photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Γιατί αγαπώ το dry shampoo; Και γιατί το dry shampoo της Klorane πρέπει να υπάρχει πάντα στην τσάντα σου;




Το να είσαι ΄΄wonder woman΄΄ είναι αρκετά συναρπαστικό αλλά κάποιες φορές είναι και πρόβλημα. Όταν δουλεύεις πολλές ώρες την ημέρα και ο χρόνος σου μοιράζεται ανάμεσα σε meetings, events, γυμναστήριο και lazy brunches και ξενύχτια μέχρι πρωίας, θέλεις να δείχνεις και να είσαι συνεχώς περιποιημένη και τα μαλλιά σου στην εντέλεια μιας και αναμφίβολα είναι το σημείο που τονώνει την αυτοπεποίθηση μας. Αλλά υπάρχουν και οι μέρες που δεν έχεις καθόλου χρόνο ή διάθεση για το καθιερωμένο λούσιμο. Τη λύση λοιπόν στα άτονα, βαριά και λιπαρά μαλλιά έρχεται να τη δώσει το πιο σωτήριο beauty product για τα μαλλιά που δεν είναι άλλο από το dry shampoo! Eίναι πραγματικά το απόλυτο προϊόν που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου!

Αγαπώ το ξηρό σαμπουάν και πιο συγκεκριμένα το dry shampoo Klorane μιας και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, όγκο και απαλό τελείωμα στα μαλλιά μου για ώρες. Αλλά επειδή μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι το ξηρό σαμπουάν της Klorane και γιατί αποτελεί για εμένα must have επιλογή, να σας πω πως είναι το πιο έξυπνο και συγχρόνως το πιο απαραίτητο beauty προϊόν μαλλιών που σχεδιάστηκε για να απορροφά τη λιπαρότητα, για να δίνει όγκο και σώμα στα μαλλιά και για να διευκολύνει το styling.

Γιατί είναι τέλειο αυτό το ξηρό σαμπουάν μαλλιών;

Γιατί σε μόλις 2 λεπτά όπου και αν είμαστε μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά καθαρά και αψεγάδιαστα μαλλιά χωρίς νερό. Παράλληλα  εξοικονομούμε χρόνο ενώ μπορούμε να μειώσουμε τη συχνότητα ανάμεσα στα λουσίματα σε περίπτωση που το τριχωτό παρουσιάζει ευαισθησία ή έχουμε βάψει τα μαλλιά μας. Τέλος, έχει υπέροχο και άκρως αναζωογονητικό άρωμα ενώ δεν αφήνει σημάδια στα μαλλιά, ούτε κολλάει.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όποιο τύπο μαλλιών και αν έχουμε;

Το  ξηρό σαμπουάν της Klorane είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες, είτε έχουμε κανονικά μαλλιά είτε άτονα, χωρίς όγκο, λεπτά ή λιπαρά. Φυσικά είναι η τέλεια επιλογή όταν θέλουμε να φρεσκάρουμε την εικόνα των μαλλιών μας, ανάμεσα στις εξόδους ή όταν απλά παραλείψαμε το κανονικό μας λούσιμο. 

Πως το χρησιμοποιώ;

Mπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά το Klorane Dry Shampoo σε στεγνά μαλλιά, χωρίζοντας τα σε τούφες πάντα σε απόσταση 30 εκατοστών από τη ρίζα ή το μήκος της τρίχας. Αφήνουμε το προϊόν να δράσει για 2 λεπτά και στη συνέχεια το αφαιρούμε με 3 τρόπους για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα:
1.      Εάν θέλουμε να απορροφήσουμε τη λιπαρότητα,
2.       χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων μας κάνουμε απαλές, κυκλικές κινήσεις μασάζ ώστε να εισχωρήσει το προϊόν και να απορροφηθεί η λιπαρότητα. 
3.      Εάν επιθυμούμε όγκο και ατημέλητο look, απλά ανακατεύουμε τα μαλλιά από πάνω προς τα κάτω.
4.      Εάν χρησιμοποιήσουμε το Dry shampoo ανάμεσα σε δύο brushing και επιθυμούμε λείανση, χρησιμοποιούμε βούρτσα. Έτσι, το χτένισμα ανακτά ανάλαφρη όψη και όγκο.

Ποιο χρησιμοποιώ εγώ αυτή την περίοδο και γιατί το επέλεξα;

Τελευταία χρησιμοποιώ το Klorane με τσουκνίδα που είναι υπερ-απορροφητικό και το καλύτερο ξηρό σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα αν έχετε λιπαρά ή πολύ λιπαρά μαλλιά που χρειάζονται καθημερινά λούσιμο. Είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η πιο SOS και αποτελεσματική λύση! 
Για την ιστορία το 1971 ο Pierre Fabre δημιούργησε το 1ο dry shampoo με τσουκνίδα! 



Ανακαλύψτε το ξηρό σαμπουάν Klorane στο φαρμακείο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξει μια για πάντα η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας!  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πωλείται ένα Dry Shampoo Klorane κάθε 8 δευτερόλεπτα  σε όλο τον κόσμο.

Έκπληξη!

Και αν φτάσατε ως εδώ, τότε σας επιφυλάσσω μια άκρως συναρπαστική έκπληξη! Για να κάνω λίγο πιο easy τις μέρες σας θα σας χαρίσω 3 από τα αγαπημένα μου Klorane Dry Shampoo με τσουκνίδα. Και αν θες να παίξεις με την τύχη σου, τότε δεν έχεις παρά να τα διεκδικήσεις στο Giveaway μου. 
Τρεις τυχερές φίλες θα κερδίσουν από ένα εκπληκτικό Klorane Dry Shampoo με τσουκνίδα
To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι :
1.      Like στο All things you are και στην Klorane Greece
2.      Follow @allthingsyouare και @klorane_greece στο Ιnstagram
3.      Πες μου αν γνώριζες το dry shampoo της Klorane και πόσο σε εντυπωσίασε!

Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι. 
Kαλή τύχη !