photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Όμορφα μαλλιά και χαλάρωση με τη δύναμη της Παιώνιας και της Klorane...



Κινέζικη παιώνια για όμορφα μαλλιά χωρίς ερεθισμούς...

Noμίζω πως διανύω την περίοδο που εκτιμώ λίγο παραπάνω τις αγκαλιές, τα χάδια και την φροντίδα. Κυρίως αυτά που χαλαρώνουν και σε κάνουν να αφήνεσαι, απολαμβάνοντας τη στιγμή. Στην καθημερινότητα μου αναζητώ πάντα το κάτι παραπάνω που θα μου χαρίσει ηρεμία, χαλάρωση και ανακούφιση. Με απλά λόγια αναζητώ anti-stress rituals προκειμένου να διατηρήσω τις ισορροπίες μου! Είτε πρόκειται για ένα απλό matcha latte νωρίς το πρωί, για απλές κινήσεις μασάζ, ή για τη φροντίδα των μαλλιών μου.

Είμαι εμμονική με την περιποίηση των μαλλιών μου γι’ αυτό και αναζητώ πάντα τα καλύτερα και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα. Μέχρι πρόσφατα τις θεραπείες περιποίησης και όλες τις εξειδικευμένες λύσεις, τις αναζητούσα κυρίως στο κομμωτήριο. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν ανακάλυψα στο φαρμακείο, την υπέροχη σειρά περιποίησης της Klorane με βάση την παιώνια που μου απέδειξε πως τα μαλλιά μπορούν να δείχνουν στα καλύτερά τους, με τρόπο απόλυτα φυσικό!

Δεν θα σας κρύψω πως την Klorane την εμπιστεύομαι και την εκτιμώ για τη φιλοσοφία, τη φινέτσα, τη γαλλική αύρα που αποπνέει αλλά κυρίως για τα άκρως αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα που κρύβουν μέσα τους βοτανικούς θησαυρούς.


Η νέα της σειρά λοιπόν με βάση την κινεζική παιώνια, δοκιμάστηκε ακριβώς τη στιγμή που τα μαλλιά μου την είχαν πραγματικά ανάγκη. Οι βαφές, τα ΄΄ξανοίγματα΄΄, το καθημερινό ίσιωμα είχαν αρχίσει να ταλαιπωρούν τα μαλλιά μου και να μου προκαλούν έντονο ερεθισμό. Έτσι, στράφηκα στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης! Και χρησιμοποίησα τα τρία διαφορετικά προϊόντα της Klorane με βάση την κινεζική παιώνια, τόσο το καθένα ξεχωριστά, όσο και όλα μαζί ως ολοκληρωμένη και εντατική θεραπεία, προκειμένου να χαρίσω στα μαλλιά μου μια απόλυτη anti-stress φροντίδα, να καταπραΰνω τους ερεθισμούς στο τριχωτό της κεφαλής και να τα φροντίσω.
Τρεις πολύτιμοι σύμμαχοι!

Το σαμπουάν με Παιώνια χάρη στο εκχύλισμα παιωνίας που διαθέτει, καθαρίζει απαλά αλλά άκρως αποτελεσματικά τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει και καταπραΰνει το τριχωτό από τους όποιους ερεθισμούς, ενώ το μοναδικό του άρωμα χαλαρώνει απόλυτα το πνεύμα! 


Επόμενο προϊόν το εξαιρετικό τζελ για μετά το λούσιμο με Παιώνια που ενισχύει περαιτέρω την απαλότητα, την ελαστικότητα και τη λάμψη των μαλλιών, καταπραΰνει το τριχωτό ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στο εύκολο ξέμπλεγμα τους. Αξίζει να αναφέρω πως με τη συστηματική του χρήση θα δείτε ξανά τα μαλλιά σας εξαιρετικά ενυδατωμένα και υγιή


Τέλος, ο SOS ορός με Παιώνια (που είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τη σειρά και απόλυτο must have) βοήθησε τα μαλλιά μου να ανακτήσουν τη χαμένη τους άνεση, να μειωθεί ο ερεθισμός, να διατηρήσουν  και να ενισχύσουν την υγεία τους και παράλληλα να μένουν απόλυτα ενυδατωμένα και προστατευμένα. Τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, αμέσως μόλις νοιώσουμε αίσθηση ερεθισμού. Έχει απολαυστική δροσερή υφή, δεν είναι καθόλου λιπαρός, δεν κολλάει και εφαρμόζεται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Σημειώστε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αγωγή για 7 ημέρες, ιδανικά το βράδυ.


Χρησιμοποιώντας και τα τρία προϊόντα, απόλαυσα μοναδικά αποτελέσματα φροντίδας. Τα μαλλιά μου είναι τέλεια, απαλά, ανάλαφρα, ελαστικά, μεταξένια χωρίς ερεθισμούς και βαθιά ενυδατωμένα. Πλέον τα προϊόντα αυτής της πραγματικά υπέροχης σειράς είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών μου. Πρόκειται αναμφίβολα για μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης! Αναζητήστε τα προϊόντα της Klorane στα φαρμακεία. Σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα! 

Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου 
Concept φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου / S.S.