photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Gold & Beautiful make up guide... Cherrybox x The Balm Cosmetics!




Αγαπώ το φυσικό μακιγιάζ καθώς είναι ό,τι πιο chic και αναμφίβολα τονίζει τη φυσική γοητεία. Επιλέγω σχεδόν πάντα φυσικό λαμπερό look, που καταχρηστικά έχω ονομάσει Gold & Beautiful καθώς είναι effortless chic και με απλές κινήσεις με συνοδεύει από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή έξοδο. Λατρεύω την εντυπωσιακή τελειότητα της λαμπερής και αψεγάδιαστης επιδερμίδας που έχει μια φωτεινή επιβλητική λάμψη, ενώ για τα μάτια επιλέγω χρυσούς και χάλκινους μεταλλιζέ τόνους και τα χείλη τα ΄΄ντύνω΄΄ είτε σε nude είτε σε εκρηκτικές κόκκινες αποχρώσεις. Για να είμαι ειλικρινής μόλις σας παρουσίασα το καθημερινό μου μακιγιάζ που με μερικές έξυπνες κινήσεις το μεταμορφώνω πανεύκολα σε βραδινό σε μόλις λεπτά και παράλληλα θα σας πω ποια είναι τα 3 προϊόντα της the Balm Cosmetics που επέλεξα από το Cherrybox και αφενός δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μου, αφετέρου απογειώνουν στο λεπτό το συγκεκριμένο look! 

Επιδερμίδα

Eπενδύω πάντα στην τελειότητα και στο λαμπερό touch που μου χαρίζει
η πούδρας λάμψηςthe Balm Bonnie-Lou Manizer
Αρχικά αφού εφαρμόσω την ενυδατική μου, χρησιμοποιώ primer για ομοιομορφία. Στη συνέχεια με ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόζω κονσίλερ στις ατέλειες και στους μαύρους κύκλους και απλώνω το foundation μου. Επειδή θέλω το μακιγιάζ μου να έχει μια φυσική αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή λάμψη χρησιμοποιώ το λατρεμένο μου highlighter, την υπερφανταστική πούδρα λάμψης, the Balm Bonnie-Lou Manizer. Η χρυσή-σαμπανιζέ απόχρωση της, η μοναδική βελούδινη υφή της και η έντονη χρωματική της απόδοση με κάνουν να τη θεωρώ μια από τις top 5 πούδρες λάμψης ever. Tην απλώνω ψηλά στα ζυγωματικά και πάνω από το κόκαλο, στο κόκαλο του φρυδιού, στη μύτη και στην εσωτερική γωνία των ματιών για να φωτίσει το βλέμμα. Τέλος, απλώνω απαλό ρουζ στα μάγουλα.

Μάτια
Για το μακιγιάζ των ματιών μου, χρησιμοποιώ πάντα παλέτες. Τον τελευταίο καιρό δηλώνω εμμονική με την παλέτα σκιών της the Balm Smoke Balm Vol.4 που κυριολεκτικά δεν έχει βγει λεπτό από την τσάντα μου. Πρόκειται για μια τέλεια παλέτα με 3 ονειρικές αποχρώσες : 2 μεταλλικές και 1 ματ που είναι it για κάθε look, είτε πρωινό είτε βραδινό.

Πρωινό μακιγιάζ
Για ένα ήσυχο πρωινό μακιγιάζ απλώνω τη χρυσαφί σκιά, Smoking στην πτυχή του ματιού και την σοκολατί Striking στο καπάκι, σβήνοντας την απαλά προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Τονίζω τις άνω βλεφαρίδες με μαύρη μάσκαρα και είμαι έτοιμη.

