photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

To απόλυτο elegant festive look θέλει μόλις 7 προϊόντα Inglot...



''Simplicity is the key note of all true elegance''... 

Τα λόγια της Coco Chanel είναι μότο μου και ακολουθώ πιστά αυτό τον κανόνα ακόμη και στο μακιγιάζ μου! Εδώ και χρόνια θεωρώ πως μια γυναίκα για να δείχνει πάντα εντυπωσιακά όμορφη, χρειάζεται να ακολουθεί ένα μινιμαλιστικό τρίπτυχο : λαμπερή επιδερμίδα, εντυπωσιακά μάτια και σαγηνευτικά σέξι χείλη!  Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, αναζητώ το μακιγιάζ που θα με δείχνει όμορφη και θα ενισχύει τη θηλυκότητα και τη λάμψη μου από το πρωί έως το βράδυ.


Φέτος για το ιδανικό festive look, εμπιστεύτηκα την INGLOT και με τη βοήθεια του makeup artist Μάνου Καββαθά, δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο elegant μακιγιάζ με προϊόντα Inglot

Φωτεινή επιδερμίδα, λαμπερά μάτια και έντονα τονισμένα bold χείλη είναι το look που επέλεξα. 


Στο μακιγιάζ πρωταγωνίστησαν 7 προϊόντα star που είναι το κλειδί για το απόλυτο effortless chic  look.


Ο Μάνος ενυδάτωσε το δέρμα και χρησιμοποίησε primer προκειμένου να έχει διάρκεια το μακιγιάζ και εφάρμοσε κορέκτορα για να καλύψει ατέλειες και μαύρους κύκλους και κονσίλερ για να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Στη συνέχεια δημιούργησε φωτεινή βάση στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας το INGLOT Beautifier, μια κρέμα με χρώμα που χαρίζει μεταξένια και λαμπερή επιδερμίδα και φυσική κάλυψη ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα (σημειώστε πως αυτό το μαγικό προϊόν έχει στη σύνθεση του το αντιγηραντικό συνένζυμο Q10 που εξασφαλίζει λάμψη και υγεία στο δέρμα). Παράλληλα χρησιμοποίησε το INGLOT AMC Face and Body Illuminator, το οποίο ανέμειξε με το foundation για να δημιουργήσει εσωτερικά κοψίματα και να δώσει φυσικό μπρονζέ χρώμα στα ζυγωματικά, παράληλλα εφάρμοσε ρουζ στα μάγουλα και ολοκλήρωσε με highlighter για απόλυτη λάμψη στο δέρμα. Στα μάτια άπλωσε σε όλο το βλέφαρο λαμπερές σκιές σε χρυσαφί και καφέ αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα τις Eye Shadow Pearl Square 397 και 423 από τη Freedom System customized παλέτα που είχα δημιουργήσει (διαβάστε περισσότερα για την έξυπνη πολιτική της εταιρείας εδώ). Τη χρυσαφί την άπλωσε στην πτυχή του ματιού και την πιο σκούρα στο καπάκι ΄΄σβήνοντας΄΄ την προς την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια δημιούργησε μια λεπτή γραμμή eyeliner σύρριζα στις άνω βλεφαρίδες με το υπέροχο INGLOT Liquid Eyeliner σε μαύρη απόχρωση, ενώ έδωσε σχήμα στα φρύδια, τονίζοντας το φυσικό τους χρώμα με την εκπληκτική μάσκαρα φρυδιών INGLOT Brow Shaping Mascara. Oλοκλήρωσε με μαύρη μάσκαρα Ιnglot False Lash Effect Mascara τόσο στις άνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Tέλος, επειδή θέλαμε να κάνουμε πιο ενδιαφέρον το look, πήγαμε κόντρα στους κανόνες και αντί για βαθύ κόκκινο, ακολούθησα τις συμβουλές του Μάνου και τον άφησα να βάψει τα χείλη με ένα ΄΄διαφορετικό΄΄ κόκκινο – κεραμιδί κραγιόν, το ΙNGLOT HD Lip Tint Matte 31, αφού πρώτα περιέγραψε το σχήμα τους με ένα μολύβι στο ίδιο χρώμα. Nα μην ξεχάσω να σας πω πως η συγκεκριμένη απόχρωση είναι απλώς επικά μοναδική καθώς ενθουσίασε όποιον την είδε και πως το ΙNGLOT HD Lip Tint Matte είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σταθερά κραγιόν που έχω εφαρμόσει ποτέ, ακόμη και μετά από 12 ώρες ήταν στη θέση του! Πιστέψτε με είναι το κραγιόν που πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας!

Έκπληξη!

Και αν φτάσατε ως εδώ, τότε σας επιφυλάσσω μια άκρως συναρπαστική έκπληξη! Για να κάνω λίγο πιο elegant τις festive ημέρες και  νύχτες που έρχονται, σας θα σας χαρίσω 1 υπέροχο kit με τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο look. Και αν θέλετε να παίξετε με την τύχη σας, τότε δεν έχετε παρά να τις διεκδικήσετε στο Giveaway μου.

Μια τυχερή φίλη θα κερδίσει το απόλυτο τρίπτυχο για το celebratory look της : το υπέροχο κραγιόν ΙNGLOT HD Lip Tint Matte 31, το eyeliner INGLOT Liquid Eyeliner και τη διπλή παλέτα σκιών!

To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι :
1.      Like στο All things you are και στην  Inglot Greece
2.      Follow @allthingsyouare και @inglotgreece στο Ιnstagram


Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθετε αν η τύχη σας έκλεισε το μάτι. 

Kαλή τύχη ! 

Update : Η τυχερή νικήτρια είναι η Kovatsi Giota @kvgiota. Aν δεν είδατε το όνομα σας επανέρχομαι σύντομα με υπερλαμπερό διαγωνισμό!