δώσει χώρο στην απλότητα. Ήταν η μυρωδιά στο τραπέζι που αναδυόταν από τα φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα, που σκόρπιζε νότες χαλάρωσης μετά από μεσημεριανές σιέστες ή άφθονο παιχνίδι. Οι μνήμες είναι αγάπη, είναι χαρά, είναι ζωή. Είναι αυτές που σε πιάνουν από το χέρι και σε ωθούν σε ένα μέλλον που ακροβατεί με την παιδικότητα. Ήταν τα τριαντάφυλλα που θα με κάνουν να αναπολώ ωδές χαράς και ονείρων του χθες. Είναι που τα αγαπώ και επιμένω να τα φέρνω στην καθημερινότητα μου.

Όλα όσα θέλω, τα ανακαλύπτω, από έναν οίκο αρωματοποιίας που ξέρει να δίνει υπόσταση και οντότητα στις μνήμες. Που ξέρει να αποκρυπτογραφεί τα όνειρα και να τα συμπυκνώνει σε νότες υψηλές και να τα κλείνει σε μπουκάλια μίνιμαλ που αλλάζουν από τις μικρές πολυτελείς, χρυσές λεπτομέρειες στο καπάκι.


Το Rose της Roger&Gallet σε μαγεύει από την πρώτη μυρωδιά. Η πιο ντελικάτη μυρωδιά, κάνει το μυαλό σου να χάνεται. Σε ταξιδεύει σε μυθικούς κήπους στρωμένους με χιλιάδες ροζ και λευκά μεταξένια τριαντάφυλλα. Ένα αεράκι να φυσά και η μυρωδιά τους να ξεχύνεται παντού. Κάπου στη Βεγγάλη, κοντά σε μεγαλειώδη παλάτια, αρώματα που κάνουν κάθε σου αίσθηση να φτάνει στο ζενίθ. Από έναν Ινδικό κήπο γεννήθηκε το Rose, Eau douce parfumee, της Roger&Gallet. Ένα αρωματικό νερό, με γλυκό άρωμα τριαντάφυλλων. Φίνο και εκλεπτυσμένο, δροσερό και συγχρόνως ''καθαρό'' με νότες κορυφής : τη φυσική και λαμπερή φρεσκάδα του Νεπαλατιανού τριαντάφυλλου, μανταρίνι και μπουκέτο από λευκά άνθη. Στην καρδιά, η απίστευτα έντονη πληθωρικότητα του συνδυασμού τριαντάφυλλου και παιώνιας, που τονίζεται από το πράσινο του μπουμπουκιού. Βαθιά κάτω, νότες από μυστηριώδες κεχριμπάρι και γάλα αμυγδάλου. Συνονθύλευμα θηλυκότητας και εξωτισμού, αγγίζει το ζεν της ευτυχίας και προκαλεί από την πρώτη μυρωδιά, συναισθήματα χαράς. 

Το ερώτημα είναι αν θες να ενισχύσεις τη μαγεία των ροδοπετάλων. Να χαθείς στις ενυδατικές τους ιδιότητες και να νιώσεις ένα κύμα απαλότητας σαν από χάδι να αγκαλιάζει κάθε σημείο του κορμιού σου. Η Roger&Gallet με το λατρεμένο γαλάκτωμα σώματος Lait Fondant έρχεται να σε ταξιδέψει σε μονοπάτια ολάνθιστα. Το νέο της γαλάκτωμα με 95% φυτική σύνθεση (χωρίς paraben, χρωστικές και σιλικόνη), εμπλουτισμένο με aloe vera, βούτυρο καριτέ και εκχύλισμα τριαντάφυλλου, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, χαρίζει την πιο απαλή επιδερμίδα. Με λεπτόρευστη και δροσερή υφή, με απαλό σχεδόν διακριτικό άρωμα εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση, τόνωση και θρέψη για κάθε τύπο επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα κλειδώνει την υγρασία κάνοντας την επιδερμίδα μεταξένια και αισθησιακή, έτοιμη να δεχτεί και να χαθεί σε κάθε χάδι.



Τα έχεις μυρίσει; Αν όχι να το κάνεις. Αλλά να έχεις δει το βίντεο και όταν θα ψεκάσεις τον καρπό σου, να κλείσεις τα μάτια και να αφεθείς στη μαγεία του... Όταν θα απλώσεις το βελούδινο στρώμα του γαλακτώματος να ονειρευτείς πως είσαι χαμένη μέσα σε ινδικούς κήπους και παλάτια. Οι μυρωδιές οδηγούν και το Rose σε ταξιδεύει από μόνο του σε μαγικές γωνιές. 
 Ωδή στο ρόδο. 
Ωδή στις αναμνήσεις και στις στιγμές που σε σημαδεύουν. 
Τι λες πάμε να γυρίσουμε πίσω;