photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Make a -statement jewellery- picnic for yourself...




Spread a blanket in your backyard.
Pack lemonade, peanut butter & jelly sandwiches, muffins, pies.
Make a picnic for yourself. 
Don't forget your smile...

Ξέρεις είναι ωραίο συναίσθημα να νιώθεις πως ανήκεις κάπου! Όσο περνάνε τα χρόνια, όσο μεγαλώνεις, όσο αλλάζεις. Να πιστεύεις σε κάτι και να το ακολουθείς! Μακριά από κατευθυνόμενες ενέργειες και πάντα πιστός στη φιλοσοφία σου! Όσα χρόνια και αν περάσουν θα θέλω να είμαι πάντα vintage lover. Θα αναζητώ την αισθητική, την ομορφιά, το γέλιο, την αγάπη σε ό,τι είναι αυθεντικό. Αναλλοίωτο στο χρόνο που μπορεί να παραγκωνιστεί κάπως αλλά πάντα θα βρίσκει τρόπο να ξεπηδά από το χρονοντούλαπο της ζωής. Αγαπώ τα picnic. Δεν χρειάζονται πολλά : ένα καλάθι, μια ρετρό κουβέρτα, λεμονάδα, muffins και καλή παρέα. Όπως την ορίζεις εσύ! Αρκεί να είναι αυθεντική! Σε πείσμα των καιρών... Σε τέτοια ζοφερή πραγματικότητα να αναζητάς το όμορφο! Υπάρχει ακόμη και στα πιο απλά αντικείμενα! Κάπως έτσι ανακάλυψα και τα κοσμήματα της Έρρικας Λευθέρη. Aυθεντικότητα, μοναδικότητα, ομορφιά! Και ναι αγαπώ την αισθητική τους γιατί ταιριάζει με την δική μου και γιατί δεν είναι κάποια ακόμη κόσμηματα...Yλικά όπως ο μπρούτζος, επιχρυσωμένος ή επαργυρωμένος με ματ φινίρισμα, αλλά και ημιπολύτιμοι λίθοι παράλληλα με  γεωμετρικά σχήματα δίνουν τα πιο εντυπωσιακά και καλαίσθητα κοσμήματα.Τα κοσμήματα της Έρρικας δεν χρειάζονται λόγια, ειναι αυτό που λένε πως η εικόνα μιλά από μόνη της! Στη συγκεκριμένη ίσως και να αδικεί. Είναι απλώς υπέροχα!
Erica Leftheri  tiny butterfly and heart rings/ Erica Leftheri heart gold cuff/ Erica Leftheri lava pendant necklace/ White bangles Accessorize / Accessorize snake bracelet / Massimo Duti shirt/ Rayban wayfarer sunglasses/ panama hat.

Κλείσε το μάτι σε κάθε δυσκολία! 
 Επειδή μπορείς!