photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Η βραδινή μου skincare routine και το μυστικό μου για τέλειο δέρμα...




Η απόλυτη ευτυχία ξεκινά τη στιγμή που θα κάνω την καθιερωμένη skincare routine μου και θα ξαπλώσω στο κρεβάτι, έτοιμη να παραδωθώ στην αγκαλιά του Μορφέα. Ας είμαι ειλικρινής, αγαπώ τον ύπνο. Αν δεν έχω κλείσει ένα 8ωρο ποιοτικού ύπνου, νιώθω υποτονική και αυτό φαίνεται στο πρόσωπο μου...

Είναι γνωστό πως αν δεν κοιμόμαστε καλά και αρκετά, οι συνέπειες θα εμφανιστούν στην επιδερμίδα τους προσώπου μας. Θαμπή όψη, έλλειψη ζωντάνιας στο δέρμα, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ακόμη και λεπτές γραμμές, προδίδουν την έλλειψη ή την κακή ποιότητα ύπνου. Ο βραδινός ύπνος είναι αναμφίβολα το μυστικό της όμορφης επιδερμίδας καθώς όπως έχει αποδειχθεί, γύρω στη 1 το πρωί η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων βρίσκεται στο απόγειο της. Με λίγα λόγια ο καλός ύπνος είναι το καλύτερο αντιγηραντικό tip αλλά και το μυστικό για τέλεια επιδερμίδα!
Επειδή όμως μόνο αυτό δεν αρκεί φροντίζουμε να θωρακίσουμε το δέρμα μας με τις καλύτερες φροντίδες, προϊόντα κλειδιά που γίνονται σύμμαχοι ενάντια στη γήρανση και τα σημάδια του χρόνου. Γι’ αυτό και αποφάσισα να σας παρουσιάσω όσα χρησιμοποιώ ή έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και αγάπησα...

My luxury skincare night products!

§  La Mer The Intensive Revitalizing Mask
H απαραίτητη μάσκα προσώπου! Η La Mer The Intensive Revitalizing Mask είναι μια υπέροχη μάσκα που χαρίζει σε μόλις 8 λεπτά υγιή, φρέσκια, νεανική όψη και επιπλέον προστατεύει από τη γήρανση που οφείλεται στο στρες χάρη στα ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιέχει. Προσωπικά, όταν το δέρμα μου το απαιτεί, την αφήνω να δράσει ως θεραπεία όλη νύχτα. Την αγαπώ!

§  Chanel Blue Serum
Το πιο blue serum που ανάμεσα στα 3 κυρίαρχα συστατικά του είναι και η Ελληνική μαστίχα. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή νιώθουμε μια τονωτική αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης ενώ μέρα με τη μέρα, το δέρμα μας θα δείχνει νεότερο, πιο σφριγηλό και υγιές, ο χρωματικός του τόνος πιο ισορροπημένος και οι ρυτίδες ορατά πιο λείες. Μαγικό!

§  La Prairie Ice Crystal Serum Cellulaire Suisse
Ο ορός La Prairie Ice Crystal Serum Cellulaire Suisse, καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης, ενισχύει και οχυρώνει την άμυνα ενάντια στο άγχος που επιφέρει την πρόωρη γήρανση, ανακουφίζει από τα σημάδια της κούρασης και δρα ενάντια στις λεπτές γραμμές, τη θαμπή όψη και την ξηρότητα, αφήνοντας το δέρμα νεανικό και υγιές. Σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

§  Lancôme Advanced Genifique Youth Activating Concentrate
Σίγουρα έχετε ακούσει πως ο ορός Advanced Genifique Youth Activating Concentrate της Lancôme επανορθώνει και ενεργοποιεί τη νεότητα της επιδερμίδας σε μόλις 7 ημέρες. Λειαίνει, λοιπόν, τις λεπτές γραμμές και τις έντονες ρυτίδες, ενισχύει τη λάμψη, προσφέροντας ομοιογενή τόνο, ενισχύει την ελαστικότητα και την τονικότητα και παράλληλα συσφίγγει το δέρμα, μειώνοντας τη χαλάρωση. Διαχρονικά αγαπημένος μου, δοκιμάστε τον!

§  Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ορκίζεται στις μαγικές του ιδιότητες! Καθόλου τυχαία μιας και ο ορός επιδιόρθωσης Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II χαρίζει από την πρώτη κιόλας χρήση του απαλή, φωτεινή και πιο νεανική επιδερμίδα, μειώνοντας θεαματικά τα σημάδια της γήρανσης. Θα σας πω μόνο πως τον αγοράζω ξανά και ξανά!

