photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

15 Κορεάτικα προϊόντα που θα μεταμορφώσουν το δέρμα μας...



Αν κάποιος ξέρει από υπέροχο, λαμπερό, νεανικό δέρμα είναι αναμφίβολα οι Κορεάτισες και εγώ τις εμπιστεύομαι απόλυτα. Τόσα χρόνια γνωρίζετε πως έχω μια μικρή εμμονή με την επιδερμίδα μου γι’ αυτό και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί καταλήγω να το δοκιμάζω. Μπορώ να πω πως ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που αφιερώνει πολύ χρόνο στην περιποίηση του δέρματος και έχω ΄΄κλέψει΄΄ πολλά μυστικά από την ιεροτελεστία που ακολουθούν οι Korean beauty addicts. Και θα το παραδεχτώ είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μιας και το δέρμα μου είναι πάντα σχεδόν τέλειο.

Έχουν εμμονή με τον σχολαστικό καθαρισμό και καλά κάνουν αλλά έχουν και ακόμη μεγαλύτερη εμμονή με την σχολαστική περιποίηση της επιδερμίδας τους. Ανακάλυψα, δοκίμασα και σας προτείνω τα 15 καλύτερα Korean beauty treasures που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σας. Μάσκες, scrub, κρέμες, mists, προϊόντα καθαρισμού ακόμη και lip balms μπήκαν στο beauty ΄΄μικροσκόπιο΄΄ μου και πέρασαν από σκληρές δοκιμασίες. Σας αποκαλύπτω λοιπόν αυτά που ξεχώρισα (το νούμερο αντιστοιχεί σε κάθε προϊόν ...



Απολεπιστικά προσώπου

To SkinFood Black sugar perfect essential scrub 2X (14) είναι η δεύτερη γενιά με προϊόντα μαύρης ζάχαρης, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντας το δέρμα απαλό, λαμπερό και ομοιόμορφο.

Η SkinFood Rice Mask Wash Off (1) είναι μια υπέροχη απολεπιστική μάσκα με εκχύλισμα ρυζιού που δίνει λάμψη στο πρόσωπο, ενυδατώνει και χαρίζει πέρα από υγιές δέρμα, μια άμεση αίσθηση δροσιάς και ευεξίας.  Είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες ακόμη και για τις ευαίσθητες καθώς είναι πολύ ήπια.

Βασική περιποίηση της επιδερμίδας

Η Skinfood έχει και μια εκπληκτική ενυδατική κρέμα προσώπου από τη σειρά Yuja Water C and Royal Honey. Εγώ δοκίμασα την κρέμα Yuja Water Cream (7) με yuja. Το yuja είναι παρόμοιο με το λεμόνι και περιέχει τις τριπλάσιες βιταμίνες από αυτό. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτή η πλούσια κρέμα χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα σας χάρη στην περιεκτικότητά της σε βιταμίνη C, ενυδατώνοντας την απόλυτα ενώ από το πρώτο λεπτό νιώθουμε το δέρμα μας να ξεδιψά και να είναι απόλυτα απαλό και ελαστικό.  
  
Mια ακόμη ανατρεπτική κρέμα που αγάπησα είναι η Too Cool For School Egg Mellow Cream (9) . Όπως φαντάζομαι θα καταλάβατε το συστατικό της το απεχθάνομαι (δεν μπορώ ούτε να το βλέπω) αλλά τα αποτελέσματα της με ενθουσίασαν. Πρόκειται για ενυδατική, συσφικτική κρέμα προσώπου 5 σε 1 με εκχύλισμα αυγού και εμπλουτισμένη με κολλαγόνο που χαρίζει νεανική επιδερμίδα. Είναι εξαιρετικά ΄΄έξυπνο΄΄ και πολυχρηστικό προϊόν καθώς δρα σαν ορός, ενυδατική κρέμα, κρέμα ματιών, κρέμα λαιμού και μάσκα νυκτός! Τέλειο;

Μάσκες, Μάσκες, Μάσκες

Η Too Cool For School Pumpkin 24K Gold Mask (13) είναι η μάσκα που πρέπει να έχεις πάντα σε στοκ.  Είναι premium sheet mask με εκχυλίσματα κολοκύθας και χρυσού 24Κ και εκχύλισμα λευκόχρυσου (ναι ναι καλά διαβάσατε) και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα και την φωτίζει. Θρέφει απόλυτα το δέρμα ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, αφήνοντας λεία την επιδερμίδα με εκλεπτυσμένη υφή.

