photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Keep you Wild Stylers #L'Oréal Professionnel it-looks...



Πιστεύω στη δύναμη της ανατροπής. Να τολμάς να αμφισβητείς. Να τολμάς να ανατρέπεις τα δεδομένα και να βγαίνεις πάνω από τα τετριμμένα. Να τολμάς να ξεχωρίζεις. Να τολμάς να σπας τα όρια. Αλλά πάνω από όλα να αμφισβητείς. Αμφισβήτηση δεν είναι φυσικά η καταναγκαστική τάση για απόρριψη. Αμφισβήτηση είναι η έκφραση του ελεύθερου, του ζωντανού, του ανοικτού πνεύματος που δεν δέχεται τίποτα ως δεδομένο, απόλυτο, τελεσίδικο - αλλά κρίνει, εξετάζει, αναθεωρεί, ελέγχει διαρκώς και δεν επαναπαύεται. Σαν αέρας ανανέωσης.

Αμφισβήτηση, ανατροπή και αυθορμητισμός. Ξεκινά εσωτερικά και βγαίνει και εξωτερικά. Αντίθετα με κάθε νόρμα. Ξέρεις το στυλ σου είναι μορφή διαφοροποίησης, όπως και το χτενισμά σου. Κάθε look σε ξεχωρίζει και σε οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στη διαφορετικότητα σου. Γιατί η ομορφιά και ό,τι την ακολουθεί, φίλη μου, είναι μορφή διαφοροποίησης. Μορφή διαφοροποίησης σε έναν αδιάφορο κόσμο. Δεν ξέρω για εσένα αλλά όταν μιλάω για διαφορετικότητα και ανατροπή στο κομμάτι των μαλλιών, η πρώτη σκέψη με οδηγεί συνειρμικά σε ένα όνομα. L'Oréal Professionnel. Tι λες πάμε να απογειώσουμε το styling; Wild καταστάσεις και ανατρεπτικά looks... Ό,τι και αν επιλέξεις από χαλαρά κυματιστά, χαλαρά καρέ μέχρι ατίθασα rock που ακροβατούν στο grunge και pixie, το μόνο σίγουρο είναι πως η  L'Oréal Professionnel με τη σειρά των νέων της προϊόντων Wild Stylers by Tecni.Art θα σου εξασφαλίσει κράτημα, διάρκεια και προστασία.

Δες την πρώτη εικόνα. Τρία it girls και τρία it looks. Τα it looks της εταιρείας που κάθε φορά γίνονται και πιο τολμηρά. Και τα τρία ωστόσο με κάτι κοινό, την απαράμιλλη αισθητική. Η Poppy Delevigne σχεδόν φλερτάροντας με την εκκεντρικότητα μπερδεύει το ξανθό με το ροζ (χρώμα της σεζόν μην ξεχνιέσαι και αν φοβάσαι την εκκεντρικότητα -την ορίζω ως τόλμη- θυμήσου τα Hair Chalks και χειρίσου την αλλαγή με ασφάλεια). H Chen Ran με το πιο ψυχρό κόκκινο μπλεγμένο με τις ακόμη πιο ψυχρές αποχρώσεις του καστανού. Συνδυασμένο με πιάσιμο στη μια πλευρά, ορίζει τη λέξη μοναδικότητα. Όσο για τη Pixie Geldof αναδεικνύει το pixie look στην απόλυτη τάση. Είχες ξαναδεί πιο ενδιαφέρον κοντό κούρεμα; Κομψότητα, εύθραυστος δυναμισμός και glam, οι φετινές επιταγές της μόδας.


Προσωπικά είχα αποκηρύξει κάθε σχέση με τον όγκο στα χτενίσματα. Επιμένω εδώ και χρόνια να ισιώνω με πείσμα ακόμη και την πιο ατίθαση τρίχα. Αλλά μαγικά αγάπησα το δυναμισμό και την ένταση του συγκεκριμένου χτενίσματος. Ακολουθώντας τις επιταγές των catwalks και προτεινόμενα από σχεδιαστές όπως οι Dsquared, οι μπούκλες επανέρχονται στο προσκήνιο (έφυγαν ποτέ;) και ακροβατούν στο μεταίχμιο της υπέρμετρης θηλυκότητας και του δυναμισμού. Χαλαρές μπούκλες και επιπλέον όγκος με υπέρμετρο κρεπάρισμα. Και δεν θες πολλά. Σημειώνεις;  Crêpage de Chignon. To απόλυτο σπρέι φιξαρίσματος με mineral πούδρα για υπερβολικό όγκο και ματ αποτέλεσμα. Και σε περίπτωση που θες έξτρα όγκο, απογειώνει το look της φωτογραφίας να το θυμάσαι, εφάρμοσε το προϊόν στις ρίζες και χτένισε ανασηκώνοντας τες με τη βούρτσα σου. Για πιο wild look με εντονότερη υφή στέγνωσε τσαλακώνοντας τις άκρες.


Αν θες πιο χαλαρό look, σα να ξύπνησες μόλις, επιμελώς ατημέλητο, επιταγή από σχεδιαστές όπως Rochas και o Tom Ford, το Next Day Hair, είναι το κατάλληλο προϊόν για εσένα. Πούδρα διαμόρφωσης με μικρο-ώθηση, για ματ αποτέλεσμα και ελαφρύ κράτημα. Ψεκάζεις από τη μέση των μαλλιών ως τις άκρες και τσαλακώνεις. Πλούσια, ανάλαφρα, ελαφρώς κυματιστά ή απλώς ρομαντικά. Παράλληλα με ανεπητίδευτο αέρα. Σχεδόν ανέμελο με άναρχη δομή, πήγαινε το ένα βήμα παραπέρα. Όσο για τις υπόλοιπες τάσεις, ασφαλώς και θα ξέρεις πως είναι τα braids, είτε σε μορφή ψαροκόκκαλου είτε σε κόμπους που πρωταγωνίστησαν στα catwalks σχεδιαστών όπως η Alberta Ferretti και ο Naeem Khan. Σχεδόν γεωμετρικά δομημένοι ή ατημέλητοι θέλουν το κατάλληλο προϊόν για να απογειωθούν. Και εδώ λοιπόν θα χρησιμοποιήσεις το Crêpage de Chignon. Οι αισθησιακές ανέμελες μπούκλες που πέφτουν ανάλαφρα πάνω στους ώμους και οι κοτσίδες είναι η πιο υπέροχη επιλογή για όσες θέλουν να αναδεικνύουν την θηλυκή, αισθησιακή πλευρά τους με έντονη αίσθηση της κομψότητας. Και τώρα που ξέρεις ποια προϊόντα θα σου εξασφαλίσουν σταθερότητα, κράτημα, απαλότητα, κίνηση και βάθος στα μαλλιά, τι λες ποιο it look θα επιλέξεις; Έτσι για να συμμαχήσεις με τη διαφορετικότητα σου.



Ανανεώνουμε ραντεβού να δούμε και τις υπόλοιπες, ναι;  #σύντομα
Το στυλ είναι άποψη αλλά κατά βάση ανατροπή, να το θυμάσαι...