photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Live your Mythic Oil parfum story every morning...


Να σου πω μια ιστορία; 
Μια φορά και έναν καιρό στη Βαβυλώνα… Ο Βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ παντρεύτηκε την όμορφη Σεμίραμις, διάσημη για τη μεγαλοπρέπεια και τη σαγηνευτική της δύναμη. Η Σεμίραμις όμως έψαχνε με απόγνωση τους πλούσιους και αρωματικούς κήπους της χαμένης της παιδικότητας. Για αυτό το λόγο, ο Βασιλιάς, θέλοντας να της αποδείξει την αγάπη του, έχτισε για χάρη της τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας. Η Σεμίραμις περνούσε αρκετές ώρες μέσα στους Κήπους και ανάμεσα σε φυτά και μοναδικά λουλούδια από κάθε άκρη του κόσμου. Έτσι, λοιπόν, τα μαλλιά της κατακλύστηκαν από μοναδικά αρώματα, τα οποία δημιούργησαν μία σύνθεση που έκανε το Βασιλιά να την ερωτευτεί για πάντα. 


Ο μύθος ξεκινά από τη Βαβυλώνα για να καταλήξει να εντυπωσιάζει κάθε γυναίκα που θα μυρίσει το πρώτο άρωμα μαλλιών της L'Oréal Professionnel. Ένα μυθικό άρωμα εμπνευσμένο από ένα ξόρκι πάθους. Mythic Oil Le Parfum. Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί μόνο να το μυρίσεις. Να κλείσεις τα μάτια και να ονειρευτείς πως εσύ είσαι η Σεμίραμις. Μέσα στους κήπους της Βαβλώνας. Άσε τη μυρωδιά να σε παρασύρει σε μυρωδιές μανταρινιάς, φραγκοστάφυλων, φύλων βιολέτας. Ναι, είναι οι νότες κορυφής που ξυπνούν τις αισθήσεις. Άνοιξε τα μάτια, πάρε βαθιά ανάσα και συνέχισε να μυρίσεις. Άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί (το λατρεύω), lilly of valley ως νότες καρδιάς. Και για βάση βανίλια, καραμέλα και κόκκους τόνκα. Και αν όλα αυτά τα έκανες ''εικόνα'' , τώρα 1η Νοεμβρίου να πας στο κομμωτήριο σου και να μυρίσεις το απόλυτο άρωμα για τα μαλλιά σου. Και να τα ψεκάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Μη φοβηθείς, δε θα τα βαρύνει, δε θα τα λαδώσει. Δεν περιέχει οινόπνευμα. Από την πρώτο ψέκασμα θα αισθανθείς τις νότες των αρωμάτων να πλημμυρίζουν κάθε σου κύτταρο. Θα νιώσεις τις αισθήσεις σου να ξυπνούν και τα μαλλιά σου να αποπνέουν φρεσκάδα και αισθησιασμό. Παράλληλα θα έχεις και τα οφέλη του λαδιού Mythic Oil. , μυθική λάμψη και θρέψη. Και το καλύτερο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο σώμα σου. Όσο για τη διάρκεια του. Σημείωσε και θα με θυμηθείς. Μεγάλη. Διαρκεί όλη μέρα. Και αν θες τσέκαρε το. Ρίξε σε ένα χαρτάκι κλείσε το σε ένα σημειωματάριο και άφησε το μια εβομάδα. Άνοιξε το. Θα μυρίζει ακόμα! Πόσα ακόμη να ζητήσεις από ένα άρωμα; Σου δίνω και δεύτερο συν. Η τιμή του ακόμη πιο μυθική. 29 ευρώ τα 75 ml. Και όλα αυτά στο πιο εκλεπτυσμένο, πολυτελές και παράλληλα μυστηριώδες μπουκάλι. Να σου θυμίζει κάθε πρωί τον αισθησιασμό που κρύβεις μέσα σου. Να στον αποκαλύπτει και παράλληλα να τον αποκαλύπτει και στους γύρω σου. Σε όλους όσοι μυρίσουν τα μαλλιά σου. Με ένα φύσιμα του ανέμου. Με ένα τυχαίο άγγιγμα.
 Γι' αυτό ακριβώς το λόγο λατρεύω τη L' Oreal Professionnel, γιατί σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή. 



Eσύ θα ζήσεις τη μυθική μαγεία του Mythic Oil Le Parfum; 
Kαι να θυμάσαι ''you gotta have style., it helps you get up in the morning''. 
Aλλά επιβάλλεται πιο πολύ, να χαρίζεις στον εαυτό σου μικρές στιγμές πολυτέλειας. 
Και το Mythic Oil Le Parfum σίγουρα βοηθά!