photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

You are my daydream Caudalie...


Μου είπαν σήμερα : να θυμάμαι, να μη φοβάμαι να δείχνω τον ενθουσιασμό μου και την προτίμηση μου σε κάποιον αφού αυτό τον ξεχωρίζει από τη μάζα. Σε ξεχώρισα γιατί... 
Πιάσε τις λέξεις, διάλεξε τες προσεκτικά και ξεκίνα να τις παραθέτεις δίπλα δίπλα. Γιατί είσαι ξεχωριστός. Γιατί το χαμόγελο σου είναι το πιο υπέροχο του κόσμου. Γιατί μου χάρισες το κλειδί της αγάπης. Γιατί το πρόσωπο μου φωτίζεται κάθε φορά που σε βλέπω. Γιατί η λάμψη και η ομορφιά που γεννιέται στο δευτερόλεπτο είναι αρκετή για να αντιληφθώ και να πιστέψω στην αξία του έρωτα. Και αυτό από μόνο του να ξέρεις σημαίνει πολλά.
  
Όπως μεθάει ο έρωτας και χαρίζει λάμψη και μια αξεπέραστη ομορφιά, ακριβώς αυτό ψάχνω και σε κάθε προϊόν περιποίησης. Αναζητώ τα χαρακτηριστικά που θα ξεκλειδώσουν κάθε κρυμμένο κύτταρο αισιοδοξίας και θα τονώσουν κάθε στοιβάδα ζωντάνιας και λάμψης. Το ξέρεις, είμαι σχεδόν εμμονική με την περιποίηση της επιδερμίδας. Πάντα θα αναζητώ αυτή την υγιή όψη, τη λαμπερή, την ενυδατωμένη, την ξεκούραστη. Ένα μαγικό προϊόν να λειτουργεί για εμένα πριν από εμένα.
Kαι ναι αν ο έρωτας ήταν καινούργιος ορός, θα ήταν o Vinosource Serum S.O.S Thirst-Quenching της Caudalie. 


Και αν έπρεπε να πω γιατί τον ξεχώρισα θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη ''γιατί κάνει όλα όσα υπόσχεται''. Γιατί ξενυχτάω το τελευταίο διάστημα και έχω μια έντονη στρεσογόνο κατάσταση που με προβληματίζει και το επόμενο πρωί η υγιής όψη παραμένει εκεί παράλληλα με την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Γιατί αγαπώ την τόνωση που προσφέρει. Γιατί καταπραϋνει και ενυδατώνει σε βάθος. Γιατί χαρίζει πιο απαλή, άνετη και παράλληλα νεανική επιδερμίδα. Γιατί αγαπώ το ματ τελείωμα της επιδερμίδας μου σε κάθε εφαρμογή του. Γιατί αποτελεί την καλύτερη βάση πριν το foundation. Γιατί είναι 100% φυτικός και από πίσω του υπάρχει η ιστορία μιας σπουδαίας γυναίκας που στην είχα πει εδώ, αν θυμάσαι. Προφανώς λοιπόν αγαπώ και ξεχωρίζω τα Caudalie για όλη τη δύναμη των αιθέριων ελαίων που μεταπηδά και εισχωρεί σε κάθε στοιβάδα της επιδερμίδας, σε μεγαλύτερο βάθος. H δράση του ενισχυμένη, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών, με υαλουρονικό οξύ αλλά και με τις γνωστές πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού, ενυδατική vinolevure και έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, γνωστά για τις αντιξειδωτικές, ενυδατικές και άκρως θρεπτικές τους ιδιότητες. Η τιμή για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τoυ οικονομικότατη, 23,97 ευρώ τα 30 ml, στο DVcare. Να μην ξεχάσω να σου πω να δοκιμάσεις και την αντίστοιχη ενυδατική συνδιαστικά. Θα εκπλαγείς.  Αν στον προτείνω; Εννοείται πως ναι. Όποια ανάγκη και αν έχεις θα την καλύψει. Είναι από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους ορούς. Η αναλογία που χρησιμοποιήσε η Μathilde τα λέει όλα. 1/3 σταφύλια, 1/3 αποτελεσματικότητα και 1/3 πολυτέλεια. Άθροισε και γράψε στο αποτέλεσμα Caudalie. Τώρα ξέρεις που να στραφείς για να νιώσεις μια αύρα δροσιάς, όμοια με αυτή που συναντάς στα spa της εταιρείας. Kάποια πράγματα είναι μεθυστικά. Όπως ο έρωτας, το κρασί, η αγάπη, το χαμόγελο του. Έτσι ακριβώς και ο ορός της Caudalie που τον ερωτεύεσαι χάρη στα υπέροχα αποτελέσματα του. 


Και να θυμάσαι ό,τι ξεχωρίζει από τη μάζα να το αγαπάς πολύ και να επενδύεις πάνω του.