photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Οι 7+2 καλύτερες affordable mascara που έχω δοκιμάσει!


Οι σαγηνευτικές μακριές και έντονες βλεφαρίδες είναι το όνειρο όλων των γυναικών. Όλες ποντάρουμε στο sexy chic εφέ των XXL βλεφαρίδων και χωρίς αμφιβολία είναι πάντα το δυνατό χαρτί για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. 

Για να πετύχουμε όμως το ΄΄δραματικό΄΄ έντονο look χρειαζόμαστε έναν πολύτιμο σύμμαχο που δεν είναι άλλος από μια καλή μάσκαρα. Η αλήθεια είναι πως με τόσες μάσκαρα εκεί έξω δύσκολα μπορείς να καταλήξεις στο ποια είναι η ιδανική για να καλύψει κάθε σου ανάγκη. Προσωπικά έχω δοκιμάσει άπειρες λόγω δουλειάς και καταλήγω να ενθουσιάζομαι με συγκεκριμένες, ο οποίες όμως δεν είναι και τόσο πολλές. Αναζητώ λοιπόν μικρά διαμαντάκια και όταν ανακαλύπτω drugstore mascaras που είναι πολύ καλές, δεν μπορώ παρά να μην τις μοιραστώ μαζί σας. Αφού πέρασαν από το μικροσκόπιο μου πολλές, κατέληξα σε αυτές τις 7 τέλειες ''drugstore'' mascara (συν 2 μπόνους) που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε! 


Θα είμαι ειλικρινής δεν είχα δοκιμάσει ποτέ τις μάσκαρα της La Roche-Posay μέχρι πριν ένα χρόνο που μια αγαπημένη beauty guru μου αποκάλυψε πως είναι από τις καλύτερες μάσκαρα για να χαρίσουν εκπληκτικό όγκο στις βλεφαρίδες μου. Και δοκίμασα την πρώτη. Και ξετρελάθηκα! Και πριν λίγο καιρό και τη δεύτερη και ενθουσιάστηκα και οφείλω να παραδεχτώ πως είναι όντως εκπληκτικές. Χρησιμοποιώ λοιπόν την La Roche-Posay Respectissime Volume. Δίνει μοναδικό τρισδιάστατο όγκο στις βλεφαρίδες κάνοντας τις απίστευτα πυκνές και κάνει το βλέμμα απίστευτα έντονο. Διαχωρίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει ενώ το βασικό είναι πως δεν ερεθίζει τα μάτια μου και αυτό είναι επίσης βασικό γιατί αφενός φοράω φακούς επαφής και αφετέρου έχω ευαίσθητα μάτια. Τη χρησιμοποιούσα μάλιστα σε περίοδο που υπέφερα από αλλεργίες και με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Την αγαπώ!

Δεύτερη αγαπημένη μάσκαρα είναι η La Roche-Posay Reptissime Multi-Dimensions που χαρίζει μοναδικό μήκος και τέλειο όγκο, κάνοντας τις βλεφαρίδες να φαίνονται πολύ πυκνές και πλούσιες αλλά και τέλεια διαχωρισμένες. Παράλληλα έχει μεγάλη διάρκεια και δεν φεύγει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, όπως σε πολλή ζέστη. Είναι ιδανική για ευαίσθητα μάτια. Αν θέλετε, λοιπόν μια μάσκαρα που να τα προσφέρει όλα, αυτή είναι ιδανική! 


Όταν πρωτοήρθε στο γραφείο και την έπιασα στα χέρια μου, ομολογώ πως με παραξένεψε λίγο το βουρτσάκι της και ανυπομονούσα να τη δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι πως με όλες τις The Falsies Push Up μάσκαρα έχω εμμονή. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μη συμβεί το ίδιο και με την Maybelline The Falsies Push Up Angel. Xαρίζει τις βλεφαρίδες που πάντα ονειρευόμασταν, τόσο εντυπωσιακές σαν ψεύτικες! Το push up βουρτσάκι, αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα δίνοντας winged effect σε κάθε μια ξεχωριστά. Οι βλεφαρίδες έχουν πλούσιο όγκο και απίστευτο μήκος, είναι τέλεια διαχωρισμένες με εντυπωσιακή καμπύλη. Το αποτέλεσμα που χαρίζει η Push Up Angel , είναι απίστευτα εντυπωσιακό! 

Βonus 1. Για εμένα προσωπικά η top μάσκαρα της σειράς και από τις καλύτερες μάσκαρα ever είναι η Maybelline The Falsies Push Up Drama Indecent Black. Το πλούσιο μαύρο χρώμα της χαρίζει μοναδική ένταση στο βλέμμα. Οι βλεφαρίδες είναι πάρα πολύ έντονες και το βλέμμα μας απίστευτα σέξι. Δεν υπάρχει περίπτωση να την εφαρμόσω και να μη με ρωτήσουν ποια μάσκαρα φοράω. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

Μοναδική επίσης είναι και η L'Oréal Paris False Lash Super Star X-Fiber. Πρόκειται για μια μάσκαρα που χαρίζει extreme όγκο και εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων. Σε 2 στάδια κάνει τις βλεφαρίδες απίστευτα έντονες και εντυπωσιακές. Το Primer δίνει πλούσιο μαύρο χρώμα και σώμα σε κάθε βλεφαρίδα ενώ το δεύτερο στάδιο χαρίζει μήκος που φτάνει στα άκρα. Είναι τέλεια! 

Επίσης αγαπημένη η Rimmel Super Curler Volume & Curl mascara 24HR. Eίναι μια μάσκαρα που χαρίζει σέξι καμπύλη στις βλεφαρίδες και ονειρεμένο όγκο ενώ συγχρόνως τονίζει και ΄΄ανοίγει΄΄ το βλέμμα. Το εντυπωσιακό με αυτή τη μάσκαρα είναι πως η εντυπωσιακή και ομοιόμορφη καμπύλη που εξασφαλίζει, παραμένει ανέπαφη μέχρι και 24 ώρες. Αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσει!

Δηλώνω εντυπωσιασμένη με την essence the false lashes mascara dramatic volume unlimited. Πρόκειται για ένα τέλειο προϊόν που χαρίζει βαθύ μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες και δραματική ένταση χάρη στο κωνικό σχήμα που έχει το βουρτσάκι του. Είναι πραγματικά η ιδανική λύση για ακαταμάχητο βλέμμα!


Βοnus 2. Λατρεύω με πάθος την essence Forbidden Volume mascara! Μπορώ να την αγοράζω μια ζωή. Πραγματικά! Δίνει τόσο έντονο όγκο, ΄΄ανοίγει΄΄ το βλέμμα και κάνει τις βλεφαρίδες τόσο εντυπωσιακές που ειλικρινά είναι μέσα στο top 5 όλων των μάσκαρα που αγαπώ. Συν του ότι όλοι θαυμάζουν τις βλεφαρίδες μου. Δεν το λες και λίγο! 

Τέλος, ξεχωρίζω την Radiant Magna Lash Mascara γιατί χαρίζει εντυπωσιακό όγκο και αισθησιακή καμπύλη στις βλεφαρίδες, αφήνοντας τους όλους να αναρωτιούνται αν είναι δικές μας. Διαχωρίζει και περιβάλλει την κάθε βλεφαρίδα με βαθύ πλούσιο χρώμα, χαρίζοντας υπέροχο βλέμμα. Θα την αγαπήσετε, είμαι σίγουρη.

Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις μάσκαρα; 
Αλήθεια, εσάς ποια είναι η δική σας  αγαπημένη μάσκαρα;