Η SkinFood Beauty in a Food Mask Sheet Lemon (2) είναι μια χάρτινη μάσκα που καθαρίζει και προσφέρει εκπληκτική λάμψη στο θαμπό και άτονο δέρμα.

Η Too Cool For School Εgg Cream Mask Hydration (8) προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη. Περιέχει στη σύσταση της νερό καρύδας που παρέχει ενυδάτωση και εισχωρεί γρήγορα στην επιδερμίδα και βιταμίνη C. Με μια λέξη : δροσερότατο!

O Too Cool For School Egg Mousse Pack (10) είναι ένας ενυδατικός αφρός προσώπου / μάσκα προσώπου, με μορφή ανάλαφρου αφρού που μοιάζει με μαρέγκα και είναι εμπλουτισμένος με εκχυλίσματα από κρόκο και ασπράδι αυγού και βελτιώνει τη λάμψη της θαμπής επιδερμίδας, αφήνοντας την καθαρή, απαλή και λαμπερή σε μόλις πέντε λεπτά. Μαγικός, απλώς!

Η SkinFood Freshmade Mask (4) είναι μια σειρά με λαχταριστές και άκρως φρουτένιες μάσκες. Αναζητήστε αυτή που σας ταιριάζει ανάμεσα στις: Καρπούζι, για την ανακούφιση της επιδερμίδας Cranberry, για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας Λεμόνι, για λάμψη στην επιδερμίδα με βιταμίνη C Καρύδα, για σύσφιγξη της επιδερμίδας. Η καρύδα είναι εκπληκτική και τόσο εξωτική!

Η Too Cool For School Coconut Ceramid Mask (12) είναι μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης καθώς ενυδατώνει βαθιά την διψασμένη επιδερμίδα, αφήνοντας την ελαστική και απαλή. Επενδύστε και στα Coconut Oil Serum Eye Patch (5), patches για τα μάτια που ενυδατώνουν, ξεκουράζουν και φωτίζουν την περιοχή κάτω από τα μάτια μειώνοντας παράλληλα και τις λεπτές γραμμές. Βάλτε τα στο ψυγείο για ένα άμεσο cooling effect!

Τέλος, αν έχετε μαύρα στίγματα και διεσταλμένους πόρους επιλέξτε την  Egg Pore Blackhead steam balm και την Egg Pore Tightening Cooling Pack (3) , αντίστοιχα. Η πρώτη είναι μια θερμαντική κρέμα που ανοίγει τους πόρους, απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Την χρησιμοποιούμε στις ζώνες που έχουν μαύρα στίγματα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για περίπου 3 λεπτά και μόλις γίνει λευκή και αδιαφανής, ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό. Σχετικά με τη δεύτερη : πρόκειται για μια απολαυστική μάσκα που έχει σύνθεση σαν σαντιγί και συρρικνώνει άμεσα τους διεσταλμένους πόρους. Την εφαρμόζουμε όπου υπάρχουν διεσταλμένοι πόροι και ιδανικά ως δεύτερη φάση μετά την εφαρμογή της μάσκας Egg Pore Blackhead Steam Balm για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

2 last but not least αγαπημένα είναι το Dinoplatz Lip Balm (6) της Dinoplautz για την αρτιστίκ συσκευασία του και για τις θρεπτικές του ιδιότητες αλλά και το Too Cool For School Coconut Milky Mist (11) για το πρόσωπο. Ένα υπέροχο mist προσώπου που ξεδιψά το δέρμα και το ενυδατώνει αμέσως ενώ η ντελικάτη αίσθηση του, ξεσηκώνει! Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει το δέρμα σας θα το λατρέψει!

Όλα θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora! 

Αλήθεια, εσείς ποιο θα επιλέγατε;