Πως θα το μετατρέψω σε βραδινό;

H παλέτα ματιών the Balm Smoke Balm Vol 4
είναι το απόλυτο must have με 3 εκπληκτικές all
time chic αποχρώσεις, κατάλληλη για λαμπερό
smokey look!  
Αν θέλω να μετατρέψω το look σε βραδινό, χρησιμοποιώ και πάλι τις φλογερές αποχρώσεις της παλέτας the Balm Smoke Balm Vol.4 . Αρχικά τονίζω με ένα πινέλο την χρυσή μεταλλική σκιά Smoking σε όλο το κινητό βλέφαρο, εφαρμόζω στην γωνία και στο καπάκι την απαλή ταμπά ματ Luminous και την σοκολατί μεταλλική Striking σκιά με ανοδική φορά προς το τόξο των φρυδιών και σβήνω. Με ένα λεπτό πινέλο που έχω βουτήξει στην σοκολατί μεταλλική σκιά σχεδιάζω μια παχιά γραμμή σύρριζα στις κάτω βλεφαρίδες. Για να δώσω ένταση στο βλέμμα υπογραμμίζω την εξωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου με σκούρο καφέ μολύβι. Τέλος τονίζω τις βλεφαρίδες με δύο στρώσεις μάσκαρα σε μαύρο χρώμα και αναδεικνύω τα φρύδια χτενίζοντας τα με το ειδικό βουρτσάκι και γεμίζω τα κενά, διορθώνοντας το σχήμα τους.


Χείλη

To υγρό ματ κραγιόν the Balm Meet Matt (e) Hughes
στην απόχρωση Dedicated,
μπορεί να απογειώσει στο λεπτό ακόμη και το πιο
αδιάφορο look! 
Αν είναι πρωί επιλέγω πάντα nude αποχρώσεις στα χείλη για να δείχνω απόλυτα φυσική. Το βράδυ όμως που θέλω τα χείλη μου να δείχνουν σαρκώδη και σέξι, βγάζω από την τσάντα μου το υγρό κραγιόν the Balm  Meet Matt ( e ) Hughes Dedicated και χαρίζω στα χείλη μου μια σαγηνευτική και μεθυστική bold ματ απόχρωση κόκκινου δαμασκηνί! Με το υπέροχο βουρτσάκι του σχεδιάζω το περίγραμμα τους και στη συνέχεια γεμίζω το εσωτερικό τους! Και για να ακριβολογώ το συγκεκριμένο κραγιόν με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη καθώς μένει απόλυτα πιστό στα χείλη μου ακόμη και μετά από πολλά κοκτέιλς. Περιττό να αναφέρω πως παράλληλα ενυδατώνει τα χείλη μου χάρη στα συστατικά μέντας και βανίλιας που περιέχει. Το λατρεύω!



Έκπληξη!

Και αν φτάσατε ως εδώ, τότε σας επιφυλάσσω μια άκρως συναρπαστική έκπληξη με το αγαπημένο μου Cherrybox! Για να κάνω λίγο πιο gold & beautiful τις ημέρες αλλά και  τις νύχτες σας, θα σας χαρίσω 1 υπέροχο kit με τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο look. Και αν θέλετε να παίξετε με την τύχη σας, τότε δεν έχετε παρά να το διεκδικήσετε στο Giveaway μου.

Μια τυχερή φίλη θα κερδίσει το απόλυτο τρίπτυχο για το gold and beautiful look της : την μοναδική παλέτα σκιών The Balm Smoke Balm Vol.4, την υπερφανταστική πούδρα λάμψης, Τhe Balm Bonnie-Lou Manizer και το υπέροχο κραγιόν the Balm  Meet Matt (e) Hughes Dedicated!


To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι :
1.      Like στο All things you are και στo Cherrybox 
2.      Follow @allthingsyouare και @cherryboxgr στο Ιnstagram
3. Σχόλιο : εσάς ποια είναι η μαγική πινελιά που βάζετε στο μακιγιάζ σας για να μεταμορφωθεί από πρωινό σε βραδινό; 


Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθετε αν η τύχη σας έκλεισε το μάτι. 

Kαλή τύχη !