photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Starck Paris : Τα 3 νέα αρώματα του Philippe Starck



Work the intangible, explore the abstract, make the visible invisible, make the air vibrate, colour life, create magical unions, become immersed in poetry... PH.S 


To όνομα του είναι γνωστό σε όλους. Oι δημιουργίες του θεωρούνται ό,τι πιο εμπνευσμένο στο χώρο του deco. Ο λόγος για τον Philippe Starck που αποφάσισε να μεταπηδήσει και να ασχοληθεί και με τον ονειρικό κόσμο της αρωματοποιϊας και να ιδρύσει τον οίκο Starck Paris. Για όποιον γνωρίζει τον Starck δεν θα περίμενε τίποτα λιγότερο από μια έντεχνη και εμπνευσμένη προσωπικότητα και στα αρώματα του. Όμως σίγουρα δεν περίμενε κανείς πως τα τρία αρώματα με τα οποία θα συστηνόταν ο Starck στο beauty κοινό θα ήταν απροσδιόριστα. Ναι, καλά διαβάσατε απροσδιόριστα. Επεδίωξε τα αρώματα του να μυρίζουν ΄΄κενό΄΄ και να δημιουργούν στο άτομo που τα μυρίζει και στη συνέχεια τα φορά ένα διαφορετικό συναίσθημα. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, οι νότες τους δεν είναι γνωστές. Όπως ακριβώς συνέβη και με τους αρωματοποιούς του Daphné Bugey, Annick Ménardo και Dominique Ropion που δεν ακολούθησαν νόρμες και περιορισμό στα υλικά. Η μόνη επιμονή ήταν στην υψηλή ποιότητα των συστατικών.

Τα τρία πολυτελή αρώματα που αποτελούν τη συλλογή είναι μυστηριώδη, μοναδικά, ιδιαίτερα. Είναι unisex και ως μόνο κοινό σημείο έχουν το δέρμα. Peau de Soie, Peau de Pierre και Peau d’Ailleurs. Σημειώστε τα γιατί είμαι σίγουρη πως κάποιο από τα 3 θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή που θα το μυρίσετε. Σ’ αυτό το άρθρο δεν έχω να σας πω πολλά για νότες και μυρωδιές, έχω μόνο να σας παρακινήσω να τα αναζητήσετε για να καταλάβετε από μόνες σας την αντισυμβατικότητα τους.

Προσωπικά από τα 3 ξεχώρισα το Peau de Soie. Δημιουργός του ο Dominique Ropionuç. Το Peau de Soie αποτελεί ένα άρωμα τόσο μοναδικό, τόσο ιδιαίτερο του οποίου η θηλυκότητα τυλίγεται γύρω από την καρδιά ενός άνδρα. Ένα άρωμα που μας γεννά ξεχωριστά συναισθήματα και μας παρασύρει στον μυστηριώδη κόσμο του, κάνοντας μας να μην το αποχωριστούμε λεπτό από την τσάντα μας.



Αν λοιπόν αναζητάτε και εσείς ένα άρωμα μυστηριώδες (κυριολεκτικά) και άκρως ξεχωριστό, τσεκάρετε και τα 3, σίγουρα κάποιο θα σας κλέψει την καρδιά. Ανακαλύψετε τα στο Heaven on Earth στην Κηφισιά!