§  Estee Lauder Advanced Night Repair Recovery Mask-in-Oil
Μοναδική θεραπεία που εφαρμόζουμε το βράδυ μετά τον ορό και μας χαρίζει αμέσως λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Το Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil, περιποιείται το δέρμα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού κύκλου ανάκτησης για να το ενισχύσει και να υποστηρίξει την φυσική του διαδικασία επιδιόρθωσης ως ένα υψηλής απόδοσης συμπλήρωμα του Advanced Night Repair.

§  Bobbi Brown Hydrating Eye Cream
Η απαραίτητη κίνηση για λαμπερό, ξεκούραστο και άκρως νεανικό βλέμμα. Η κρέμα ματιών της Bobbi Brown, Hydrating Eye Cream είναι μια από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει και σας την προτείνω αν ψάχνετε μια καλή ενυδατική κρέμα ματιών που απορροφάται γρήγορα και αφήνει την περιοχή των ματιών απαλή, λεία και αναζωογονημένη ενώ παράλληλα ενυδατώνει άψογα, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους.

§  Η μεταξωτή μου μαξιλαροθήκη Silk by Sophie Mohr

My ultimate silk pillow case! 

Το μυστικό της νεανικής επιδερμίδας που περνά από γενιά σε γενιά και λειτουργεί!
Κοιμόμαστε πάντα σε μαξιλαροθήκες από μεταξωτό ύφασμα που θα μας χαρίσουν φρέσκο δέρμα, βάζοντας φρένο στις γραμμές και τις ρυτίδες.
Αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη να επενδύσετε σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη καθώς είναι μια πραγματική επένδυση ομορφιάς για μια ζωή. Προσωπικά δεν διανοούμαι να αλλάξω την πολυτελή αίσθηση, κυριολεκτικά βασιλική που μου χαρίζει κάθε βράδυ η Silk by Sophie Mohr μαξιλαροθήκη μου!

Η μεταξωτή μαξιλαροθήκη και το μετάξι κάνουν όντως καλό στην επιδερμίδα μου;
Η απάντηση είναι ρητή και κατηγορηματική, ναι! Σχεδόν οι περισσότερες από εμάς κοιμόμαστε στο πλάι (count me in) με το πρόσωπο να πιέζεται στο μαξιλάρι. Θα έχετε λοιπόν παρατηρήσει τις γραμμές ή τα σημάδια με τα οποία πολλές φορές ξυπνάμε! Όσο λοιπόν μεγαλώνουμε αυτές οι γραμμές,  καθυστερούν να εξαφανιστούν με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να αυξάνονται. Η χρήση της μεταξωτής μαξιλαροθήκης λοιπόν είναι απαραίτητη. Επιπλέον, βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας που έχουμε χρησιμοποιήσει με αποτέλεσμα να ξυπνάμε και το δέρμα μας να δείχνει εξαιρετικά ενυδατωμένο, λαμπερό, λείο και ελαστικό. Τέλος, με τη μεταξωτή μαξιλαροθήκη, ακόμη και τα μαλλιά μας είναι τέλεια, απαλά, λαμπερά χωρίς το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

Όπως καταλαβαίνετε η χρήση της είναι επιβεβλημένη για κάθε γυναίκα που ψάχνει την ιδανική περιποίηση προσώπου είτε στα 20, στα 30 είτε μετά τα 40.  Γι’ αυτό και σας συστήνω ανεπιφύλακτα να επενδύσετε στην πολυτελή της απαλότητα. Δεν μπορώ να μην αναφέρω πως οι Silk by Sophie Mohr μαξιλαροθήκες είναι Ελληνικές, κατασκευάζονται στην Σαντορίνη, πωλούνται εδώ αλλά και σε πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων.
Ανακαλύψτε τις και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξει μια για πάντα η καθημερινότητα σας!  

Έκπληξη!

Και αν φτάσατε ως εδώ, τότε σας επιφυλάσσω μια άκρως συναρπαστική έκπληξη! Για να κάνω λίγο πιο premium τις νύχτες σας θα σας χαρίσω 2 από τις αγαπημένες μου μεταξωτές μαξιλαροθήκες Silk by Sophie Mohr . Και αν θέλετε να παίξετε με την τύχη σας, τότε δεν έχετε παρά να τις διεκδικήσεις στο Giveaway μου. 

Δύο τυχερές φίλες θα κερδίσουν από μια εκπληκτική μεταξωτή μαξιλαροθήκη!
To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι :
1.      Like στο All things you are και στην Silk by Sophie Mohr
2.      Follow @allthingsyouare και @silkbysophiemohr στο Ιnstagram
3.      Πείτε μου αν γνωρίζατε το δικό σας μυστικό βραδινής πολυτέλειας!

Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθετε αν η τύχη σας έκλεισε το μάτι. 
Kαλή τύχη !